Mēneša favorīti - janvāris

01.02.15

Ja decembrī man topā bija vairāk kopjošie produkti, tad janvārī es izteikti pievērsos dekoratīvajai kosmētikai, tāpēc piedāvāju iepazīstināt jūs ar janvāra dekoratīvās kosmētikas favorītiem, un šādiem tādiem kopjošās kosmētikas pārstāvjiem.  
Institut Esthederm celulārais ūdens - lietoju no rītiem un vakaros vai nu lai atsvaidzinātu seju, vai lai ļautu sejai labāk absorbēt serumu.
Marks&Spencer Floral Collections dušas želeja/krēms ar lavandas aromātu - mani burtiski apbūra dušas želejas aromāts un tāpēc lietoju tikai šo. Labi puto, maiga pēc konsistences un arī mitrinoša nedaudz.
Dove Purely Pampering roku krēms ar šī sviestu un vaniļu - viegls losjonveidīgs roku krēms. Patīkams aromāts, kas vēl uz rokām saglabājas pietiekamu laiku.
Rival De Loop acu ēnu bāze - nopirku pamēģināšanai un vispār man patīk. Viegli tonēta, tāpēc der ikdienā arī kā krēmveida noturīgas ēnas. Pagaidām man šķiet, ka šī bāze pat ir noturīgāka nekā Artdeco. Atsauksme noteikti būs.
Catrice Kohl Kajal zīmulis (070 Take The Greyhound)  - izvēlējos toņa pēc, jo tas ir auksti pelēkbrūns tonis, kas ikdienā acīm dod tādu nelielu izteiksmi. Mīksts, viegli pludināms, bet arī noturīgs. 
Essence Lash Princess skropstu tuša - lietoju visu mēnesi un pati esmu nedaudz pārsteigta, ka šī tuša man kļuva tik iemīļota, jo sākumā nebiju īsti sajūsmā par tās efektu. Noturīga, atliecoša, kuplinoša. 
Maybelline Baby Lips lūpu balzams - laikam no visiem trīs veidiem ko mēģināju šis iepatikās visvairāk, bet nevis mitrināšanas pēc, bet toņa. tas ir viegls tonēts, tāpēc uz lūpām izskatās dabīga, bet jauki tajā pat laikā. Mitrina ļoti parasti, tāpēc mitrinošās īpašības šeit slavēt baigi netaisos. 
Artdeco Blush Couture vaigu sārtums - abi man sārtumi ir ielikti atsevišķi tukšā paletē, lai nav pa vienam jāstaipa līdzi. Ļoti patīk rozīgi sārtais tonis (tas pa kreisi). Pārsteidzoši labi pat turās, jo uz uz maniem vaigiem sārtumiem lielākoties turās manāmi tikai kādas 4 stundas, bet šis vēl pēc 6 stundām labi manāms. Vienīgais fotogrāfijās tas ir slikti manāms, toties dzīvē dod tādu viegli iesārtušus vaigu efektu. 
Blush Couture ir no Talbot Runhof kolekcijas, bet Glam Vintage Blusher no Glam Vintage kolekcijas
bučas
&z

6 komentāri:

  1. Ahaa es sagribēju ietaupīt un nopirki rimmel kko šim maybelline šķiet līdzīgu... gribējās kkādu lūpu sārrumu, kas bija ok, bet lūpu mitrināšana...mrrr sasausināju tik lūpas...tagad laba lūpu balzāma meklējumos... nekad vairāk 2.99 mani neuzrunās... nesaku, ka dārgāk vienmēr ir labāk....bet...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man lūpas ļoti atkopā Neutrogena lūpu balzams ar lācenēm un Nivea For Men lūpu balzams. Neko labāku intensīvai mitrināšanai no budžetas klases nevaru ieteikt :)

      Dzēst
  2. Vaigu sārtums izskatās kārdinošs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāds viegli rozīgs, ka vaigi nav pārlieku rozīgi kā sivēnam, bet gan kā pēc āra aktivitātēm :)

      Dzēst
  3. Kur pie tādas paletītes var tikt, lai var ielikt visus magnētiskos?
    liekas tiešām būt parocīgi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl šī nav magnētiska, bet pirku es to e-bay. laikam maksāja kaut kādi 3 dollāri tad :)
      Links - http://www.ebay.com/itm/ED-15-PCS-New-26mm-Empty-Eyeshadow-Aluminum-Pans-with-Palette-/150616660251

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan