Maybelline decembra/janvāra jaunumu pārskats

04.02.15

Pagājušā gada beigās beidzot oficiāli pārdošanā parādījas ārzemju izslavētie Baby Lips un neilgi pēc tam skropstu tušu saimei pievienojās jauna dalībniece - Lash Sensational. Šoreiz par abiem "jaunumiem" kopīgā rakstā.
Sākšu laikam ar gaidītāko jaunumu, jo kā jau zināt, sākumā šos Baby Lips tikai ekskulīzi varēja dabūt kā dāvanu par pirkumu un tie bija arī limitētā daudzumā, tāpēc katra berzēja rokas cerībā, kad tad šie mazulīši būs pieejami veikalu plauktos.
Ražotājs apgalvo, ka Baby Lips sniedz neticamus rezultātus pateicoties ekskluzīvajai formulai, kuras sastāvā ir alvejs, medus, nedaudz antioksidanti, vitamīni un arī ārstniecības augs Centella Asiatica, kas ļauj acumirklī mitrināt lūpas, paralēli tās aizsargājot un mitrinot 8 stundu garumā, kā apgalvo Maybelline, šie ir tie iemesli kāpēc šim balzamam būtut jābūt katrā kosmētikas maciņā.

Droši vien pats interesējošākais jautājums ir - vai ir vērts pirkt un ir tik labi kā visi stāsta? Manā skatījumā - nē! Vismaz ziemā noteikti! Lai arī tas nav īpaši dārgs (aptuveni 3 - 4 €), es neredzu šim balzamam dižu jēgu. Varbūt lai vairāk mani saprastu pastāstīšu nelielu backgroundu - manas lūpas nav super sausas vai prasīgas, bet ziemas sezonā, vēja un sala ietekmē, manas lūpas sāk slāņoties un tas ir normāli, tāpēc man pats ideālākais līdzeklis lūpu kopšanā ir kāds biezs un ļoti barojošs lūpu balzams nevis šie mazulīši.

Kad tas tiek uzklāts uz lūpām, jā, uzreiz tās tiek mitrinātas un sajūtas ir patīkamas, bet mitruma sajūta uz manām lūpām paliek vien kādu max. stundu un man visu laiku nākas likt pa jaunam vēlreiz un vēlreiz, jo es nejūtu to padziļināto efektu. Uz manām lūpām tas noteikti nemitrina 8 stundu garumā. Es priecātos ja tā būtu kaut stunda..
Tomēr to es varu izskaidrot kāpēc man viņi nepatīk un Baltijas valstu reģioniem ziemas laikā šis produkts ne līdz galam patiks. Redziet, mēs dzīvojam vējainā, aukstā reģionā, kur tāpat kā skandināviem ir jālieto treknākas lietas uz ādas ziemas/rudens laikā, bet pavasarī/vasarā, kad laikapstākļi paliek līdzīgi kā aizokeāna zemēs, tad šis ir superīgs produkts, kas ar savu SPF 20 vēl tieši aizsargās lūpas no apdegšanas saulē. Tātad secinājums - Baby Lips neder tikai aukstajā, vējainajā periodā, bet tīri labi kalpos siltajā sezonā.

Tomēr ir arī pozitīvā puse.
Man patīk tie Baby Lips, kas ir nedaudz tonēti, jo ejot pa ielu man nevajag spoguli, lai to uzklātu uz lūpām. Piemēram, sārtais (Cherry Me) ir mans absolūtais ikdienas no make up makeup (dabiskā grima) top produkts, jo es to burtiski janvāra mēnesī lietoju katru dienu un tas patīkami saglabāja tonīti lūpām, nedaudz mitrināja, lai lūpas netiek aprautas vējā.

Kopumā Baby Lips ir pieejami sešos toņos, man ir trīs no tiem.
No K uz L: Cherry Me, Hydrate, Peach Kiss
Lash Sensational skropstu tuša ir jaunākā dalībniece Maybelline skropstu tušu saimē, kas papildina veikalu plauktus. Maybelline skropstu tuša prieks manis ir hit/miss produkts, tāpēc lūkosim kā tad ir ar šo.
Ražotājs apgalvo, ka šī tuša ļaus atklāt tādas skropstas, kādas nekad neesi zinājusi, ka ir, jo šai tušai ir revolucionāra birstīte, kurai ir seši dažādi sariņu veidi un tās forma, kas pielāgojas acs formai atliec skropstas no iekšējā līdz ārējam acs kaktiņam. Pateicoties vieglajiem vaskiem, tušas tekstūra ir kā bezsvara un neatstāj tušas kamoliņus. 
Pirmajā brīdī skatoties uz birstīti, likās, ka tā ir tik līdzīga L`Oreal False Lash Wings, bet noliekot abas blakus, sapratu, ka tā tomēr nav. šai birstītei augšējie sariņi ir daudz īsāku un ar platākām spraugām, bet apakšējie ar garākiem un ciešāk nostādītiem sariņiem, bet False Lash Wings tas viss ir otrādi līdz ar to efekts atšķiras. (Tā ķepiņa un kostīmiņš, kas spīd bildēs ir no mazās Sāras, kas kā jau jaunkundze arī interesējās tajā ko tad es tur daru, tāpēc viņa tika kadrā, jo citādi nekā)
Klājot uz skropstām, es uzreiz ievēroju, ka skropstas tiek paceltas, bet atliekums ilgi neturās, tas tūlīt pēc tam arī pazūd. Skropstas tiek atdalītas, bet ne pagarinātas un tas ir pats lielākais trūkums, kas ir šajā tušā. Manas skropstas tā vienkārši nepagaraina. Lai gan, es domāju pie vainas ir diezgan slapjā tušas tekstūra. Ja tā pažūs, tad būs super, vismaz es tā ceru.
Skropstu tuša turās godam visu dienu un noņemas arī ļoti labi. Protams, atkarīgs ar kādu noņēmēju, bet man tiek galā i Garnier micelārais ūdens, i The Body Shop kumelīšu eļļa.
Zemāk koptēlā šī tuša un uz lūpām Baby Lips tonī Cherry Me.
Kādi ir jūsu iespaidi par šiem produktiem no Maybelline?

Vairāk informācija - Maybelline.lv

bučas
&z

* šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr viss teiktais ir tikai un vienīgi mans personīgais viedoklis
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

13 comments:

  1. Baby Lips dabuju daavanaa un nemaz neveeru valjaa,gaidu vasaru, tieshi taa pat kaa-kad pazhuus tusha,lai nebuutu tik "slapja":))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man ar Maybelline tušas sākumā šķiet pārāk slapjas un nekādas, bet pažūst, tad gan tik dod vaļā :)

      Dzēst
  2. es par bēbju lūpām vīlos. no mitrināšanas un barošanas čiks vien ir, bet tas nebūtu trakākais. visvairāk traucē tā parfimētā pēcgarša un vispār kaut kāds rūgtenums. man ir divi balzāmi un un abiem šie mīnusi. fuj un pē, jāsaka.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, starp citu, piemirsu piebilst, man ar tā garša tracina. phē

      Dzēst
  3. Man baby lips tikai iekš Glance box, bet vēl neesmu mēģinājusi. Tiešām tik slikta? :(
    Tušai izskatās, ka efekts līdzīgs ar Loreal Wings. Vai tomēr Loreal labāka?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man nepatika, kā jau teicu dēļ nepietiekamās mitrināšanas. Es domāju pietaupi līdz pavasarim un tad būs īstais laiks kad to lietot. Ziemā no tā ir maza jēga, diemžēl :(

      Man Loreal arī līdz galam nepatika, jo viņa ātri sakalta un tad atkal slikti, bet pašā sākumā smuki atlieca un tā. Neteikšu, ka efekts dikti līdzīgs, bet kaut kas uz to pusi jau ir :)

      Dzēst
  4. Es tagad esmu vasarā un šeit Baby Lips man ļoooti patīk + vēl priecē, ka tam ir SPF20. :) Bet Latvijas ziemā no tā nebija nekāda jēga, precīzi tāpat kā tev - pēc stundas tas bija pazudis un lūpas sausas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es ar domāju, ka domas pavisam mainīšu kad iestāsies pavasaris/vasara. Mums ziemas pārāk stingras priekš šiem Baby lips :)

      Dzēst
  5. viss ko tu saki kā gribas palutināt lūpas ziemā.. tāpēc manis izmēģinātais noteikti šim līdzinieks rimmel nekādīgi man neiepatikās...pirku viena iemesla dēļ... kā tu saki no make up make up... nu ok, zemā cena arī... bet nē... ja šie ir līdzinieki Dior glow...omg es nezinu neko labāku par Dior glow no make up make up...skropstu tuša izskatās super

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tādām ikdienas vajadžībām gribas vien kaut ko vieglu, bet labu un diemžēl šis Cherry Me dod to sārtumu bez mitrināšanas un līdz galam pagaidām jēgas nav, bet nekas, atlikšu maliņā, lai gaida pavasari :)
      Tuša ir ok, bet es no tušām gaidu vairāk, tāpēc esmu nedaudz kaprīza uz efektu :)

      Dzēst
  6. Pamēģināju abus, jāsaka tā, baby lips ir tāds produkts paša priekam, nekādu efektu nedod. Bet ar skropstu tušu gan ir cits stāsts - no pirmās lietošanas dienas esmu aizmirsusi citas, kas atrodas manā skaistuma podiņā. Tā klājas lieliski, dienas laikā nenokrīt, un ļoti labi noņemas. Atliekums lielisks un pagarina u-huu (lai gan garas skropstas man jau visu mūžu, tagad liekas vēl garākas)! Kopš sāku lietot, bieži saņemu jatājumus, pie kā lieku klāt skropstas, jo izskatoties tik labi un, galvenais, dabiski! Nu tad tā arī atbildu - dabisks ar kripatiņu maybelline!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
  7. Es arī vakar iegādājos bezkrāsaino Baby Lipu, man gan šķiet, ka momentānais efekts ir ļoti labs, lūpas palika mīkstas un mitrinātas, un man kā reiz šoziem ar lūpām ir visai lielas problēmas, apakšējai lūpai par bija sāpīga plaisa parādījusies. Līdz šim esmu izmēģinājusi visai dažādas higiēniskās lūpenes, bet vienīgā, kas tiesām dod efektu, ir Dzintara. Tagad ceru uz šo. Un man nav grūti katru stundu to uzzieķēt, galvenais, lai aizsargā un mitrina, vairums ir tādas, ka var zieķēt kaut ik pēc 10 min, tāpat sasprēgā. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirmajā brīdī, jā, efekts ir, bet kad lieto mēneša garumā vairākas reizes dienā un neredzi nekādas izmaiņas, tas nozīmē, ka produkts tomēr nav tik labs kā gribētos, bet, kā kuram :) Man tas nedod to, ko es vēlos no lūpu balzamiem sagaidīt :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan