Interesanti matu rīki - Invisibobbles un Color Wow Root Cover Up

16.02.15

Man ir divi interesanti jaunumi par kuriem vēlos pastāstīt nedaudz vairāk savas domas. Jaunās Invisibobble matu gumijas jeb telefona vadi, kas blogos ir iemantojušas neviennozīmīgas domas, un plašajā tirgus sfērā vēl neredzētos sakņu piekrāsotājus no Color Wow, kas Latvijas patērētāju tirgū ir ienācis burtiski tik tikko. 
Invisibobble - 
Aptinot to jebkura tipa matiem, tas neregulāri izkliedē spiedienu ap zirgastes perimetru, stingri noturot matus un neliekot zirgastei kļūt pārāk ciešai vai pārāk vaļīgai. Šis neregulārā spiediena efekts ļauj iegūt nemanāmu rezultātu.
Revolucionārais matu riņķītis turklāt sniedz vēl ko vairāk! Tā kā tas nerauj un nepārpūlē atsevišķus matus, tas ļauj pilnībā izvairīties no galvassāpēm. Invisibobble gludā virsma arī saudzē matus un mazina matu galu šķelšanos, kas parasti notiek, ja bieži nēsājat matus zirgastē!

Tie ir ļot elastīgi matu riņķi, kas manu mīlestību noteikti ir iekarojuši, jo redziet, es ar sasietiem matiem principā staigāju 7 dienas no 7, tikai retu reizi mani mati ir vaļā un tas ir tā, uz pasākumiem. Katru dienu lietojot stingrās, plānās gumijas, ar laiku var pamanīt, ka stiprinājuma vietā mati sāk šķelties un jebkuršs frizieris pateiks, ka ir kaitīgi katru dienu staigāt ar sasietiem matiem, tāpēc šiem man ir sava veida ārstnieciskais produkts.
Zirgasti tas saņem ideāli, tā ir pietiekami cieša, bet ne tā, ka sejai vajadzētu pilnīgi savilties smaidā no stingrima, jo ja mati ir pārlieku stingri savilkti, var sākt arī sāpēt galva.
Diez vai varēšu spriest par matu galu nešķelšanos un tā super puperīgajām spējām, jo tas es prasu no gumijas ir šajā silikonveidīgajā zvēriņā - stingra noturība, laba gumijas izturība, nospiedumu neradīšana, matu neaplaušana un nesāpīga izņemšana. Pietam - šīs ir īstās matu gumijas ar kurām arī var doties gulēt, jo neaplauzīs matus miega laikā.

Lai arī šis ir tāds jautrs  un jauns gumiju veids, ikdienā šad, tad vēl lietoju klasisko matu gumiju, bet mājās es nēsāju tikai mīkstās, omīšu gumijas, kas manus matus saudzē ideāli. Neko labāku par šīm lielajām, mīkstajām gumijām neesmu atradusi, jo lai arī nesmukas man ar viņām ir nereāli ērti.
Color Wow Root Cover up līdzeklis matu skaņu ietonēšanai - 

• Revolucionārs sastāvs, kas maina spēles noteikumus;
• Unikālais minerālu pūderis nemanāmi apslēpj nepievilcīgās, ataugušās matu saknes;
• Visi seši daudzdimensiju toņi pilnībā nomaskē sirmos matus;
• Blondie toņi pārklāj un padara gaišākas tumšās matu saknes balinātiem un šķipsnās krāsotiem matiem, turklāt nelietojot ūdeņraža pārskābi; agrāk neko tādu nav izdevies sasniegt;
• Ar birstīti uzklājamais pūderis acumirklī pielīp matiem, nekļūstot lipīgs vai taukains;
• Sniedz telpisku mirdzumu, kas izskatās dabiski;
• Ūdens noturīgs; saglabājas līdz nākamajai matu mazgāšanas reizei ar šampūnu;
• Vasku un krāsvielas nesaturošo sastāvu var lietot arī grūtnieces;
• Pieejami seši toņi: platīnblonds, blonds, gaišbrūns, vidēji brūns, tumšbrūns, melns;
• Katrs tonis satur dažādus pigmentus un atstarojošās daļiņas, lai nevainojami sajauktos ar dažādajām matu krāsu toņu niansēm.

Man šis brīnums ne īsti gāja pie sirds, bet es domāju sirmu vai ļoti, ļoti plānu matu īpašniecēm šis varētu ļoti patikt. Ideja vienkārša - iekrāso ar birstīti matu saknes vai vietas, kur liekas, ka mati plānāki un boom! - skaisti mati. Šādu matu ietonēšanas triku jau labu laiku pirms tam pielietoja Kardašjana-Vesta (Kardashian- West) kundze Kima, kas krāsoja matu saknes ar melnām ēnām, lai mati biezāki izskatītos.
Šis tonis ļoti labi der maniem matiem un birstīte arī parocīga, bet es uzreiz pamanīju to, ka uzklājot uz saknēm, līdz ko pieskarās pie saknēm ar pirkstiem, tā izskatās, ka es nevis tikko matus bužināju, bet dubļainus apavus tīriju.
Šeit rakstā viena sieviete atrāda kā viņa ar matu ēnām iekrāso sirmos un plānos matus un ziniet atšķirības ir - mati uzreiz izskatās biezāki un koptāki.

Cena - Invisibobbles gumijas (5.90 € par 3.gab.) un Root Cover Up (39.90 €)


***
Biju pazudusi uz kādu ilgāku laiku, jo bija uznācis kaut kāds panīkums un tad tie svētki, kuriem pievēršs pārāk lielu uzmanību vārdā Valetīndiena, bet šogad Valentīndiena bija skaista diena kādām pārim, kurš tieši šajā dienā savas abu dzīves savienoja kopā apprecoties, un man bija tas prieks raudzīties uz šo pasākumu no malas un iemūžināt burvīgos mirkļus fotogrāfes statusā.
Pirms Valentīndienas paspēju vēl pabūt kino un noskatīties gada laikam gaidītāko filmu "Greja piecdesmit nokrāsas" par ko sākumā biju diezgan skeptiska un gaidījo laikam neko interesantu, jo pēc Nimfomānes abu daļu noskatīšanās, es sapratu, ka šāda rakstura filmās nekas vairs nespēs pārsteigt, bet, ziniet, es biju patīkami pārsteigta, tieši no drāmas aspekta skatoties. Izbrīna mirkļus nesagādāja noteikti neviena no TĀM ainām, tās man likās nedaudz aukstas un vairāk tehniskas nekā baudpilnas (ne būdamai kā skatītājam, ne no pašu varoņu puses skatoties), man izbrīna mirklus sagādāja filmas uzbūve, kas liek palēnām atrast (un vēl meklēt) katra galvenā varoņa sirds stīgu, stāstu un sāpi, un, protams, aktieru "sapasēšana", jo sen nebiju redzējusi tik harmoniski pareizu saskaņotu pāri, kas burtiski ir kā slēdzene ar atslēdziņu.

&z

* šis ir produktu sponsorēts raksts tomēr viss teiktais balstās tikai uz manu personīgo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

17 comments:

  1. Runājot par omīšu gumijām,kur var nopirkt?Manējās pazudušas un baigā škrobe,jo tās ir manas mīļākās :s

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tās omīšu matu gumijas atceros pirku pie kaut kādas tantiņas tirdziņā, bet tas jau bija vismaz kādus gadus 4 atpakaļ. Irpirku toreiz vairumā, lai ilgam laikam paliek, jo šādas gumijas patiesībā ir deficīts atrast tagad :)

      Dzēst
    2. Atceros, ka tad, kad mācījos 4. klasē tās bija must have gumijas, jo ar tādām staigāja visas meitenes, tagad gan es ar tādām vairs nestaigātu, jo no modes ir pilnībā izgājušas, bet matiem gan bija ērti.

      Dzēst
    3. Nu uz ielas es ar tām arī neatļaujos staigāt, bet mājās, jā, nekas labāks nevar būt :D Oi, 1. septembris un lielās matu gumijas - nostaļģija :)

      Dzēst
    4. starp citu, redzēju lupatu gumijas Olimpijas rimīti :) tā kā vel ir iespēja dabūt krājumu ;))))

      Dzēst
    5. Ilze, mīļš paldies par info! Lieku aiz auss! ;)

      Dzēst
  2. Es esmu priecīga par Invisibobble matu gumijām. Esmu čirkainu matu īpašniece, šadas gumijas man ir laime ! :)

    Dace no iekodiesmode.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Stingriem, bieziem un čikainiem matiem šis ir atradums. Man tā kā ir slīdīgi un pabiezi mati, tad man šie telefona vadi ar der ideāli :)

      Dzēst
  3. Kur šito brīnumu var nopirkt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pavisam aizmirsu piebilst - abus brīnumus var iegādāties Stockmanā :)

      Dzēst
  4. Nu meitenes, tikko sasmējos! Jau labu laiku dzīvoju Itālijā, un te tās "omīšu gumijas" ir visās malās, pat ekskluzīvās kosmētikas veikalos!Jā, jā, līdzās Lancome, Chanel un Dior...izvēlies tik! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti! Laikam mums sabiedrībā piekopj tikai klasikas un neitrālas lietas, pat gumijas :)

      Dzēst
  5. Stockmanā ir nu gan cenas saskruvētas... Nopirku Color Wow no www.daila.lv, tur gan ir lētāk :). Un par to krāsošanu - man kā mazā bērna mammai ideāls variants :). Parasti pietrūkst laika aiziet pie friziera, tāpēc ik pēc pāris dienām uzklāju Color Wow uz tikko izmazgātiem matiem un nekādu ataugošo sakņu nevar pamanīt :). Mana mamma katru reizi brīnas, kā man izdodas staigāt divus mēnešus bez friziera, bet saknes nevar redzēt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tavā gadījumā, jā, šis noteikti ir mazais palīgs, kas ļauj izskatīties labi, pat tad, kad īsti skaistuma procedūrām neatliek tik daudz laika :)
      Es kad šito liku matos, ar biju savas saknes jau traki palaidusi un smuki tiešām aizkrāso ataugušās saknes :) Interesanti cik viņš ir ekonomisks?

      Dzēst
    2. Ražotājs apgalvo, ka pietiks vismaz 60 reizēm :). Savu lietoju jau četrus mēnešus vismaz un godīgi sakot, pat īsti vēl neredzu, ka ir palietots :). Bet nu neklāju visām saknēm, tikai redzamai daļai!

      Dzēst
  6. Kamdēļ maldinat cilvēkus?Stockman color wow nav iegādājams!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neviens jau netiek maldināts. :) Tad, kad rakstīju par šo produktu, tas bija pieejams Stockmann, tā tika arī minēts oficiālajā preses relīzi no aģentūras, kas strādā ar šo zīmolu. Uz šo brīdi es vairs nevaru garantēt, kas ir mainījies un kas nav :)
      Es, protams, atvainojos, ka velti iets ceļš uz Stockamann, bet tā jau nav mana vaina, ka izplatītājs nepiegādā vairs uz Stockmann šo preci. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan