Pārskats: Essence jaunumi + grims 1. daļa

10.09.13

Pirms pāris dienām Essence stendos parādījās jaunie produkti, kas ir veidoti pēc jaunākajām grima tendencēm. Lai lielo informācijas daudzumu būtut vieglāk uztvert visus produktus sadalīju divās daļās. Šajā rakstā atrādīsu jums produktus, kas ļaus iegūt modernu un košu grimu, savukārt, otrajā daļā parādīšu produktus, kas ļaus iegūt vairāk klasisku grimu varbūt kādām īpašam notikumam.
  All About Matt oil-free tonālais krēms, tonis – 20 matt nude
-          Ražotājs apgalvo, ka tas ir matējošs tonālais krēms, bez eļļām, kas piešķir gludu un mirdzošu sejas ādu. Tas izlīdzina visas nepilnības neaizsprostojot poras. Tonālā krēmā formula ir ilgnoturīga un mutrinoša.
-          Pēc manām domām, tas ir vidēji biezs tonālais krēms ar tik tiešām labu sedzamību. Uz sejas tas pludinās ļoti viegli, bet neturās tās solītās 12 stundas. Uz manas sejas tas pavadīja vien 8 stundas un jau daļēji bija pazudis. Šis konkrētais tonis man der praktiski ideāli, tikai man gribētos, lai tas vairāk ir uz dzeltenīgo pusi. Uz sejas tas nejūtas smagnēji.

Metal Glam acu ēnas, toņi – 08 n`ice frosting (gaišais) un 01 jewel up the ocean (tumšais)
-          Ražotājs: Ilgnoturīgas acu ēnas ar metālisku tekstūru intensīvi mirdzošam izskatam.
-          Neteikšu, ka esmu baigā mirdzošo ēnu fane, tomēr abi toņi  bija tik skaisti, ka tos nevarēja nemēģināt. Gaišo toni es klāju pa virsu bāzei un ievēroju, ka tas stipri bira. Pludinot kopā ar citu, visi spīguļi pagaisa. Savukārt, tumšo toni es klāju mitrajā tehnikā gar apakšējo skropstu līniju. Gaišais tonis dienas laikā pazuda, bet tumšais līdz pat nomazgāšanas brīdim bija uz vietas.

Lash Mania Reloaded skropstu tuša mākslīgam skropstu efektam
-          Ražotājs: Skropstu tuša neticamam apjomam un mākslīgo skropstu efektam bez tušas kamoliņiem.
-          Tušai ir milzīga gumijota birstīte ar krietnu daudzumu skropstu tušas uz tās. Smalkām skropstām šī tuša īsti nederēs, jo varētu saķepināt skropstas. Man pēc otrās kārtas šķita, ka skroptas dikti saķepa, tāpēc nedaudz paķemmēju laukā. Par noturību es nevaru sūdzēties. Tajā dienā, kad uz skropstām man bija šī tuša es nežēlīgi raudāju (nav tas labākais piemērs) un tuša neizveidoja man melnās zombiju acis, vismaz no sākuma. Pēc vēl nostaigāju visu dienu ar to uz acīm un tā pat nenobira.

Silky Soft vaigu sārtums, tonī – 60 life`s a cherry
-          Ražotājs: zīdaini maigs vaigu sārtums starajošam izskatam visas dienas garumā.
-          Ieraugot toni, es nodomāju, ka intensīvs tas nemaz nevarētu būt, bet līdz ko braši sāku likt uz vaigiem, es nobijos, jo vienā momentā mani vaigi izskatījās kā ar bietēm iesmērēti. Vaigu sārtums ir superīgi pigmentēts, un klājot nelielā daudzumā sejai tas sniedz dabiski svaigu izkatu. Izskatās, ka es būtu visu rītu aktīvi sportojusi.

Glossy Lipbalm lūpu spīdums, tonī – 01 Strawberry Cheesecake
-          Iepriekšējos Essence lūpu spīdumus es nebiju lietojusi, tpēc nevaru salīdzināt ar jauno versiju. Šim konkrētajam tonim pamatā ir sīki spīgulīši, kas vēlāk neiesēžās lūpas, bet akurāti pazūd. Citiem lūpu spīdumiem ir izteikta smarža, bet šim vairāk izteikta ir garša. Tas smaržo vairāk pēc zemenēm, bet garšo pēc siera kūkas. Ha
Noturība nav tā labākā, man uz lūpām noturējās tikai knapi stundu un pēc tam sasēdās tādos pleķus, bet viens ir pavisam noteikti – uz lūpām tas NEPALIEK LIPĪGS. Un par to es dievinu šo lūpu spīdumu.
Apvienojot šos visus produktus kopā es nonācu pie šāda koša acu grima ar viegli akcentētu vaigu un lūpu toni. Paildus, bez šiem produktiem, izmantoju uzacu tušu, acu ēnu bāzi, matētas ēnas un bronzeri.

Grims izmantojot visus augstāk minētos produktus:

Kā jums šie jaunumi??
bučas
&z

14 comments:

  1. Skaisti! Tik vienkārši, bet efektīvi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas jau pats galvengais - lai var atkārtot arī citi. ;-)

      Paldies!

      Dzēst
  2. grims tiešām skaists, zilganais tonis skaisti izceļ acu krāsu. bet tas gaišās gan par ilgnoturīgām nenosauksi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      Zilganais superīgs,bet gaišais gan ne pārāk iepatikās :-/

      Dzēst
  3. Man iepatikās vaigu sārtums, domāju rudens sezonai būtu perfekts.

    Ļoti skaists grims sanācis. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tonis smuks,bet dikti jāuzmanjās lietojot,lai neuzklājas pa daudz. ;-)

      Paldies!

      Dzēst
  4. glīti, riktīgi vasarīgi, bet kas tāds uz sejas un acīm var būt jebkurā laikā! man tirkīza acu ēnas patīk arī rudenī.

    man ir lūpu spīdums. salīdzinot ar vecajiem, vispār nav sajūtas, ka būtu lūpu spīdums, vairāk sajūta kā lūpu balzāmam vai vazelīnam. ļoti, ļoti patīk!

    AtbildētDzēst
  5. Tās ēnas ļoti skaisti,bet tā noturība tām sudraba...nu ja,jāpadomā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tās gaišās nav noturīgas tad ja lieto sausā veidā, bet ja mitrajā tehnikā, tad ilgi turēsies. :)

      Dzēst
  6. Pa cik tonalais?

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan