Pārskats: Catrice Prime And Fine Translucent Loose pūderis

24.09.13

Iepriekš šādus "baltos pūderus" nebiju lietojusi, bet lasot atsauksmes par tiem domas dalās dažādi. Šādus pūderis izmanto viena liela daļa Holivudas grima mākslinieku, tomēr kam, es atklāšu nedaudz zemāk.
Ražotājs: "Caurspīdīgais birstošais pūderis ir paredzēts ilgstošam matētam efektam un lai nostiprinātu tonālo krēmu nesausinot ādu. Rezultāts - gluda un starojoša āda, gluži kā velvets. "

Pūderim ir ļoti smalks malums, vissmalkākais kāds var būt birstošajam pūderim. Iepakojumā tas izskatās balts, tomēr ja tas tiek klāts ar lielu pūdera otu, tad uz sejas tas nav redzams vispār. 
Tūlīt pēc uzklāšanas sejas āda paliek neticami matēta vairāku stundu garumā. Lietoju šo katru dienu, no rītiem. uz sejas tas jūtas pavisam viegli un dabīgi.
Šos "baltos" pūderus, kas patiesībā ir bezkrāsaini izmanto Holivudas grima mākslinieki  visām aktrisēm veidojot grimu. 
Ar vidēja lieluma otiņu to diezgan biezā kārtā uzklāj zem acīm, un tikai pēc tam tiek klātas acu ēnas. Kāda atšķirība jautāsiet?
Tas ir tāpēc, ja uz sejas jau ir uzklāts tonālais krēms, bronzeris, vaigu sārtums, konsīleris u.c., tad klājot acu ēnas, lai tās nesabojā visu grimu nobirstot klāj šo pūderi.
Kad acu grims ir pabeigts, to vienkārši noņemt nost ar lielu pūdera otu un gatavs.

Pašā video sākumā tas ir lieliski parādīts:

Tomēr šiem pūderiem ir arī sliktā puse!
Bieži vien tieši šie pūderi ir pie vainas tam, ka slavenību sejas vietām fotogrāfijās izskatās baltas, jo tie ļoti labi atstaro gaismu fotogrāfijās un tāpēc izskatās tās baltās sejas.
Arī šis Catrice pūderis dara tieši to pašu. Fotogrāfijās izskatās, ka man ir sniegbalta seja. Jā, ikdienai tas ir ļoti labs, tomēr ja tiek veidotas fotogrāfijās no tā vajadzēs izvairīties.
Šie pūderi ir ļoti labi lietošanā kombinētai/taukainai ādai, bet nekādā gadījumā to nevajadzētu lietot sausas ādas īpašniecēm.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalos Drogas
  • Cena - ap 4 Ls
  • Rezumējot - Neskatoties uz to, ka ar šo pūderi var būt sava veida problēmas, es to dievinu. Tas veido manu ādu nenormāli matētu un gludu. Pie lietošanas vienīgais kas jāatceras ir, ka nevar lietot pārlieku daudz , un ja ir paredzēta fotografēšanās ar zibspuldzi. 
bučas
&z

13 comments:

  1. Par tām baltajām sejām zvaigznēm,manuprāt,ir stipri vien pārspīlēts un piezīmēts klāt!Man kā reiz ir MUFE HD pūderis,par kuru runā,ka briesmas dara foto,man nevienā bildē ar šo pūderi nekas nav redzams.Nezinu,ja nu vienīgi klāt viņu biezā kārtā,ko darīt nevajag,jo MUFE vizāžiski iesaka lietot šo pūderi ar melnu otiņu un pavisam kripatiņu.
    Par Catrice gan nemāku teikt,bet ar MUFE esmu apmierināta un neko citu nemaz negribu mēģināt,jo man ir lielas iepakojums,kā pietiks visam mūžam! :))))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ir HD pūderis, mazais testeris, ko dabuju Francijā, es pat to nevaru izlietot :D

      Dzēst
  2. manai sausajai ādai nederēs :D

    AtbildētDzēst
  3. Ticu, ka šis arī ir viens no tiem nekad neizlietojamajiem produktiem :D izklausās labs

    AtbildētDzēst
  4. Izklausās labi, bet nobijos no tās balināšanas, man jau tā seja gaiša, kur nu vēl ar pūderi :D

    AtbildētDzēst
  5. Visi baltie nemaz nav miskastē metami! MaxFactoram bija tas baltais, ja nemaldos, ar kuru sākās lielā ažiotāža par fotogrāfijām, citiem neesot tāds efekts. Acīmredzot, Catrice liekams vienā plauktiņā. :D

    AtbildētDzēst
  6. Labs apskats. Taču, kā grima mākslinieks varu piebilst, ka, veidojot vakara/smagu acu grimu - klāšanai var izmantot jebkuru birstošo pūderi, tam nav, obligāti, jābūt HD. Par baltiem atspīdumiem runājot - tie nav mīts. Viss ir atkarīgs no zibspuldzes stipruma un fotoaparāta profesionalitātes. Tā kā šie pūderi satur daudz cinka un titāna oksīdus, kas ļoti atstaro gaismu - profesionālajā foto studijā, baltos HD pūderus, pēdējā laikā neiesaka izmantot, īpaši tas attiecas uz sausas ādas īpašniekiem, kā jau minēji. Es pati izvairos no HD pūderiem, sevišķi, savienojumā ar tonālo, kam ir SPF sastāvā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par papildinājumiem, ļoti noderīgi! :)

      Dzēst
  7. Man ir no essence fix&matte transculent loose powder. nopirku, kad izlasīju par to slavas dziesmas vairākos blogos. bet palietoju dažas reizes un pēc tam kaut kā atmetu ar roku. pēc tava raksta sagribējās atsākt lietot. :) palietošu un uzrakstīšu atsauksmi!

    AtbildētDzēst
  8. būtu jau nereāli noderīgi, veidojot smokey acis, ja aizmirstas, ka tonālais un konsīleris jāliek pēc tam, bet ļoti attur, pirmkārt, tā loose "forma" - pārvarā ikdienā nēsāju melnas un tumši zilas drēbes. ņemot vērā savu neuzmanību, šis noteikti tiktu uz biksēm vai piedurknēm. ;D
    man kā caurspīdīgs pūderis bez tona ļooooti patīk Rimmel Stay matte, jo nekur nekam nav iespējas nobirt. ;D

    AtbildētDzēst
  9. šie pūderi ir jālieto ļoti plānā kārtiņā, tad nekas nebūs balts. Man pašai reiz gadījās, ka fotogrāfam nācās photoshopēt visas klientes bildes, jo visa seja balta.. toreiz izmantoju vienu jaunu, iepriekš nepārbaudītu HD pūderi..tieši HD parasti ir pie vainas tām baltajām sejām bildēs..
    Runājot par pūdera likšanu zem acs..tas ir viens no variantiem kā izvairīties no ēnu sabiršanas, ir ļoti daudz meitenes, sievietes, kurām lielais pūdera daudzums acs un vaigu zonā rada diskomfortu - sausās sajūtas dēļ. Bet nu .. kā mēdz teikt... kamēr nepamēģināsi - nezināsi... :))
    Šo Catrice pūderi es pati lietoju ikdienā, man ir kombinēta āda. :)) Man patīk :))

    AtbildētDzēst
  10. No šāda pūdera pirmkšanas tomēr vēl atturēšos, Izskatās gana biedējši.

    http://secretsofelephante.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav tik traki! Domāju, ka kādā "Dienas grims" rakstā es šo atrādīšu darbībā ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan