Mēneša favorīti - augusts

08.09.13

Šajā mēnesī man ir izteikti maz favorītu, bet šie produkti ir patiešām lieliski!

  • Essence LE Floral Grundge nagu laka – pie mums šī limitētā kolekcija nemaz nebija pieejama, šo un vēl citus labumus no kaimiņvalsts saņēmu kā dāvanu. Pati nagu laka klājuma ziņā nav tā labākā, bet tonis jau vien ir lakošanas vērts. Tāds laškrāsas ar koraļļu atblāzmu. Identiski šāds toņis ir arī Lumene Natural  Code nagu lakai tonī Coral Crush. 
 
  • Artdeco Long-lasting tonālais krēms – vasaras periodā es jau biju aizmirsusi lietot tonālos krēmus vispār, jo 70% no visas vasaras es lietoju tikai un vienīgi minerālo pūderi. Kad uz augusta beigām sāku sevi atkal pieradināt uz tonālajiem krēmiem, visos izņemot šajā man kaut kas īsti līdz galam neapmierināja – slikti pludinās, pa šķidru, ilgi neturās, bet šis ir tieši tāds, kas mani apmierina visos aspektos. Tas ir vidēji biezs, lieliski pludinās un uz sejas tas turās visu dienu (dienas laikā parādās tikai mazs spīdumiņš).
  • Catrice Prime&Fine acu ēnu bāze – kā augustā atklāju šo mantu, tā lietoju to katru dienu. Beidzot, ir bāze, kas tiešām ēnas tur vietā visu dienu. Tā kā bāze ir gandrīz bez spīduma, tad lietoju arī nedaudz zem acīm, lai konsīleris arī ilgāk turās. Protams, ir reizes, kad bāze uzklājas pa daudz un tad to izpludināt nav iespējams, bet tā, es esmu sajūsmā par šo.
  • Got2Be Volumania izsmidzināmais apjoma pūderis matiem – šis ir satriecošs produkts matiem. Matus paceļ tūlītēji un piešķir tiem superīgu aveņu smaržu!
bučas
&z

6 komentāri:

  1. Ahh, nagu lakas tonis ideāls <3 Vajadzēs paskatīties to Lumene's variantu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tonis tiešām ir praktiski identisks! Speciāli priekš jums ,manas mīļās, meklēju alternatīvo toni! ;)

      Dzēst
  2. Man liekas, ka visas Essence LE lakas sagādā problēmu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Njā, viņas ir tādas švīkainas cik vien bijušas. :)

      Dzēst
  3. Got2Be Volumania izsmidzināmais apjoma pūderis matiem.... tik daudz labu atsauksmju par šo ir dzirdēts, bet es laikam, esmu retais izņēmums, jo maniem matiem tas nedod neko...no apjoma ne vēsts.. jāteic, pūderus apjomam es lietoju ikdienā..bet šis produkts ar mani nedraudzējas :( Nu jāa.. smarža gan patīkama :)

    AtbildētDzēst
  4. Salasījos labās atsauksmes par šo matu pūderi un iegādājos. Darboties jau darbojas, kuplumu dod un smaržo jauki (drusku gan šķebinoši zaptīgi, nevis pēc svaigām avenēm), bet ir viens knifs - šķiet, ka neviena no sajūsminātajām blogerēm nav tumšu matu īpašniece. Tumšos matos lieliski var redzēt pūdera pēdas. Neizskatās pievilcīgi, atgādina blaugznas, tāpēc no manis šim pūderim trekns mīnuss.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan