Jaunums: Maybelline Volum` Express Big Eyes skropstu tuša

09.09.13

Pavisam nesen ir parādījusies jauna skropstu tuša ar visai interesantu piegājienu  – vienā tušas galā ir birstīte, kas paredzēta augšējām skropstām, bet otrā, mazajām skropstiņām.
„Revolucionāra dubulto birstīšu skropstu tuša pilnīgam skropstu sprādzienam. Abas birstītes ir speciāli veidotas priekš augšējām un apakšējām skropstām.  Ātri žustošā formula lieliski notur skropstas atliektas. ”
-          Maybelline New York
Iesākumā jau jāsaka, ka pašas skropstu tušas ideja ir jau tā vērta, jo pati zinu pēc sevis, ka neskatoties uz to kāda ir birstīte, ir svarīgi, lai ar to var nokrāsot pēc iespējas smukāk arī apakšējās skropstas. Man nekad nav patici tas saķepušais apakēšejo skropstu izskats, bet tikai tāds tīri viegli akcentēts. Pirms šīs tušas man jau bija savs ideāls variants apakšējām skropstām, bet kad sāku lietot šo, saprotu, ka šī tālu neatpaliek.

Birstīte, kas paredzēta augšējām skropstām ir neredzētas formas, tāda nedaudz tā kā ieliekta. Pati tuša ir krēmīga un viegli uzklājama, tomēr man patīk ja tušas ir drusku sausākas, tās vairāk notur to skropstu atliekumu. Piekritīšu Signei, kas minēja, ka pēc laiciņa, kad paliek tā sausāka ar viņu ir vieglāk strādāt.
Mazā birstīte ir pavisam sīciņa, ar īsiem jo īsiem sariņiem. Uz šīs birstīte tuša neklājas tik daudz, kas nozīmē, ka tušas daudzumu ir iespējams kontrolēt. Var tādu nelielu akcentu skropstām, kāds man patīk, vai arī krāsot vairākās kārtās un iegūt lelles cienīgas apakšējās skropstas.
Ja runā par efektu augšējās skropstām, tad man personīgi gribētos kaut ko vairāk. Man prasās tādu wow efektu skropstām, bet kā jau apjoma tuša, tā piešķir apjomu un viss.
Noturībai šai tušai uz manām acīm nedaudz pieklibo. Dienas laikā tā nedaudz sāk smērēt apakšējo skropstu līniju.
 
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama veikalos Drogas, lielajos lielveikalos, U/V Stockmann
  • Cena - Ls 5.99
  • Rezumējot - Tušas ideja ir lieliska, it īpaši ja ir pierasts krāsot apakšējās skropstas, bet ar parastajām tušām parasti iznāk pārspīlēts efekts. Noturības un efekta ziņā šī tuša sevi neparādīja no labākās puses, bet visā visumā tai nav ne vainas!  Liels pluss par mazo birstīti, bet par pārējo tāds viduvējs vērtējums.
bučas
&z

12 comments:

  1. Uz tavām skropstiņām ideāli izskatās! :)

    AtbildētDzēst
  2. Dienas make up itkā apakšējās skropstas nemaz nekrāso. Kaut kur ieguvu šo info, un pati nekrāsoju, jo man vienmēr apakša ir smērējusies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja skropstas pēc krāsas ir ļoti gaišas un neizteiksmīgas, tad dienas laikā ir vēlams nedaudz tās iekrāsot, citādi būs tā - augšējas skropstas melnummelnas, bet apakšējas sīciņas un blāvas. Apakšējo skropstu krāsošana- akcentēšana acīm dod izteiksmīgāku formu. :)

      Dzēst
  3. Uz tavām skropstām izskatās lieliski!

    AtbildētDzēst
  4. Tīri neko īstenībā :d

    AtbildētDzēst
  5. piekrītu - Tev skaistas, garas augšējās skropstas, un tuša labi izskatās.
    nepiekrītu tam, ka dienas meikapā nevajag krāsot apakšējās skropstas, pirmo reizi ko tādu dzirdu, ja godīgi. ;D ja nekrāsoju apakšējās, izskatās, ka man tādu vispār nebūtu. tumšmatēm varbūt būtu ok, bet ne jau dabīgām blondīnēm. un, ja vēl pie tam mati ir krāsoti tumši, tad skropstas un uzacis vispār pazūd.

    pat īsti nezinu - ir vai nav vērts mēģināt.. pierasts jau lietot divas tušas - vienu augšējām, vienu apakšējām, bet kaut kas attur.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par Tavu kometāru. Mam manas skropstas nemaz neliekas tik garas,.bet paldies!

      Par apakšējo skropstu krāsošanu pilnīgi piekrītu! Man liekas,ka tās ir jākrāso. :-)

      Dzēst
  6. Izskatās tiešām satriecoši uz tavām skropstām, kā vēdekļi tavas skropstas! :)

    Linda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, Linda,paldies!

      Nav tādas skropstas,vienkārši tā izskatās! :-)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan