Jaunums: Maybelline Big Eyes acu ēnas by Eyestudio

16.09.13

Jau iepriekš rakstīju par jauno Big Eyes skropstu tušu (saite) , un no šīs pašas sērijas ir iznākušas arī jaunas acu ēnas mirdzošos, loti efektīvos un pigmentētos toņos.
Katra acu ēnu palete sastāv no 4 savā starpā kontrastējošiem toņiem. Vienmēr esmu apgalvojusi, ka pietiek tikai ar vienu labu acu ēnu paleti, lai izveidot virkni ar dažādiem grimiem. Vienīgais, kam jāspēlē šeit galvenā loma ir radošums un uzdrīkstēšanās būt nedaudz savādākai.

02 Luminous Grass
 Pats centra tonis jeb nr. 1 ir balti sudrabots ar perlamutras mirdzumu. Vidēji pigmentēts tonis. Otrais tonis jeb zeltītais arī ir ar perlamutras spīdumu un klājas kā sviests. Trešais pats tumšākais zaļais tonis ir super-pigemntēts un ar to ir tik lieliski strādāt. Pirms kāda laika lietoju līdziga toņa Gosh ēnas un atceros, ka tās arī bija stipri pigmentētas. Ar šo tumšo toni jābūt nedaudz uzmanīgai lietojot, to var viegli pārspīlēt, un no kaut kā skaista pārvērst par kaut ko vulgāru un pārāk uzkrītošu. Ceturtais tonis jeb pelēki brūnais ir viegli pigmentēts un, manuprāt, ir pats vieglākais tonis ar kuru var darboties. Ja negribās neko ekstra košu, tad var miksēt šo toni ar kādu no gaišajiem un krāsas akcentam pievienot tikai nedaudz zaļās ēnas.

05 Luminous Purple
 Pirmais tonis ir sudraboti rozīgs un lielisks ar to, ka šis ir ļoti labs izgaismojošs tonis. Tas ir vidēji pigmentēts, bet klājas neticami viegli. Otrais Tonis ir drsuku blāvāks zelts nekā iepriekš. No rudens grima trendiem, modē ir blāvs zelts uz acīm+ neitrāls sejas grims. Trešais tonis ir pats skaistākais un pats interesantākais. Tas ir tāds lillā tonis, kas iesākumā liekas mirdzošs, bet klājot ievēroju, ka tas vairāk parādās kā matēts ar sīku mirdzumu tajā. Noteikti mans favorīttonis. Pats pēdējais ceturtais tonis ir tāds tipisks dūmakains pelēki-violets tonis, kuru miksējot ar kādu no iepriekšējiem var iegūt superīgu smokey eyes grimu uz acīm.

Jūs jautāsiet kā ir noturību, bet viss ko es varu teikt tas ir atkarīgs no tā kāda bāze tiek likta pamatā. Ar savu Catrice Prime&Fine bāzi šīs ēnas turēsies visu dienu, bet bez bāzes man pat bail iedomāties kā būtu, jo nevienas ēnas ilgāk pa 4 stundām bez bāzes neturās uz manām acīm.
Pie tik košām ēnām kā šīs, es noteikti iesaku kombinēt tos ar neitrāliem toņiem. Respektīvi, ja uz acīm lietojat to zāles zaļo toni vai lillā, tad uz lūpām nevajadzētu lietot kaut ko sārtu, noteikti jāizvelās nude toņi. Tas pats ar seju. Es drīzāk ieteiktu sejai lietot tad vairāk bronzeri nekā sārtumu, bet ja patīk sārtumi tad tādu neitrālu nevis sārtu vai persikotu.

Diemžēl šoreiz neesmu uztaisīju nevienu pārskatāmu grimu ar šīm ēnām, bet es absolu, kad būs brīvāks laiks kādā no „Dienas grims” rakstiem es jums atrādīšu šīs ēnas uz actiņām.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkamas veikalos Drogas, lielajos lielveikalos, U/V Stockmann
  • Cena - Ls 5.99
  • Rezumējot - Lai arī iepriekš neesmu lietojusi nevienas sausās acu ēnas no Maybelline jāsaka, ka šīs mani ir patīkami pārsteigušas. It īpaši katras paletes tumšākie toņi, jo tie ir ļoti pigementēti.
bučas
&z

10 comments:

  1. Skaistas paletes un ēnu pigmentācija iespaidīga :) Gaidīšu grimu ar lillā toņu paleti! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par pigmentāciju pati biju ļoti pārsteigta. :)
      Līdz ko izbrīvēšu sev brīvu laiciņu, tā izveidošu!

      Dzēst
  2. Man patīk tavi grimi, tāpēc gaidīšu! :)

    AtbildētDzēst
  3. Pigmentācija tiešām ir virsotnē! Arī gaidīšu grimus! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sen nebija lietotas tik intensīvas ēnas. Pierasts pie tām nepigmentētajām, un tagad še tev! Tiesām slavējamas ēnas.

      Es ļoti ceru, ka pēc iespējas ātrāk izveidošu grimus. :)

      Dzēst
  4. Es tagad uz visu tik skeptiski skatos, ārprāc!
    It kā labi, it kā nē.. - Abās paletēs 2 krāsas ir vienādas. Un priekš kam? Labāk būtu ielikuši vienas krāsas 4 toņus un atstājuši to zeltaino un gaišo pie brūnajām krāsām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu domā tās gaišās? Dzīvē tās nav vienādas noteikti! Vienai ir vairāk violeti-rozā pigments klāt, bet otrai ir tīrs balti-sudrabots tonis.
      :)

      Vai, man ar;i bija vienu laiku, tas, ka uz visu, ko skatījos bija tas skeptiskums, bet tagad jau esmu atgājusi no tā visa. :)

      Dzēst
  5. Tā violetā man pat ir iepatikusies, kaut gan parasti nepievēršu uzmanību šādām spilgtu krāsu ēnām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā tiešām skaista, visiem, kas redzējuši tā vairāk patīk. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan