Pārskats: Eveline nagu lakas virskārta 3 in 1

12.12.12

Sveikas!!

Pēc blogeres Mdiaana raksta par Eveline caurspīdīgo nagu laku (raksts šeit ), arī es nolēmu iegādāties, jo tieši Sally Hansen virskārta arī bija beigusies.
Labo atsauksmju un atlaides iespaidā nopirku šo nagu laku. Nedaudz vilcinājos ar mēģināšanu, jo Eveline nagu produkcija man ir sveša.
 
Ražotājs sola, ka nagu laka nodrošina ērtu un kvalitatīvu manikīra žāvēšanu 60 sekundēs, cietina un dod spīdumu, saglabājat nevainojamu nagu izskatu 7 dienas. 
 Kā jau visām nagu lakām, kas palīdz ātrāk nožūt citai nagu lakai, tā ir jāuzklāj 2 minūtes pēc toņa uzklāšanas un tad jāļauj nožūt, lai aktivizējas polimēri caurspīdīgās nagu lakas sastāvā.

Manas domas:
Pieļauju domu, ka pie visa vainīga ir Sally Hansen virskārta, pārāk laba, bet pateikšu uzreiz ar šo virskārtu, man manikīrs neturās nekādās 7 dienas, kur nu, pat vienu dienu nespēj normāli noturēties. Verot bikšu rāvējslēdzēju ciet, norāvu visu krāsu nost. Es biju tik pikta! Nākamajā dienā, jau cita nagu laka, nonāca nost tīrot nagus ar vīlīti.
Varbūt man ir problēmas, jo Diānai patika šī virskārta. Es nevienu nevainoju, pati pirku, pati vainīga, bet es nezinu, ko lai tagad daru tagad ar šo virkārtu. Man ir tikai divi varinati: katru dienu taisīt manikīru vai nekrāsot nagus vispār kamēr nenopirkšu normālu virskārtu.
Ar žūšanu viss ir labi, žūst kādas vairākas minūtes, ne tās 60 sekundes solītās, bet ātri. Pēc tekstūras nagu laka ir ļoti šķidra un man klājot likās, ka priekš virskārtas tā sniedz plānu kārtiņus. Kopumā lai izveidotu normālu manikīru man ir jāklāj 2 vai 3 slāņi pamattoņa un 3 slāņi virskārtas. Tad jau man vieglāk nagus nekrāsot vispār, vai uzlikt Gelish.

Sastāvs:
 
Secinājumi: Es noteikti nepirkšu vēlreiz!!
 
Cena: Ls 1.51 ( uz atlaidēm)
 
Varbūt man ir tādas nagu lakas, kuras nespēj sadraudzēties ar šo virskārtu?
 
bučas
&z

15 comments:

  1. jocīgi, jo man ļoti patika šī virskārta, un manikīrs tiešām turējās nedēļu. var būt tev kaut kāds brāķis patrāpījās? vai arī neiet kopā arī konkrētām lakām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt arī, ka patrāpijās brāķis, bet tiešām virskārta ļoti slikta! :(
      Man arī radās doma par to, ka varbūt nagu lakas neņem pretī. :)

      Dzēst
  2. Labs ir Nailtek II, gan kā bāze, gan virskārta, gan nagu stiprināšanai.
    Tiesa gan - padārgs. Ap 5 Ls Stokmanī un Oniks Betā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu 5 Ls nebūtu tas trakākais, galvenais, ka naudas summas vērta. :)
      Tad jau labi, ka var izmantot gan kā bāzi, gan virskārtu. Būs uz Jauno gadu jānopērk. Paldies par ieteikumiem!

      Dzēst
  3. Man ir gan Sally Hansen, gan Eveline caurspīdīgā virskārta - man nagu laka ar Sally Hansen virskārtu turas aptuven 2-3 dienas ,bet ar Eeveline virskārtu pirmājā dienā jau nagu laka būs nolobījusies. Man ļoti nepatīk Eveline virskārta :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar SH turējās kādas 3 līdz 5 dienas, bet tik tiešām kā tu saki, ar Eveline jau tajā pašā dienā nolobās. :(
      Nu briesmīgi!

      Dzēst
  4. Laikam kā kurai, jo nu man lakas, kas iepriekš turējās 2 dienas, tagad turās kādas 5! un tas priekš manis ir ļoti daudz :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tagad ir tā, ka nagu lakas kas turējās kādreiz visas 4 dienas, turās tagad tikai 1! :)

      Dzēst
  5. Es šito kādreiz lietoju kā "caurspīdīgo laku", t.i., dienām, kad lakot negribās, bet sakoptu skatu saglabāt vajag. Tad arī patika. Bet, kā virskārtu pat mēģinājusi neesmu, jo ļoti patīk Rimmel.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nagus tagad vairs nekrāsoju, jo nav noskaņojums pēc krāsotiem nadziņiem. :)

      Dzēst
    2. Man arī akut kā pārgāja vēlme ņemties. Tagad jau vairākas dienas cenšos piespiesties uzlakot, jo ir jaunas un skaistas lakas, bet slinkums ņem virsroku..

      Dzēst
    3. Tieši tas pats! Saprotu! :)

      Dzēst
  6. Good post. I'm going through many of these issues as well..
    Also visit my weblog football transfer news premier league

    AtbildētDzēst
  7. Just desire to say your article is as amazing. The clarity for
    your put up is simply cool and i can assume you're a professional on this subject. Well together with your permission let me to clutch your RSS feed to keep updated with coming near near post. Thanks one million and please continue the gratifying work.
    Feel free to surf my weblog ; football transfer rumours bbc

    AtbildētDzēst
  8. My family members all the time say that I am wasting my time here at net, however I know I am getting know-how daily by reading thes nice articles.


    my blog - click here

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan