Pārskats: Dr. Sante Cucumber Balance Control nakts krēms sejai

15.12.12

Sveikas!!
 
Pirms kāda laika, kad nopirku Dr. Sante putas sejas mazgāšanai, es biju sajūsmā, tādēļ nolēmu izmēģināt arī nakts krēmu sejai, kas regulēs nevēlamo spīdumu uz sejas. Kā liels pluss bija arī tas, ka tieši beidzās mans iepriekšējais sejas krēms, kuru biju iecienījusi lietot pirms gulētiešanas. 
Godīdi saku, iepriekš nebiju lietojusi speciālu nakts krēmu, jo nebija tāda vajadzība, tomēr pēdējā laikā esmu sasparojusies, lai beidzot cīnītos ar nevēlamo sejas spīdumu. Un ziniet, man sāk izdoties, dienas laikā spīdums vairs nav tik traģisks un apkaunojošs.

Tātad, ko sola ražotājs, sejas krēms ar gurķa, piparmētras ekstraktiem, vitamīnu A, alantoīnu. Vieglais, patīkamais krēms regulē tauku dziedzeru darbību, sašaurina poras. Nakts atpūtas laikā baro šūnas, nodrošina pilnu atjaunošanos to normālai funkcionēšanai pēc dienas stresiem. Aptur pārmērīgu ādas tauku izstrādi un baktēriju attīstību, mazina apsārtumu, palīdz normālai funkcionēšanai, novērš repēšanu, aktīvi piesātina ādu ar mitrumu un minerālvielām. Nomierina un tonizē ādu, noņem iekaisumu. Krēms tai piešķir tvirtumu, no rīta tā izskatīsies svaiga un atpūtusies.

Kā viena no prioritātēm ir tā, ka sejas krēmu var lietot jebkurā vecuma grupā, tas ir pilns ar ļoti svarīgām sastāvdaļām kombinētai vai taukainai sejas ādai.
Atverot iepakojumu, es sajutu ļoti patīkamu un svaigu aromātu, gluži tādu pašu kā no sejas putām - gurķu. Pēc tekstūras sejas krēms ir želejveida, vidēji biezs. Tā kā vairos lietot treknus sejas krēmus, tad šis ir tieši laikā. Ādā sejas krēms uzsūcas neticami ātri un āda jūtas ļoti svaiga. Par lielu pārsteigumu, dēļ vaigu zonas jūtīguma, sejas krēms nedaudz kairina. Nav tā ka, seja deg, bet iesākumā, kādas 30 sekundes, viegli kņudina.
Pamostoties nākošajā rītā, jūtu, ka sejas āda ir pietiekami mitrināta un svaiga. Lietojot kādas 2 nedēļas secinu, ka sejas krēms tik tiešām palīdz likvidēt lielumu nevēlamo problēmu kombinētai ādai. Iepriekš ikdienā lietoju tikai matējošo sejas krēmu + BB krēms, bet tagad jau no iepriekšējās nakts sejas krēms , tad matējošais un tas pats BB krēms, efekts daudz labāks. Man nav jāskatās ar šausmām spogulī pēc vairāk kā 8 stundu atrašanās sabiedrībā. Jā, seja sāk spīdēt, bet ne jau kā ruksītim.

Kopumā varu teikt, ka sejas krēms ir ļoti labs, bet mīnuss krēmam būs tas, ka ziemas periodam tas liksies pa plānu. Pagaidām grūti pateikt vai ziemas sezonā mainīšu sejas krēmu, bet līdz šim brīdim tas ir vienīgais un īstais nakts sejas krēms.
Apgāžu steriotipu, ka tikai viens produkts no visas sērijas var būt labs. No Cucumber sērijas, Dr. Sante sejas putas un nakts krēms ir lieliski. Domāju, ka mēģināšu vēl kaut ko, jo kvalitāte un cena nav peļama, noteikti!

Tilpums - 50ml
Cena - Ls 2.60
Nopērkams veikalos "Multilukss" un interneta veikalos

Ko vēl labu ieteiksiet no Dr. Sante? Varbūt ir kāds produkts no kura man vajadzētu izvairīties?

bučas
&z

8 komentāri:

  1. Ne pa tēmu, bet vai nesen nav rakstīts zpd vai kas tamlīdzīgs? Vienkārši laiks, kurā rakstīts, atgādina kā ķēpājos rakstot savu zpd, lai pierastu, ka jāraksta tagadnē/secinu utt/ :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šajā gadā rakstīju zpd, bet tas bija februārī, kad to aizstāvēju rajonā. Laiciņš jau pagājis.
      Nu principā es rakstīju par dzeju, kur minimāli var izpaust savu perosnīgo viedokli, tur vairāk derēja psiholoģijas jēdzieni+ vietām mans personīgais viedoklis, lai pierādītu tēmas eksistenci un aktualitāti.
      Par tiem secinu utt., vairāk nāk no argumentētajiem rakstiem un runām, kas īstenībā ir pat atvieglojuši manu rakstīt prasmi un runāt spēju. Mums angļu valodā liek runāt tikai un vienīgi bisness english, kurā kā viena no prasībām ir būtt argumentētam, pierādīt tēmu un atrasts jēdzīgu risinājumu.

      Dzēst
  2. I love looking through an article that can make people think.
    Also, many thanks for allowing for me to comment!
    Here is my web site ; epl latest transfer news

    AtbildētDzēst
  3. When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added
    I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove
    me from that service? Thanks!
    Look at my weblog - transfer news epl liverpool

    AtbildētDzēst
  4. I'd like to find out more? I'd like to find out some additional information.
    Here is my blog post ... transfer rumours premier league 2010

    AtbildētDzēst
  5. Somebody necessarily assist to make seriously posts I'd state. That is the very first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the analysis you made to create this particular submit extraordinary. Great job!
    Feel free to visit my site ... transfer rumours latest

    AtbildētDzēst
  6. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
    of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
    I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
    Also visit my blog :: pizza games girls only

    AtbildētDzēst
  7. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that
    I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me.
    I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!
    Also visit my blog - pizza games on cool math

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan