Pārskats: Avon Clearskin Blackhead Clearing toniks melno punktiņu novēršanai

06.12.12

Sveikas!!

Visjaunākajā Avon pasūtīju pasūtīju šo toniku sejai, kas it kā palīdzēs cīnīties ar melnajiem punktiņiem uz sejas.
Pirms kādiem 2 gadiem es biju pasūtījusi sejas mazgājamo līdzekli, kas radīja tādu alerģija, ka nu dabūju trūkties. Apsolījos, ka vairs nesūtīšu, tomēr sadūšojos un pasūtīju vēlreiz no Avon kopjošo līdzekli, toniku.
Nebija tā, ka gaidīju kādus brīnumus, nu bez maz vai nākamajā rītā piecelties ar nevienu melnu punktiņu. Sapnis, ne?
Līdz atverot iepakojumu es sapratu, kas šim tonikam ir vēderā - salicilskābe ar lielu spirta daudzumu. Tā kā jau vairāk kā 3 mēnešus lietoju salicilskābi, tad šo aromātu es nevarēju neatpazīt. Lietojot salicilskābi melnie punktiņi nebija pazuduši, tad kāpēc gan no šī tonika tiem vajadzētu pazust?
Nolēmu tāpat izmēģināt. Efekts ir tieši tāds pāts kā ar salicilskābi, bet toniks daudz spēcgāk ož pēc spirta. Tiesa gan, ar šo toniku man nav bailes tīrīt seju arī acu rajonā, bet salicilskābi, ko pirku aptiekā, es nespēju lietot gar acu rajonu, vienkārši nespēju. Nu baidos es, es baidos ja nu kaut kas notiek.
Tagad šo toniku lietoju katru vakaru pirms gulētiešanas kā papildus kosmētikas noņēmēju, jo to, ko nenomazgā Dr. Sante sejas putas, noņem šis toniks. Uz ziniet, citreiz sajūta, ka tas ūdens neko no sejas nenomazgā.

Sastāvs:
Kopumā varu teikt, ka toniks nav slikts, ļoti labs ja ikdienā netiek lietota jau atsevišķi salicilskābe (kas arī ir atšķaidīta spirtā, bet ne tik lielā proporcijā). Toniks tiešām tad ir tā vērts. Tomēr man vairāk tas ir tā, ka lietojot šo, es nelietoju vairs salicilskābi ko pirku aptiekā, jo pagaidām tai neredzu jēgu. Līdzeklis tērējas ļoti lēnu, neskatoties uz to, ka tilpums ir minimāls, man tas kalpos vēl kādiem 2 vai 3 mēnešiem.
 
Tilpums - 125 ml
Cena - Ls 2.90 (šajā 17. katalogā ir minēts, ka šis toniks ir pieejams pēdējo reizi)
 
bučas
&z


10 comments:

  1. mani biedē tas spirts pirmajā vietā sastāvā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši manas domas! Laikam pat pirmoreiz redzu, ka spirts ir pirmajā vietā.
      Tā visa katalogu produkcija sauc pēc iegādes, tomēr tieši tāpēc, ka es nezinu sastāvu pirms pirkšanas, apsolījos vairs nepievērst tai uzmanību!

      Dzēst
    2. nu es neesmu tik radikāla :) es iesaku ieiet avon konsultantu birojos un pačamdīt visu pirms pirkt :)

      Dzēst
    3. Tur pat nevajag sastāvu, lai justu, ka pārsvarā sastāv no spirta. Nesūtu jau visas preces akli, tikai tā pārbaudu un lieku zināt arī citiem savas domas, lai tā neiegrābjās. :)
      Paldies, meitenes, par jūsu viedokli!

      Dzēst
  2. Starpcitu, ar šo pašu līdzekli, var noņemt nagu laku no nagiem, laikam tas arī ir iemesls, kāpēc tik ļoti nepatīk! :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nopietni?! Kādas šausmas!!!
      Paldies, ka paziņoji! :)

      Dzēst
  3. Es arī esmu izmantojusi šo līdzekli. Laikam gan man īpaši neko nelīdzēja, jo melno punktiņu man nav. Noteikti šo produktu vairs nepirkšu, pārāk spirtains priekš manis.
    x Sofija

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man viņi ir, bet tāpat nelīdz!
      Es labāk, tad lietoju to salicilskābi, kuru pirku aptiekā, jo tur pat norādīts cik stipri atšķaidīts un bez citām piedevām. :)

      Dzēst
  4. es to palietoju kādas 3 ned un neteikšu,ka palīdzēja, āda kļuva sausa un melnie punktiņi tikpat kā nepazuda, bet kopējais ādas izskats nedaudz uzlabojās, manuprāt, tas atkarīgs no ādas tipa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kopējais ādas izskatu nedaudz uzlabojas, taču es šo lietoju vairāk kā pārpalikumu notīrītāju, respektīvi, noņemu visu līdz pēdējam, piemēram, kakla rajonā. Man šausmīgi nepatīk mazgāt kaklu, kad mazgāju seju, taču tonālo klāju uz kakla arī ,nedaudz, lai nav maskas efekts. Notīru ar šo toniku un kakls arī tīrs. :)
      Pieļauju domu, ka sausai ādai šis varētu ļoti nepatikt, kā arī, ādai, kura ir kombinēta ar sauso daļu.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan