Jaunums: Maybelline Volum` Express Rocket skropstu tuša

29.12.12

Sveikas!!
Ražotājs sola, ka Rocket satur gēlu, sastāvdaļu, kas pastiprina sastāva krēmīgo konsistenci un piešķir skropstām apjomu. Sastāvs ir arī absolūti jutīgs, tas nozīmē, ka ar katru vēzienu skropstu tuša cauri skropstām plūst viegli un vienmērīgi no saknēm līdz pat skropstu galiem. Formulā arī iekļautas plānu kārtiņu veidojošas vielas, kas uzlabo skropstu tušas noturības īpašības – radot ilgnoturīgu rezultātu, kas neizsmērējas un nesabirzt.
Skropstu tušai ir silikona birstīte ar ļoti daudziem sariņiem.
Tā kā neesmu silikona birstīšu cienītāja, tad sākumā man vērtējums nebija tas pozitīvākais. Esmu vienmēr devusi vēl vienu iespēju sevi pierādīt. Otrais mēģinājums jau bija daudzsološāks.
Kā sola ražotājs, tā tik tiešām ir - nepieciešams ārkārtīgi minimāls daudzums, lai skropstas nokrāsotu patiešām ļoti dramatiski. Ja parasti vakarā man vajag dažas minūtes, lai noņemtu skropstu tušu, tad šo tušu lai pilnībā noņemtu no acīm, man vajag kādas 10 minūtes ,noteikti, jo uz skropstām ir diezgan daudz tuša. Es to varētu izskaidrot, ka uz birstīte no tūbiņas nāk ļoti daudz tuša virsū, citreiz ir pat par daudz.
Skropstas tikko nokrāsotas:
Pēc 11 stundām varu viennozīmīgi apgalvot, ka tuša nebirst, taču nedaudz smērējas. Pats lielākais sarūgtinājums bija par to, ka šī ir pati pirmā tuša ,jebkad, kura man smērē uz augšējā plakstiņa, zem uzacīm.
Pirms kāda laika pārbaudīju arī izturību pret ūdeni. Kā jau minēja, tuša nav ūdensnoturīga, bet gan ilgnoturīga, kas ir ļoti labi. Vienīgais, vasaras sezonā peldēties ar tušu uz acīm nu gan nevarēs.
Līdz ko saskārās ar ūdenī, tā būs šāds skats:
Manuprāt, tuša ir lieliska tiem dzīves gādījumiem, kad vēlamies patiesi dramatiskas actiņas, bet nevēlamies lietot mākslīgās skropstas. Skumji, ka tuša smērē man augšējo plakstiņu, bet nu ko var darīt - biežāk ar spogulis rokās jāņem.
 
Pieejama skaistumpreču tirdzniecības vietās jau no 2013. gada janvāra
Cena - ap Ls 7.19
 
bučas
&z

18 comments:

  1. nu jā... man arī īsti neiet pie sirds silikona birstītes, bet tik un tā izmēģināšu. :)

    AtbildētDzēst
  2. gaidīju rakstiņu un sagaidīju,bet redzot liekas,ka nav nekas īpašs.:( nepirkšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vismaz tagad zini, ka nebūs vajadzība iegādāties. :)

      Dzēst
  3. Jā, birstīte man arī nepatīk. Neiegādāšos.
    Pagaidām vissideālākās ir dzeltenās no Maybelline, īpaši Cat Eyes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vismīļākā no Maybelline ir Smoky Eyes un klasiskā Volum` Express. Man Cat Eyes patika, bet uz manām acīm šausmīgi bira. :)

      Dzēst
  4. Es šo ar mēģināju.Saņēmu jau dikti daudz komplimentu,jo pašai garas un biezas skropstas.Atliecu skropstas ar to speciālo atliecēju+uzkrāsoju šo tušu un man pat veikalā jautāja,vai man ir mākslīgās skropstas uzliktas :D Par smērēšanos...manai mammai smērējās,man nezinu kāpēc nesmērējās,vienīgi pēc kādām 10h drusku,drusku,jo pagadījos ārā tad,kad sniga.Es ar biju neizpratnē,kāpēc mammai uz plakstiņiem nosmērējusies :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, efektu sniedz neticami labu skropstām.
      Tiešām dīvaini. Man vispār nekad nav bijusi neviena tuša, kas smērētu augšējo plakstiņu. Bet nu, visam reiz pienāk pirmā reize. :)

      Dzēst
  5. man tuša šķiet lieliska iegūtā efekta ziņā, izņemot to, ka manam divfāžu L'oreal kosmētikas noņēmējam divas kārtas tušas šķiet milzīgs izaicinājums. esmu par to diezgan lielā šokā, jo man praktiski visu laiku ir bijušas Maybelline tušas, un tas tiek ar tām galā izcili.
    piekrītu par smērēšanos - pietiek aiziet uz veikalu, kad nedaudz snieg, lai jau plakstiņi būtu melni. nebiju neko tādu ar Maybelline tušām pieredzējusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, šai tušai ir daudz savādāka formula nekā visām iepriekšējām, tādēļ arī ir šie debesu brīnumi.
      Noteikti piekrītu, ka grūti noņemt no skropstām.
      Ja? Tik traki pat. Man tik nedaudz smērējas. tagad zināšu, ka jāuzmana acis, savādāk, par pandu pārvētīšos. :D

      Dzēst
  6. Šī ir pirmā tuša no Maybelline kas man ļoti iepatikās ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, skatos domas dalās. Laikam katrām skropstiņām un to īpašniecēm ir savas prasības pret tušām. Liekas, ka visas vienādās, tik birstīte cita, bet nekā - dažādas un kā vel! :)

      Dzēst
  7. no ārpuses jau ļoti piesaistoša. mazliet saskumu, kad izlasīju rakstu, jo izskatās, ka nebūs skropstu tuša priekš manis birstītes un Tavas un citu meiteņu pieredzes ar noņemšanu dēļ. nu žēl. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas zilai un rozā iepakojums tāds košs un vilinošs..
      Diemžēl noņemšana tiešām sagādā lielas grūtības. :(

      Dzēst
  8. Šo laidīšu garām :) Nekas īpašs.

    AtbildētDzēst
  9. What's Taking place i'm new to this, I stumbled upon this I've found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I'm hoping to give
    a contribution & help different customers like its helped
    me. Great job.
    My site ... football transfer news man utd

    AtbildētDzēst
  10. Hi there, every time i used to check web site posts here early in the morning, since i enjoy to gain knowledge of more and
    more.
    Look into my blog post - football news gossip

    AtbildētDzēst
  11. Why users still use to read news papers when in this technological globe everything is presented on web?
    Here is my page - transfer news chelsea today

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan