Jaunums: Essence LE Home Sweet Home

06.12.12

Sveikas!!

Jau no novembra Essence piedāvā jaunu limitēto kolekciju Home Sweet Home (tulk. - mājas mīļās mājas). Kolekcija sevī ietver lūpu krāsas piesātinātos, siltos toņos, spīdumu ekstra lūpu apjomam, nagu lakas ar populāro gēla spīdumu, vaigu sārtumu un acu ēnas ar pūderveida tekstūrām, kā arī caurspīdīgas nagu uzlīmes un somiņu aksesuāriem skaisti adītā rakstā, gluži kā vecmammas adījums.
Man šī kolekcija tā vien atgādina šo Ziemassvētku gaidīšanas laiku ar adījumiem un siltiem toņiem. Skrienu pēc siltas tējas krūzes un lūkosimies, kas somiņai vēderā!!
Somiņa
Šī miniatūriskā, adītā somiņa ir pats jaukākais aksesuārs visā kolekcijā. Mazītiņa somiņa, bet tajā ietilpst tik daudzas lietiņas - kosmētika, naudiņa, saldumi - īsāk sakot meitenes mazā paradīzē, kur var ievietot visu ko sirds kāro. Var nolikt pie gultas piepildītu ar kādām smaržīgajām zālītēm, kas ļaus atbrīvoties garam šajā stresa pilnajā laikā - budžeta plānošana, gada atskaites, ieskaites un pārb. darbi, lielāki projekti, dāvanu pirkšana un svētku plānošana u.c.
Somiņa ir pieejama vienā tonī - sarkanā.
Vaigu sārtums
Visai netradicionāla tonalitāte šim vaigu sārtumam - koši sarkans un aprikozu. Ražotājs sola, ka vaigu sārtums rada neatvairāmi svaigu un dabisku sejas toni. 
Nepietiek ar to, ka tonalitāte ir koša, nosaukums nemaz neatpaliek, tāds visai interesants - 02 Wool-D You Cuddle Me?
Aprikozu tonis ir kā bāzes tonis, bet sarkanais kā kontrastējošais, kas kopā rādīs patiesi interesantu kombināciju.
Diemžēl ar zibspuldzi aprikozu tonis izskatās pārāk blāvs, dzīvē vaigu sārtums drīzāk izskatās šādi:
Vaigu sārtumam ir pūderīga tekstūra, tāda maiga kā samts. Aprikozu tonis ir ļoti minimāli piesātināts, virsroku ņem sarkanais. Uz otiņas ir nepieciešams ļoti minimāls vaigu sārtuma daudzums, jo ar to ir viegli pārspīlēt. Uz vaigiem vairāk ir redzams sarkanais tonis, kas man no sākuma ļoti nepatika. Uzklājot šo vaigu sārtumu vaidziņi ir tik koši kā tik tikko būtu ieradusies no kalna pēc ilgas slēpošanas. 
 Acu ēnas
Home Sweet Home sērija piedāvā acu ēnas īpaši šai sezonai raksturīgos toņos. Ražotājs sola, ka tekstūra ir ļoti viegli uzklājama un piešķir acu meikapam noturību, maigi mirdzošu pūdera finišu.
Acu ēnas ir tādā kā veci rozā tonī ar perlamutras finišu un tonis saucas - 03 My Home Is My Castle
Tāpat kā vaigu sārtumam acu ēnām ir speciāls dizains - stilīgs adījuma raksts. 
Ar zibspuldzi acu ēnas vairāk atgādina blāvi rozā toni, tomēr patiesībā tas ir veci rozā tonis ar nedaudz violetā piejaukumu. 
Acu ēnām patiešām ir ļoti maiga tekstūra, tomēr uzklājot ar otiņu tik pigmentētas kā zemāk attēlā redzamas, tās nekļūst. Ja uz rokas tonis ir patiešām intensīvs, tad uz plakstiņa tas prieks izpaliek. Nezinu vai tas pats ir ar acu ēnu bāzi, jo šodien klāju bez bāzes, lai pārbaudītu visu nepieciešamo.
Diemžēl arī noturībā mani nepriecēja, jau dienas vidū no ēnām ne miņas un dienas beigās, kā jau noprotat, uz plakstiņiem nav nekā. Laikam vajag lietot kopā ar bāzi, tad būs labāk. Protams, lai visu negatīvo kaut cik nogludinātu, acu ēnas ir ļoti skaistā tonī un man asociējas vienīgi ar zefīriem. 
Nagu laka
Ieraugot toni es vai kā muļķe sāku smaidīt, jo patrāpijās tieši tāds nagu lakas tonis kādu es dievinu, vienkārši dievinu - vīnsarkans.
Home Sweet Home sērija piedāvā ļoti skaistus un visai košus toņus, lai ziemas sezonā nepaliek garlaicīgi un vieglāk sagaidīt pavasari. Ražotājs sola, ka nagu laka ir ilgnoturīga un piešķir nagiem stilīgu gēlveida izskatu un krāsu. 
Skaists ogu vai sarkanvīna tonis, kas jau trešo dienu apmierinoši dzīvojās uz maniem nadziņiem - 04 Berry Me Home
Nagu laka pēc tekstūras ir šķidra, tā vietām izplūda gar nagu malām un ar trīcošām rokām ir viegli nokrāsot ne tikai nagus, bet arī pašas rokas. Tomēr žūšana jau bija kas priecīgāks - kamēr krāsoju vienas rokas nagus, tikmēr jau otras bija nožuvuši. Pietiek vien ar diviem slāņiem nagu lakas, lai intensitāte būtu tāda pati kā pudelītē. 
Lai gan acis man rāda vīnsarkanu, aparāts uzstāj uz savu - sarkans. 
Dzīvē tonis drīzāk izskatās šādi:
Volume & Gloss lūpu palielinošs spīdums
Ražotājs sola, ka lūpu spīdums piešķir lūpām neatvairāmu apjomu un izteiktu spīduma finišu, pateicoties sastāvā esošajam mentolam.
Lūpu spīdums ir pilnīgi bezkrāsains bez jebkādiem spīdumie utt. Tonis saucas - 01 Mugs & Kisses
Skatoties caur iepakojumu es jau sapriecājos, ka lūpu spīdumam ir otiņas veida aplikators, bet uzklājot man bija neliels izbīlis - kas tas par plastmasu pa vidu starp dažiem sariņiem?
Par laimi, iepriekš nekad nebija nācies saskarties ar tādu aplikatoru - plastmasu. Teikšu godīgi, uzklāšana nav tā ērtākā. 
Pēc uzklāšanas lūpas tik spīdīgas un smukas izskatās, var sajust atvēsinošu sajūtu uz lūpām, kas liecina, ka sastāvā tik tiešam ir mentols. Sajūtas ir ļoti līdzīgas kā lietojot piparmētru skrubi uz lūpān. Grūti ir pateikt, vai lūpu spīdums sniedz apjomu, jo kā jau zinat man lūpas bez apjomu palielinošiem līdzekļiem ir redzamas un diezgan apjomīgas. 
Lietojot kādu laiciņu, lūpu spīdums kļūst ļoti lipīgs un sajūtas rodas tādās kā ar mušpapīru uz lūpām. 
Pēc pirmas lietošanas reizes tie pāris sariņi sāk atdalīties no plastmasas aplikatora, nu ne jau krist nost, bet gan stāvet gaisā. 
Par visiem produktiem esmu veikusi analīzi un tagad beidzot varu parādīt kā šie produkti izskatās uz sejas. Uz sejas esmu lietojusi pilnīgi visus augstāk minētos dekoratīvās kosmētikas līdzekļus.
Kā akcentu šiem ziemas toņiem, man gribējās uzpīt skujiņu - fishtail tipa bizi un uzviklt biezu jo biezu džemperi.
Kopumā varu teikt, ka kolekcija ir kā radīta šim ziemas periodam, kad nav vēl pierasts pie aukstuma, gribās tik ātrāk ieritināties zem segas ar vilnas zeķītēm kājās un karstas tējas krūzi skatīties "Vampīra Dienassgrāmatas" (manā gadījumā).
Visvairāk man no visas kolekcijas simpatizē acu ēnas, somiņa un nagu laka. Kā lielākais pārsteiguma produkts man šķita vaigu sārtums tieši tonalitātes dēļ, tomēr uzklājot savas domas mainīju un visas dienas garumā tas pakāpeniski pazuda, toties ar vaigu sārtumu var viegli "pamodināt" seju. Diemžēl, vilšānās produkts šoreiz ir apjomu palielinošais lūpu spīdums. Pirmkārt, jau plastmasas aplikators un pēc tam jau ļoti lipīgā sajūta uz lūpām.
 
 
p.s.
Kamēr rakstīju, tēja atdzisa, jāskrien pēc vēl vienas.
 
bučas
&z

30 comments:

  1. Ieinteresēja nagu laka. Vienīgais, kas man šobrīd ir no Essence - gēla top coat, kas žūst nereāli lēni. Un tas mani reāli tracina.

    AtbildētDzēst
  2. Vienīgais piesaistīja vaigu sārtums, gaidīšu, kad kolekcija būs pieejama. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Brīdinu tonis tiešām super-pigmentēts! :)

      Dzēst
  3. jauki. ļoti gaidīju šo kolekciju. vai tā jau ir pieejama veikalos? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau minēju kolekcija ir pieejama jau no novembra beigām! :)
      Domāju, ka drīzumā būs veikalos. :)

      Dzēst
  4. Jau 3dien redzēju visu kolekciju Āgenskalna drogās, Mārupes ielā, ja tā, tā iela saucas. Dzīvē īsti nekas neuzrunāja, to somu vispār pat nepaskatījos, bet pēc tava raksta man ieinteresēja:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tā somiņa no sākuma arī nesimpatizēja, bet tagad pašai viens no mīļākajiem aksesuāriem :)

      Dzēst
  5. Ai, cik mīlīgi! saķēru vaigus kā Kevins viens majās :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tava paciņa ar drīz ar produktiem būs! :) Nevaru sagaidīt no tevis rakstu!

      Dzēst
    2. pag, pag Essence arī ? :)) es vairākas reizes dienā pārbaudu , lai redzētu cik tuvu paciņa jau ir . jau uz manu pasta nodaļu nosūtīta . Šitā var bez nagiem palikt, no satraukuma nograuzīšu :p

      Dzēst
    3. nu ja!!! :)
      Vai, kādas šausmas ar to gaidīšanu!

      Dzēst
    4. Tā kā gaidi vien, pirmdien jau būs! :)

      Dzēst
  6. Šo kolekciju es laikam izlaidīšu.

    AtbildētDzēst
  7. Esmu sajusminata par abiem sis kolekcijas vaigu sartumiem! Gaidu ar nepacietibu, kad dabusu sava ipasuma...:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, vaigu sārtumi tik tiešām ļoti labi u toņi tādi neredzēti! :)

      Dzēst
  8. aaaahhhhh, nevaru sagaidīt šo visu savās drogās, tiiik ļoti vēlos daudz ko no šīs kolekcijas, ahhh. Kur pati iegādājies ?

    AtbildētDzēst
  9. nekas neieinteresēja,nu nemaz :/ izņemot burvīgo somiņu :D

    AtbildētDzēst
  10. gribas teikt- vasaras košums ielikts ziemas cimdiņā. ha:)
    ieinteresēja vaigu sārtums :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām! :)
      Otrs vaigu sārtuma tonis manuprāt tev būs daudz piemērotāks, tāds vēsi rozā pluss sarkans. :)

      Dzēst
  11. Kā tu tec pie viņu jaunajām kolekcijām? Kādēļ firma tev piešķir?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau minēju, firma piešķir. Man piešķir jaunās kolekcijai tāpat kā Naktsmeitai un Santai Kudreņickai, jo toreiz trijatā bijām uz Essences prezentāciju. :)

      Dzēst
    2. Ak, es ar tā gribētu, lai sūta! Bet būs vien jāčāpo uz veikalu un jāpērk, bildes ieintriģēja :)

      Dzēst
    3. Skrien ātri, jo cilvēki visu ātri izpērk!! :)

      Dzēst
  12. Hey there! Would you mind if I share your blog with my myspace
    group? There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thanks
    Here is my homepage - epl transfer news chelsea 2010

    AtbildētDzēst
  13. It's the best time to make a few plans for the long run and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to counsel you few fascinating things or tips. Maybe you could write next articles relating to this article. I want to learn even more issues about it!
    My site :: premier league transfer news sky sports

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan