Jaunums: Catrice produkti sejai

27.12.12

Sveikas!!

Vienīgais ko esmu lietojusi no Catrice kosmētikas paredzētu sejai ir vaigu sārtums, kas man ļoti ieptikās, taču tam bija viens trūkums, kas mani apbēdināja.

Photo Finish Liquid 18h tonālais krēms, tonī - 030 Caramel Beige
Ražotājs sola, ka tonālais krēms rada tādu sejas ādu kā retušētā foto un noturību līz 18 stundām.
"Ar maigu fokusējošu efektu, pateicoties gaismu atstarojošiem pigmentiem. Vienmērīgs tonis, bez maskas efekta. Inovatīvā, vieglā formula nesatur eļļas un perfekti piemērojas Jūsu ādas tonim."

Pēc teksūras tonālais krēms nav biezs, taču kaut kur ir līdzība ar pūderkrēmu. Lai es varētu pilnībā uzklāt uz sejas tonālo krēmu man ir nepieciešami divi dozatora spiedieni. Klājot uz sejas, var ievērot to, ka tonālais ir vidēja/augsta seguma tonālais krēms. Ja klāj vienā kārtā, tonālais krēms lieliski nomaskēs visus sīkos defektus. Man pat neprāsās papildus lietot korektoru vai konsīleri lokiem. Vienīgais, kas varētu nepatikt, ka tonālajam krēmam ir matējošs finišs. Kombinētai/ taukainai tas ir labi, bet ja āda ir sausa, tad iespējams, ka var izcelt sausās vietas uz sejas. Esmu ievērojusi, ka šim tonālajam krēmam ir medum līdzīgs aromāts, tāds patīkams. Uz manas sejas tas spēj noturēties visas 15 stundas. Vakarā raugoties spogulī, redzu pēc 15 stundu lietošanas nedaudz spīdošu pieri un vietām tonālais krēms ir nonācis nost.
Kopumā varu teikt, ka neskatoties uz to, ka tonālais krēms ir ar matējošo finišu, vismaz šis ir vienīgais, kas spēj kaut cik kontrolēt sejas spīdēšanu. Esmu atmetusi visus savus maskējošos BB krēmus, tagad atkal atgriežas uz mana plauktiņa labs un salīdzinoši kvalitatīvs tonālais krēms.
Tilpums - 30 ml
Cena - ap Ls 4.85

Multi Color kompaktais pūderis, tonī - 020 Sand Beige (darker skin)
Ražotājs sola, ka piecu krāsu kombinācijas kompaktais pūderis ideāli izlīdzina sejas ādas toni.
"Dabīgam, nevainojama izskatam un starojošai sejas ādai, ar maigu un liegu tekstūru."
Kopš ilgiem laikiem šis ir mans pirmais kompaktais pūderis, tāpēc grūti salīdzināt ar citiem. Kā pašu lielāko plusu varu minēt to, ka 5 krāsu kombinācija ir lieliska ideja, jo man kā jau normālam cilvēkam seja nav ideālā vienā tonī. It īpaši pavasarī - piere brūnāka, zods gaišāks, vaigi sārtāki. Visu vajag kaut kā sabalansēt. Ar lielu pūdera otu klājot kompaktais pūderis tiešām labi izlīdzina sejas toni, viegli maskē un labi "nostiprina" tonālo krēmu. Dienas laikā tas noteikti pazūd, tomēr pieres spīdēšanu tas labi kontrolē kādas 5 stundas, noteikti.

Cena - ap Ls 3.35

Defining Blush vaigu sārtums, tonī - 050 Apropos Aprico
Ražotājs sola, ka vaigu sārtums ir ar C un E vitamīnu dabīgai, starojošai sejas ādai, lai izceltu sejas kontūru.
"Augstās pigmentācijas tekstūra ir viegli uzklājama un perfekti pielāgojas sejas ādai. Kopj ādu un izlīdzina smalkās nepilnības."

Pirmkārt, vaigu sārtums ir ļoti, ļoti pigmentēts. Ir nepieciešams visminimālākais daudzums uz otas, lai iegūtu vieglu sārtumu vaigos. Viegli pārspīlēt. Vienīgais, kas man ļoti nepatīk ir tas, ka ja vaigu sārtums nokritīs, tad var gatavoties uz to, ka tas izšķīdīs un sadurps. Grūti teikt, vai vaigu sārtums kopj manu ādu, taču ar vaigu sārtuma palīdzību var iegūt vieglu pietvīkumu vaigos ikdienas gaitās, kad viss tik pelēks un vienmuļš.

Cena - ap Ls 2.60

No augšas uz leju - vaigu sārtums, kompaktais pūderis (klājot ar otu tonis daudz neitrālāks un dabīgāks izskatās)
 
bučas
&z


7 komentāri:

  1. Skaisti produkti, bet ne man.
    Šobrīd esmu sajūsmā par Flormar dubulto vaigu sārtumu - tik ļoti patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viņu gribēju iegādāties, bet tad ievēroju, ka man tik viens tonis no abiem patīk, tādēļ nepirku. :)

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk šis tonālais krēms, bet man gan matē pirmās divas trīs stundas, pēc tam jau deguns spīdīgs :( Bet šķiet, ka man vienkārši traki taukaina āda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es redz pirmš šī tonālā krēma ļoti sagatavoju sejas ādu - matējošs losjons, matējošs sejas krēms, bāze grimam un tikai tad šis matējošais tonālais. Ja Tev ir trakoti taukains deguns, tad man tas ir ar visu pieri! :(

      Dzēst
  3. līdz šim neesmu pievērsusi uzmanību catrice tonālajiem. ir liela izvēle toņu ziņā? man kaut kā nekad neveicas ar perfekto toņu atrašanu. ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No katra veida pa pieciem toņiem. :) Tas ir diezgan maz, tomēr pamēgināt jau var. Varbūt atrodi savu toni :)

      Dzēst
  4. There is some great anti-virus and security software for Android and many address the two issues in
    one. Irrespective of class and standard, this most significant communication tool is now important for all as we
    need food, water, shelter etc. The design of the phone with slightly
    round configuration makes it common to the looks of
    the Samsung Galaxy Nexus.

    Also visit my web blog: samsung galaxy s3

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan