Jaunums: Catrice produkti acīm

18.12.12

Sveikas!!

Iepriekš nebiju lietojusi Catrice kosmētiku acīm, ja nu vienīgi acu ēnas, kuras man ļoti patika. Šoreiz gan tomēr būs par jauno skropstu tušu un ilgnoturīgu acu zīmuli.
Catrice Glamour Doll apjomu palielinošā skropstu tuša
Ražotājs sola, ka skropstu tuša pateicoties krēmīgajai konsistnecei un jaunajai silikona birstītei rada lielas, apjomīgas, biezas un pagarinātas skropstas visas dienas garumā.
Šī tuša ir pieejama vienā krāsā -melnā. Zemāk attēlā var redzēt, ka birstīte patiešām ir gumijota ar izteiktiem sariņiem, kas piešķir uzklājot skropstām pagarinājumu un apjomu.
Lai gan patiešam neesmu gumijoto birstīšu cienītāja, man šī tuša iepatikās, patiešām. Atliek  nokrāsot skroptas vienā kārtā ar tušu, kad skatoties spogulī redzamas diezgan lielas izmaiņas. Skropstas ir pagarināta un izskatās bagātīgas, respektīvi, pat plānu skropstu īpašniecēm šī tuša skropstas padarīs biezas un garas. Kā vienu mīnusu, ko visas dienas garumā ievēroju katru reizi kā uzklāju, ir drupšana. Diemžēl, par tušu, kura drūp manas domas maina par 60%, noteikti. Nav tā, ka tagad nelietošu viņu, bet apzinos, ka uz svarīgu pasākumu nebūtu vēlams lietot tieši šo tušu, jo ļoti iespējams, ka vakara gaitā uz vaigiem var parādīties tušas gabaliņi.
Zemāk attēlā var redzēt, kādas izskatās manas skropstas pēc vienas plānas tušas kārtiņas. 


Catrice Precision acu zīmulis
Ražotājs sola, ka šis ir acu zīmulis noturīgākām acu līnijām. Viegli un precīzi lietojams izskrūvējamais zīmulis.
Kopumā pieejami ir 8 metāliska mirdzuma acu zīmuļi modernos toņos, tomēr manā īpašumā ir nonācis zīmulis ar nosaukumu - 110 My Ninja Purple
Jau sen neesmu lietojusi asināmos zīmuļus, jo bieži vien nokrītot uz zemes, tie ir metami laukā, tādēļ tagad lietoju tikai automātiskos jeb izskrūvējamos acu zīmuļus.
Toni es varētu raksturot kā vēsi violetu, kaut kur pelēkvioletu ar metālisko spīdumu. Zīmulis ir ļoti viegli lietojams un mīksts. Uzklājot uz acīm, nav jāuztraucas, ka plakstiņš būs jāskrāpē. Protams, toņa intensitāti ir iespējams mainīt - dienas laikā vairāk neitrālāks, vakarā - dramatiski violets!!
Lai izprastu šī zīmuļa būtību, man atlika vienu dienu iziet ar to sabiedrībā. Kad no rītā uzklāju, biju domājusi, ka zīmulis ilgi turēsies, jo rakstīts, kas tas ir ilgnoturīgs, tomēr pagāja kādas 4 stundas, kad zīmulis jau bija izplūdis. Labi, ka man draudzenes pateica, savādāk staigātu ar izplūdušām acīm, gluži kā noraudājusies. Smuki jau izskatās uz actiņas, bet ja tik švaki turās, man nav kur ar viņu iet. Pieļauju domu, ka pie vainas manā kombinētā sejas āda, jo tāpat kā piere acu sektors man arī tik traki taukojas, pat lietojot visādas bāzes. Domāju būšu laba draudzene un atdošu meitenei, kas noteikti ar prieku izlietos šo acu zīmuli.
Kopumā esmu apmierināta ar Catrice produkciju, vienīgais, zīmulis gan nav domāts man, tomēr tušu es lietoju un izlietošu, patīk kādu efektu sniedz skropstām.

Cenas
skropstu tuša - ap Ls 2.95
acu zīmulis - ap Ls 1.70

Nopērkami skaistumkopšanas produktu tirdzniecības vietās.

bučas
&z
 

15 comments:

  1. Skumīgi, ka Catricei nav brūno tušu. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu par visām, bet šai tiešām nav. Man arī bija plāns nopirktt brūnu tušu ikdienai, acis uzreiz dabīgāk izskatās. Man citreiz liekas, ka tas melnais tāds pārāk uzkrītošs un redzams.

      Dzēst
    2. Es melno jau apmēram divus gadus ikdienā nelietoju. Tagad arī visi laineri, zīmuļi brūni sapirkti.
      Gribu vēl paeksperimentēt ar krāsainajām tušām, bet cik skatos, tad cenas milzīgas tušām, ko uzliek tikai svētkos...

      Dzēst
    3. Man visu laiku gribās nopirkt plūmju violetu tušu skropstām, lai tas zaļais acu tonis vairāk izceļas nekā pelēkais. Par cenām piekrītu, nenormāli augstas. Es skatījos nesen svētku tušas, nu tās, kas mirdzošās. Āprāts, cena ne pa jokam augsta, galvenais, ka tik vienai reizei! ;)

      Dzēst
    4. Jā.. plūmju tuša arī ir mans sapnis.

      Dzēst
    5. Jāsāk meklē! :)

      Dzēst
  2. Šīs cenas ir ar atlaidi jebšu Catrice vispār ir tik lēta? ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, cenas nav uz atlaidēm. Catrice kosmētika ir ekonomiska, bet arī kvalitatīva! ;)

      Dzēst
  3. skropstas izskatās uz wow! :) patiesībā, pagaidām nebiju redzējusi nevienā blogā tik izteiksmīgu skropstu tušas efektu. žēl, tik ka drūp.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!! Patīkami dzirdēt tādus vārdus! :)
      Tuša tiešām laba, bet tas, ka drūp man nav pieņemams! :(

      Dzēst
  4. A man patīk kā izskatās un šī tuša arī man ir un arī patīk! Tev ir palikusi labāka āda, liels prieks, nu tāds smuks persiks! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tuša tiešām laba. Redzēju, uz tavām actiņām tuša riktīgi smuki izskatās, skropstas tādas skaistas un perfekti atdalītas! :)
      Vai, paldies, mulstu! Es drusku nomainīju savu kopjošo kosmētiku, lietoju citus krēmus un mazgāšanas līdzekļus. Efekts pavisam cits! :)

      Dzēst
  5. tik smuki tev acis izskatās!! Kaut es tā mācētu uzkrāsot apakšējo līniju, man nesanāk, mēģinu, bet nekā, kaut kādu knifu laikam nesaprotu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!!
      Trenējies, gan jau sanāks! Es ticu, ka sanāks! Nekādu knifiņu nav nemaz. :)

      Dzēst
  6. Hello to all, the contents present at this site
    are actually remarkable for people knowledge, well,
    keep up the good work fellows.
    Here is my web-site : soccer transfer news january 2013

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan