Izlietotie produkti - novembris

03.12.12

Sveikas!!

Pienācis laiks izlietoto produktu rakstam. Šoreiz bija viens produkts, kuru es neizlietoju, bet sapratu, ka tas vairs nav lietojams, jo vienkārši sabiezēja un bija metams laukā.
 
Pa visu novembra mēnesi izlietoju 3 sejas maskas un visas Svētdienas maska ietvaros. Visvairāk no visām man nepatika PUREDERM sejas maska, jo nākošajā dienā pēc lietošanas radīja pamatīgu apsārtumu un iekaisumu visas nedēļas garumā.
 Artdeco acu ēnas testera iepakojumā
Uh, mīlētas ne tikai novembrī, bet arī oktobrī, jo tonalitāte bija perfekti radīta skolas dienām.
Vidējo toni neizmantoju gandrīz nemaz, nokrītot tas saškīda, tieši pirms fotografēšanas, bet balti krēmīgo un pelēki brūno es kombinēju kopā teju katru novembra dienu! Ēnas turējas visu dienu pietiekami labi, tikai ap plkst. 14:00 nedaudz sāk krāties krokās, pēc 6 stundu lietošanas (no 7:30 līdz 13:30). Ievēroju, ka šīs acu ēnas slikti spēj turēties kopā ar Essence acu ēnām, tādēļ lietoju vienas pašas. 
 Sally Hansen Insta Dri nagu lakas virskārta
Lūk, šī nagu laka man lika vilties pamatīgi. Kad veicu manikīru, kā jau parasti nobeigumā vēlejos uzklāt caurspīgo virskārtu, biju šokēta no tā, ka nagu lakai ir neticami pretīgs aromāts un ir kļuvusi par želeju. Automātiski nācās tīrīt visu manikīru nost un šo metu laukā. Nepagāja 4 mēneši, kad nagu laka sabojājās.
Avon Plump Pout lūpu spīdums - Honey Delight
Biju pirkusi, kad biju apmāta ar nude toņiem uz lūpām, bet paspēju tikai nesen izlietot. Lūpu spīdums ir interesants ar to, ka uzklājot viegli kņudina lūpas un rada sajūta, ka lūpas ir iebertas ar piparmētrām.
Jau izlietots otrais iepakojums! Jau esmu tikusi līdz 1/3 no nākamās pudeles. Ideāls šampūns problēmātiskai galvas ādai, kā arī ciņai pret blaugznām.

Tādi lūk, ir mani izlietotie produkti. Daudzi, kas šeit vēl neiekļuva bija vēl palikuši pāris lietošanas reizēm. Piemēram, Dove kondicionieris matiem, Garnier kondicionieris matiem, Jessica eļla nagiem.

bučas
&z

8 komentāri:

  1. Nu tad laikam viss ir skaidrs ar tām Purederm maskām...sliktas!
    Starpcitu, esmu daudz dzirdējusi par super efektu no bērzu dravas...tikai visur iet runa par ziepēm! Kaut kā vēl neesmu saņēmusies, jo aromāts tām ziepēm nav tas patīkamākais!Kā ir ar šo šampūnu?!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, nemaz nerunā! Vairs nekad nepirkšu!
      Par kādām ziepēm? Bērzu darva lieliski cinās ar dažādām galvas ādas problēmām, nu tas matiem konkrēti, kā dezinfektorisks un dziedniecisks līdzeklis.
      Kā jau bieži minējusi esmu, aromāts sākumā rada galvas sāpes, nav viens no tiem patīkamākajiem, tomēr efekta dēļ ir vērts ciest. Tagad esmu pieradusi un aromāts neliekas nekāds stiprais vispār. :)

      Dzēst
  2. Nu tu gan énas palietojusi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu kā, katru dienu kopš septembra! :)
      Man acu ēnas šausmīgi daudz tērējas, jo izmantoju katrā dzīves situācijā.

      Dzēst
  3. I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
    I'm not very internet savvy so I'm not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Appreciate it
    Here is my site :: soccer transfer news 2012

    AtbildētDzēst
  4. This design is wicked! You definitely know how to keep a reader amused.
    Between your wit and your videos, I was almost moved
    to start my own blog (well, almost...HaHa!) Great job.
    I really loved what you had to say, and more than that, how you
    presented it. Too cool!
    Stop by my homepage ... transfer news premier league chelsea

    AtbildētDzēst
  5. Hi there to all, how is all, I think every one is getting more from this website,
    and your views are nice in support of new visitors.
    Also visit my weblog :: premier league transfer news sky sports

    AtbildētDzēst
  6. Hey There. I found your weblog the use of msn. This is an
    extremely neatly written article. I'll be sure to bookmark it and return to learn more of your helpful information. Thank you for the post. I will definitely return.

    My web-site - laser cellulite treatment

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan