Diena pie friziera

07.12.12

Sveikas!!

Atzīšos pie frizieres nebiju rādījusies teju 6 mēnešus un domāju, ka frizierīte mani salamās, taču nē, tāpat kā es, viņa bija pārsteigta par to, cik minimāli šajā pusgadā mati ir aplūzuši. Sausos un nolūžos galus viņa apgrieza, taču mati netika nogriezti tik īsi kā biju domājusi.
Lūk, arī pierādās karsto šķēru pozitīvās lietas: mati pēc vasaras lielā karstuma, ilgstošās veidošanas ar fēnu vien bija nobojājušies 3 cm garumā. Fantastiski, ne?
Varbūt tas liksies dīvaini, bet patiesībā man pirmo reizi mūžā mati tika ieveidoti, ne tikai izfēnoti un iztaisnoti. Šoreiz man ar fēna un apaļās matu sukas palīdzību izveidoja skaistas gaisīgas lokas virsējā matu daļā. Uzreiz jutos pavisam citādi, sievišķīgāk, jo ikdienā parasti pierasts pie saņemtiem matiem.
 
Cik bieži jūs ejat pie friziera?

bučas
&z

12 comments:

  1. Es cenšos iet reizi pusgadā, tīri lai uzturētu galiņus normālā stāvoklī un atjaunotu griezumu! :) Biežāk nemaz neprasās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ā, nu tad jau pavisam normāli, ka var reizi pusgadā iet. Tad jau labs matu stāvoklis ir pats par sevi arī. :)

      Dzēst
  2. Es atsakos to darīt, līdz mati būs tik gari, cik gribu . Katreiz nogriež daudz vairāk nekā sākumā runāts , neuzticos vairāk :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā tev ir gari mati, tev ir pavisam cita kopšana un prioriātes. :)

      Dzēst
  3. Esmu ievērojusi sakarību, ja frizierei pašai ir gari mati, viņa griež daudz saudzīgāk (t.i. - tiešām tikai pašus galiņus) nekā tās, kurām īsi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manai frizierei ir ļoti īsi mati, bet ja palūdzu tiešām nogriež tikai galus. Speciāli meklēju frizieri, kam idejas ir pilna galva un ja kādu dienu sagribēšu kaut ko neordināru, man būs pie kā aiziet :)

      Dzēst
  4. Eju reizi pusotrā mēnesī, tieši tik ātri ataug manas balinātās šķipsnas un tonētie mati.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bieži gan, bet krāsotiem matiem tā ir :)

      Dzēst
  5. Es eju reizi trijos mēnešos, bet vairs nežēloju savus galus kā agrāk, tagad labāk ar īsākiem, bet veseliem matiem. :)
    Skaistas lokas, sagribējās kādu balli. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev jau skaisti gari mati! Tomēr tev ir taisnība, labāk, ka īsāki mati tomēr skaisti un kopti nevis gari un aplūzuši, phē!!
      Paldies, bet ar šīm lokām tā arī nekur neaizgāju:(

      Dzēst
  6. Es aizeju reizi pusgadā vai gadā. Mati nu gan ir tā "joma", par kuru esmu pateicīga gēniem vai augstākajiem spēkiem, tie man ir labi un skaisti, lai gan pati krāsoju.
    Man gan ir citada problēma - aizeju uz frizētavu ar domu, ka viss, šoreiz nu gan griezīšu īsus (mans sapnītis vienmēr bijis "garš karē"), bet friziere (ne jau tikai viena, bet visas pie kurām esmu bijusi) piecērt ar kāju un saka, ka man īsus negriezīs, jo viņai ir žēl. Tā nu es vienmēr dabūju pielīdzinātus galus.. Lai gan ir bijušas situācijas, ka nogriež teju 20 cm, bet mati tā vai tā vismaz "līdz lāpstiņām". Bet tas jau laikam tāds visu garo matu īpašnieču mazais sapnītis kaut reizi nogriest īsus matus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Garus matus vienmēr ir žēl griezt nost ne tikai pašam, bet arīī frizieriem.
      Man kādreiz bija īsi mati, tādēl tagad es noteikti negribētu īsus matus. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan