AdoreBox - decembris

11.12.12

Sveikas!!

Ir pienācis laiks jaunajai AdoreBox mēneša kastītei. Diemžēl, šajā mēnesī tā kavējās par pāris dienām, tomēr nekas traks, cilvēki strādāja un centās. Ieraugot skaisto lenti nodomāju, ka kastīte būs Ziemassvētku noskaņās, bet ieraugot saturu un noformējumu, sapratu, tā ir skaistuma kaste 2013. gada Melnās Čūskas gada sagaidīšanai.
Ar trīcošām rokām un prieku sejā veram vaļā!!
 Kā jau katru mēnesi personalizētā kartiņa, kas ir ļoti mīļa un sirsnīga!
 Apraksts par visiem produktiem kastītē, lai nerodas pārpratumi.
 Saturs - pavērās tumšs skats ar vienu krāsainu maliņu. Melnas lentes, melni, galncēti produkti. Meitenes, Melnās Čūskas gads tuvojas!!
Matu kopšana
Ieraudzīdama, ka aprakstā ir KEUNE produkti sāku spiegt tā, ka mīļie sunīši pat sāka uz mani riet nesaprašanā, ko es daru.
Keune Design Society Hairspray Forte matu laka
Ražotājs sola, ka matu laka ir ļoti stipras fiksācijas, bet ļoti viegli izķēmmēja. Matu laka ātri nožūst, bet nesalipina matus, dod tiem dabīgu mirdzumu.
 - Super, šo matu laku noteikti Jaunā gada sagaidīšanas vakarā izmantošu svētku frizūrai.
Keune Careline Vital Nutrition šampūns
Maigs šampūns sausiem un bojātiem matiem. Tā sastāvā ir daudz minerālu un vitamīnu, kas palīdz bojātiem matiem. Pēc lietošanas mati ir spīdīgi un elastīgi.
 - Viennozīmīgi lietošu kaut vai neskatoties uz to, ka mani mati nav izteikti sausi, tomēr Keune šampūni ir ļoti labi un lietošanas vērti.
Keune Careline Vital Nutrition kondicionieris
Šī sviests padara matus izķemmējamus, spīdīgus un viegli veidojamus. Speciāli paredzēts sausiem un bojātiem matiem.
Dekoratīvā kosmētika
Arī šoreiz netrūka pārsteigums par Revlon. Esmu sajūsmā! Sen gribēju izmēģināt, jo bieži vien ir lasīts un redzēts, ka Revlon ir labas acu ēnas. Protams, CK lūpu krāsa. Nezinu vai pati oriģināli būtu pirkusi, bet kā dāvanu kastītē  - not bad, not bad.
Calvin Klein mitrinoša lūpu krāsa
Mitrinoša lūpu krāsa, kas pilna ar vitamīniem. Tā rūpējas par lūpu ādu, padara tās maigas un aizsargātās. 

Tonis - Clear Rose
Nezinu vai ziemas periodā šis ir mans tonis, tomēr pavasara/vasaras sezonā tieši laikā.
Skaists hot pink tonis, kas nedaudz mijās ar sarkano nokrāsu. Perfekts tonis olīvkrāsas ādas īpašniecēm.
Uz lūpām klājas neticami viegli. Lūpu krāsa ir ļoti pigmentēta un tik tiešām mitrināta. Ja parasti zem lūpu krāsām klāju lūpu balzāmu, tad zemāk attēlā var redzēt manas sausām no ziemas cietušās lūpās + CK mitrinošā lūpu krāsa. 

Revlon Colorstay 12 Hour Quad acu ēnas
Ražotājs sola, ka acu ēnas ir viegli uzklājamas, pūderveida. Nodrošina nevainojumu un skaistu klājumu līdz pat 12 stundām. Palete piedāvā sākot ar dūmkainu un beidzot ar dabīgu izskatu. 
Tonis - 13 Lavander Meadow
Pateicoties šīm ēnām es tagad zinu sava Jaunā gada sagaidīšanas grimu. Paletes toņi ir perfekti radīti 2013. gada sagaidīšanai. Toņi ir vēsi un nosvērti, tomēr eleganti un nepārspīlēti, kas noteikti neradīs vulgāri tumšu acu skatienu. 
Acu ēnas ir ļoti maigas un viegli uzklājamas, bet lietojot uz acīm noteikti būs nepieciešama acu ēnu bāze. Toņi nedaudz tādi pablāvi, bet viss ir labojams. 
Kopjošā kosmētika
Perspi Guard

Pretsviedru līdzeklis Perspi-Guard aizsargās pret svīšanu līdz pat 5 dienām pēc vienas lietošanas reizes. Šis pretsviedru līdzeklis novērš pat īpaši pastiprinātu svīšanu tādās ķermeņa daļās kā paduses, pēdas, vēders un krūtis.
Šis patiesībā bija man tāds šoka produkts, jo nekad iepriekš par tādu nebiju dzirdējusi, ka svīšanu spēj novērst pat uz piecām dienām.
Fenomenāli jau būtu ja tāds viens līdzeklis spētu risināt tādas problēmas kā nevēlamu svīšanu, tomēr ja tā padomā reāli - kas notiek ar porām, lai paduses nesvīst. Zinu no dzīvnieku anatomijas - ja dzīvnieks neatdzesē savu organismu, tas spēj nomirt. Mēs cilvēki esam teorētiski pieskaitāmi pie zīdītājiem, bet es nesaku, ka kāds mirs. Vienkārši ja reāli padomā, ir divi varianti: vai nu viņi melo vai arī poras tiek aizslēgtas un ķermenis neatdzesējas.
Tomēr ja nemelo, tad šis būtu lielisks produkts vasarā.
Detalizētak var izlasīt - www.pretsvisanu.lv
Divi Annemarie Borlind sejas krēmu paraudziņi jūtīgai sejas ādai
- Sejas krēms jūtīgai ādai gan nebūs man radīts, ja nu vienīgi pēdējā laikā esmu ievēroju, ka vaigu rajonā sejas āda ir palikusi daudz jūtīgāka, sūrst. Mēģināts nav zaudēts, jāizmēģina!
Ecodenta zobu pasta - paraudziņš
Vēl neesmu mēģinājusi, bet uzreiz varu pateikt, ka laba, jo ārstnieciskās zobu pasta ir 300% labākas par parastajām, veikalos nopērkamajām zobu pastām. Dabīgas zobu pastas ir nepieciešamas lietot tiem cilvēkiem, kuriem ir lielas problēmas ar zobu un smaganu jūtīgumu.
Smaržu paraudziņš
Diezgan salkans un īpatnējs aromāts, tomēr svētku reizi vajag jau kaut ko "pamanāmāku". Pirmo pustundu aromāts ir neciešams, bet vēlāk, manam degunam jau tīkamāks. Noturība ilgst līdz 6 stundām, pati pārbaudīju.
Kopumā, decembra AdoreBox ir īsta svētku kaste. Tajā netrūka pārsteigumu, spiedziena mirkļi. Priecē, ka preces ir kvalitatīvas un dažas no tām pat nedzirdētas.
Piekritīšu kolēģēm, skaistuma kastīte ir lieliski izveidota svētku sagadīšanai. Manā gadījumā ne gluži Ziemassvētkiem, bet drīzāk jaunajam gadam, kas tepat aiz stūra jau gaida.
Rezumējot kopumā, AdoreBox katru mēnesi ir iegūldījuši savu darbu un laiku, lai izpatiktu cilvēkiem. Ir bijušas reizes, ka kastītes nav patikušas, bet meitenes, ir taču piedošanas laiks. Aizmirstat visas rūpes un skumjas. Par laimi, man visas saņemtās kastītes ir apmierinājušas un esmu priecīga vēl joprojām, ka Latvijā beidzot arī ir šīs ikmēneša skaistuma kastītes.

bučas
&z

12 comments:

  1. Lūpene uz tavām lūpiņām izskatās dievīgi!!!
    Man gan tā nepaveicās, jo tonis ir daudz tumšāks un uzklājot, pēc kādām minūtēm 15 jutu, ka sāk sausināt jau bez tā sausās lūpas.:(
    Nu bet jau ir atrasts jauns saimnieks šai lietai, tāpēc mani vairs nekas nenomāc kastītes saturā!;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neskatoties uz to, ka man tonis patīk, bet ne šai sezona atdāvināju cilvēkam, kuram ļoti iepatikās gan tonis, gan dizains. Man prieks, ka kāds tagad ir ļoti priecīgs un zinu, ka lūpu krāsa tiks izlietota teicami! :)

      Dzēst
  2. Lūpu krāsai ļoti skaists tonis.
    Un šis saturs manuprāt ir labākais līdz šim ko esmu redzējusi :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Revlon un Keune jau vien uzmanības vērti! :)

      Dzēst
  3. par to antiperspirantu var pārāk nesatraukties - sviedru dziedzeri ir ne tikai padusēs :)))) tā ka nemirsi (ja vien, protams, nenoziedīsies no pēdām līdz matu galiņiem). gan jau ka vecais labais Maxim ir analoģisks - īsta burvība tiem, kuri uz nervu pamata (un ne tikai) svīst kā veselīgi sivēni :)

    lūk, saskatījos un izdomāju, ka man arī derētu maģisko kastīti pasūtīt. aha, kas deva, viņu mājas lapā vienīgā iespēja ir pasūtīt pusgadam uzreiz :(((

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ar biju pārsteigta par to pusgada versiju...domāju, tas viņiem nogriezīs klientu loku!:(

      Dzēst
    2. Vaiii, pusgadam uzreiz tas ir sālīti, noteikti liela daļa klientu piedomātu, turklāt pusgada laikā daudz kas var notikt!

      Bet par lūpeni - kompliments, izskatās tiešām skaisti, savējo vēl neesmu mēģinājusi.

      Dzēst
    3. Čābīgi ar to pusgadu uzreiz. Arī es iedomājos, ka varētu atļauties sev pēcZiemassvētku pārsteigumu, bet še tev!

      Dzēst
  4. Acu ēnas izskatās skaistas. Ļoti patīk tie toņi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Revlon ēnas tagad ētu un pat bail tā lietot, negribās bojās iepakojumu:D Gribu, lai viss izskatās tā, kā nemaz neaiztikts!

      Dzēst
  5. I do not know whether it's just me or if perhaps everyone else encountering problems with your site. It looks like some of the text on your content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This might be a problem with my internet browser because I've had this happen previously.
    Thanks
    Also visit my weblog ... liverpool transfer news striker

    AtbildētDzēst
  6. Hello there, I found your site via Google even as
    searching for a similar topic, your web site got here up,
    it seems to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks.


    Hi there, simply become aware of your blog thru Google, and found that it is really informative.
    I am going to watch out for brussels. I'll appreciate if you happen to continue this in future. Numerous people can be benefited from your writing. Cheers!
    My website transfer news chelsea

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan