Pārskats: Garnier Fructis Oil Repair 3 šampūns+ kondicionieris

19.08.12

Sveikas!!

Šovakar Jūs iepazīstināšu ar jaunajiem produktiem no Garnier Fructis jaunās sērijas Oil Repair 3. Šampūns + kondicionieris.
Vispirms kā vispār tiku pie šiem produktiem. Pagājušajā mēnesī Garnier Latvija rīkoja konkursu, ja nemaldos saucās "Manu matu stāsts". Bija jāuzraksta stāsts par savu matu stāvokli utt. un beigās jāpiemin, ko vēlās iegūt balvā kā 3. produktu. Balva bija matu šampūns, kondicionieris + izvēlētā lieta. Un es vinnēju!! Jipīīī..
Šodien speciāli izmazgāju matus ar abiem šiem produktiem, lai redzētu labāku efektu.

Kādam matu tipam šī sērija vispār ir paredzēta?
Šī matu kopšanas sērija ir paredzēta sievietēm, kuru mati bojāti, izteikti sausi kā salmi.

Īsi par sēriju:
FRUCTIS OIL REPAIR 3 līnija satur 3 eļļas – olīveļļu, avokado un šī sviesta eļļu, kas atjauno un baro matus no iekšpuses.
Olīveļļa satur vitamīnus, minerālvielas un proteīnus.
Savukārt šajās sastāvdaļās ir lipīdi, kas matiem piešķir mirdzumu.
Avokado satur 20% svarīgākās taukskābes un arī vitamīnus. Tas ir pazīstams matus mitrinošo un mīkstinošo īpašību dēļ.
Šī eļļa sastāv no dziļi barojošiem elementiem, kas nogludina matus un padara tos zīdainus. Rezultātā mati ir baroti un stiprināti, tie kļūst mīksti un mirdzoši.
Fructis Oil Repair 3 līnija piedāvā šampūnu, balzamu, masku, izsmidzināmo kondicionieri (veikalos pagaidām nav pieejams), dziļas iedarbības kondicionieri un eļļu.
Protams, ir jāapzinās tas, ka no vienas reizes nekas nenotiks. Ir jāpaiet laikam, lai redzētu atšķirības starp pirms un pēc.

Šampūns
Atverot saulaini dzelteno pudelīti sajutu patīkamu aromātu. Tas nesmaržo ne pēc augļiem, ne pēc kaut kā līdzīga. Liekas, ka jūtama izteikti šī svieta eļļa. Tas man ļoti patīk. 250 ml iepakojums ir ļoti ekonomisks, jo vajag tikai nelielu daudzumu, lai kārtīgi uzputotu visus matus. Puto neticami labi. Prasīja diezgan lielas pūles ar izskalošanu, jo ja slikti izskalo matus liela iespēja, ka var parādīties blaugznas.
Klasiskais Fructis korķītis
Sastāvs:

Kondicionieris
Vispār nebiju ievērojusi to, ka pēdejā laikā lietoju tieši kondicionierus no Fructis. Laikam maniem matiem patīk.
Kondicioniera konistence ir bieza, tāda kā maskveidīga.  Ieziežot matu galos (10-15cm no matu galiem uz augšu), nogaidīju, lai tas spēj iedarboties un pēc tam izskaloju ar aukstu ūdeni. Kondicionieri iesaka, skalot ar aukstu ūdeni, tad tas labāk iedarbojas uz matiem. Pēcsajūtas ļoti patīkamas. Mati mīksti un tiem ir patīkami pieskarties pat kamēr tie ir slapji. Šis noteikti būs mans favorīts.
 
Sastāvs:

Uz matu līdzekļu galdiņa atradu vēl vienu kondicionieri tieši no Fructis, kurā arī ir tieši ir šīs 3 eļļas - olīvju, avokado un šī sviesta eļļa. Nolēmu salīdzināt, jo cik atceros, tas kondicionieris no Nutri-Repair sērijas man ļoti, ļoti patika.
Nutri-Repair kondicionieris sola praktiski to pašu. Ne gluži vārds vārdā, bet tomēr ir līdzīgi. Krāsa ir tāda pati un aromāts ļoti līdzīgs. Pieļauju, ka šai jaunajai sērijai ir nomainīta formula.  Nevaru pateikt kurš ir labāks kamēr neesmu izlietojusi Oil Repair 3 kondicionieri.

Produktu izskats dzīvē:


Lūk, šādi izsktās mani mati pēc Garnier Fructis Oil Repair 3 šampūns + kondicionieris. Pirms fēnošanas iepūtu līdzekli pret karstumu. Fēnoju ar apaļo matu suku.
Baigā atšķirība no pirmās reizes nav, bet varu pateikt vienu - mani mati jutās savādāk. Tos bija patīkamāk izlaist caurs pirkstiem, tie vairs tā neķērās. 



Šo sēriju ir iespējams nopirkt veikalos Drogas utt.
Cena svārstās kaut kur ap Ls 1.99

+/-

+ aromāts
+ ekonomiskais tilpums (šampūnam)
+ iepakojuma dizains
+ nerada kairinājumu galvas ādai

- līdzīgas kopšanas īpašības no citas sērijas (kondicionierim)

Kopsavilkums:
Esmu ļoti apmierināta ar kondicionieri, bet uz šampūnu skatos tā nepārāk. To es varu pat izskaidrot kāpēc. Tas ir tāpēc, jo man ir ļoti jūtīga galvas āda, tādēļ es lietoju pārsvarā tikai dziednieciskos šampūnus un tad ar kondicionieriem variēju. Nu baidos es nedaudz no tā ja man uz galvas radīsies pamatīgs kairinājums. Tfu, tfu, rfu pār kreiso plecu, jo pagaidām visas dienas garumā mana galva nav ieniezējusies.
Man patīk, ka kondicionieris ir samērā biezs, kas nozīmē, ka mati tiek labi baroti. Vienīgais, kas mani nedaudz sarūgtina ir tas, ka man jau ir bijis viens kondiciories ar tieši tādām pašām kopšanas īpašībām. Rodas jautājums - vai tiešām ir nomainīts tikai iepakojums? Tomēr palūkojos sastāvā un pamanīju, ka formula arī ir pamainīta. Turu īkšķus un ceru, ka abi gan Nutri- Repair,gan Oil Repair 3 neizrādīsies dvīņi.

Rītdien jau par trešo, pašas izvēlēto produktu no šīs sērijas.

bučas
&z

8 komentāri:

  1. Kondicionieris izklausās labs, paldies, pamēģināšu. :)

    AtbildētDzēst
  2. Cerams, pēc šo produktu izmēģināšanas, būšu atradusi aizstāju savai melnajai Gliss Kur sērijai, jo laikam vajadzētu pamainīt, nevis visu laiku lietot vienu un to pašu.
    Pagaidām saviem matiem par melno Kliss Kur sēriju neko labāku neesmu atradusi. Varbūt kas mainīsies :D

    mdiaana.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man melnā Gliss Kur sērija bija pa stipru galvas ādai, metās blaugznas.
      Ceru, ka atradīsi savu aizvietotāj-šampūnu!!

      Dzēst
  3. Man patīk Garnier matu produktu smarža, bet lietoju tagad dabīgos šampūnus, jo jūtu, ka mati mazāk taukojas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu un piekrītu!! Tik tiešam aromāts ir patīkams un arī lietoju tagad tikai dabīgo šampūnu. Varētu teikt, ka mati kad paliek "netīri" tie nedaudz savādāk paliek netīti. Ja saproti, ko ar to domāju.:)

      Dzēst
  4. constantly i used to read smaller posts which as well clear their motive, and that
    is also happening with this article which I am reading at this time.
    Also visit my site - transfer news arsenal sky sports

    AtbildētDzēst
  5. What's up Dear, are you actually visiting this web site daily, if so then you will absolutely take nice know-how.
    Check out my blog post ... pizza pile up games

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan