Jaunums: Maybelline Colorama nagu lakas - vēsie toņi*

29.08.12

Sveikas!!
 
Esmu šokēta cik ātri ir pagājis laiks, jo šo sestdien jau ir 1. septembris, kas nozīmē, ka rudens ir klāt un atā saulainajām dienām, bet gan sveiki vējam un lietum! Jau pirms kāda laika ieguvu šīs nagu lakas, bet nu nekādi nebija iespēju uzrakstīt rakstu. Šeit ir tikai daļa nagu laku, otra daļa būs citā rakstā!
*gandrīz visi ir vēsi toņi
Zinu, ka lasīts ir daudz un dažādās versijās par šīm nagu lakām, tādēļ centīšos ar kaut ko atšķirties vismaz. Tā kā neesmu baigā nagu speciāliste pat nagu lakošanā, uz nagu lakām vairāk skatīšos no klasiskā patērētājā puses. Tām, kurām interesē nagu lakošanas meistari, jāvēršas pie  Velvet Mimosas, Naktsmeitas u.c. blogeru raksti par šīm nagu lakām.
 
Izvelkot no paciņas laukā kastīti uz kuras ir brīnumskaistā Emīlija Didonato (vienmēr esmu apbrīnojusi viņas lielās, izteiksmīgās acis un kuplās lūpiņas)
+ kastītes mala ir manā mīļākajā toņu gamma, tā iekaroja manu uzmanību. Nevarēju nociesties, lai uzzinātu, kas ir iekšā kastītē!
Līdzi nāca disks, bet diemžēl man nav portatīvais dators, kurā es varu šo disku noskatīties.

Atbīdot skaistās kastītes vāku, ieraudzīju jaunus, sulīgus pavisam citā atspoguļujumā jaunās Maybelline Colorama nagu lakas!

Informācija no pašu ražotāju puses par šo nagu laku - attēls kopēts no
Runājot par toņiem, kas tikuši man, esmu sajūsmā! Daudzi toņi ir tādi par kuru iegādi ilgi domāju. Nesen tieši sastādīju sarakstu ar nagu laku toņiem, kas man nav vēl iegādāti, bet tagad pateicoties Maybelline dāsnajam piedāvājumam, daudzi no tiem, kas nebija, nu jau ir!
Un tagad beidzor par nagu lakām..
Tonis - 86
Skaists lavandas tonis. Tā vien sasitās ar lavandas lauku! Līdzīgs tonis jau man ir, bet gribēju jau citu, lieliska iespēja atrast savu ideālo lavandas toni.
Nav pārāk bieza, teiksim, vidējas konsistences nagu laka. Nepietiek ar vienu kārtu, jo nedaudz spīd cauri. Žūstamība momentāla. Otiņa ir ļoti parocīga, tikai minimāli smērē nagu malas, pārējais jau ir mana nemākulība.
Pati nagu laka ir ar sudraba apakšmirdzumu. Bez virskārtas neatspīd gaisma tik labi, liekas, ka kaut kas trūkst. Izturība ir laba, man noturējās 2 dienas. Kā jau standartnagu laka.
Tonis -  67
Mans favorīttonis! Violeta nagu laka ar zilu apakštoni. Tumsā fotografējot ar zibspuldzi iznāk superīgs atspīdums. Šo ir vērts izmēģināt.

Tādēļ, ka ar zibspuldzi atspīd zilos un violetos toņos, man uzreiz šī nagu laka saistās ar kosmosu, putekļu mākoņiem, zvaigžņu ceļiem utt.
Vienīgā nagu laka, kurai nofotogrāfēju otiņu (otiņas nagu lakām nemainās). Maziem nagiem šī otiņa nebūs tas labākais variants, bet pieciest jau var.
Konsistence - vidēji bieza. Klājas viegli, pietiek pat ar vienu, pabiezu slāni. Žūst ļoti ātri un turās kā minimums 3 dienas!! Par to gan esmu biju pārsteigta, jo pārējās turējās 3 turējās kādas divas dienas, bet šī pat trešajā dienā tik minimāli bija sākusi drupt no nagu galiem.
Pieļauju, ka šī nagu laka būs mans rudens favorīts, jo tik skaists tonis nevar palikt kastē un krāt putekļus. Uz nagiem izskatās ļoti skaisti!
Pat Emīlijai šī nagu laka ir uz  reklāmas plakāta.
Tonis - 652

Man šis tonis vienīgi atsaucās ar ziemeļblāzmu. Vēsi zaļs tonis ar perlamutru. Neko vairs piebilst!

 
Tāpat kā iepriekšējām, arī šai nagu lakai konsistence ir vidēji bieza. Šai nagu lakai pietiek ar vienu slāni, bet tad tas neizskatās tik izteiksmīgi, tādēļ, es klāju divās kārtās.
Uz nagiem noturējās vien divas dienas, bet skats jau bija šāds otrā dienā:
Noteikti lietošu rudenī, jo pilnībā saistās ar piezemētu, vēsu rudens laiku!
Un visbeidzot viskošākais tonis - 75
 
Vispār šo biju paredzējusi silto toņu rakstā, bet diemžēl radās misēklītis un šī nagu laka iekļuva vēsajos toņos!
 
Godīsi sakot, šī bija mana pirmā nagu laka tik koši sarkanā tonī. Iepriekš lietoju tikai ķiršu sarkanu, vīna sarkanu, tumši sarkanu,bet ne reizi tīri sarkanu nagu lakas tonis. Šis bija tāds kā mans atklājums pašai sev.
Šī nagu laka man saistās tikai un vienīgi ar sarkanajiem čilli pipariem, jo tonis ir ugunīgs un nagiem uzreiz iedod tādu kā uguntiņu!
Laikam uzklāšanas ziņā man šī nagu laka neiepatikās visvairāk, jo smērēja ļoti rokas un nežuva tik ātri kā pārējās. Zinu, kāds oponēs un teikts, ka žūst ātri, bet man tā nebija. Vienu nagu pat nācās vairākās reizes pārkrāsot, jo tas divas reizes izsmērējās pret apģērbu!
Tonis ir lielisks, bet es šo noteikti izmantošu vai nu uz kāju nagiem vai uz kādu vakara pasākumu, ikdienā man nepārāk patīk šī nagu laka.

Cena~Ls 1.69
Iespējams iegādāties no septembra skaistumpreču veikalos (Kolonna, Douglas, Drogas utt.)
Tilpums - 7 ml
 
+/-
 
+jaunais, uzlabotais dizains
+ žūstamība
+ toņu klāsts
+ cena
 
- ne visai ilgā noturība (bet pieļauju, kas šis tikai man)
- nav vairs nosaukumu toņiem

Kopumā varu teikt, ka esmu pārsteigta, jo dizains ir daudz, daudz labāks nekā bija. Tas ir izsmalcināts un klasisks, un kā jau mēs zinām, klasika nerūs! Pats interesantākais ir tas, ka nomainot dizainu un tilpumu, cena nemainīsies. Šīs renovētās nagu lakas, maksās tik pat cik vecā versija, vienkārši vecajai versijai visu laiku bija atlaides. Ļoti patīk toņi, kas man tika, noteikti iegādāšos vēl kādu. Mani kā klasisko patērētāju, kuru interesē - žūstamība, ilgnoturība, toņa intensitāte un cena, šis ir lielisks produkts. Maybelline lieliska piestrādāja pie šīs jaunās, renovētās versija.
 
Jūs plānojat iegādāties šīs jaunās Maybelline Colorama nagu lakas?
 
bučas
&z

15 comments:

  1. wow,sanācis ļoti labs rakstiņš,tiešām.patika,ka tu salīddzināji ar kādiem attēliņiem. :))

    ps. - jā,es arī uzskatu,ka naktsmeita,velvetmimossa un santa ir superīgas,gudras un ļoti labi saprot visu no skaistumkopšanas,bet profesionāles,MANUPRĀT viņas nav :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par siltajiem vārdiem!:)

      Visas meitenes, kuras raksta blogu ir zinošas par savu tēmu. Neuzdrīkstos pat pateikt, kura ir zinošāka un kura nē. Bet šeit to domāju tā, ka Naktsmeita visu laiku ņemās ap nadziņiem un Velvet Mimosas manikīrs vienmēr ir lielisks. Šeit nebija runa par visu skaistumkopšanu kopā. Jāņem arī vērā ir tas, cik ilgi tiek rakstīts blogs, tas ir ļoti svarīgi. No galīgi "zaļa" bloga nevar sagaidīt baigos profesionāļa viedokļus.:)

      p.s. ceru, ka meitenes, kas pieminētas, netika personīgi aizskartas.

      Dzēst
    2. nu,jā,arī tu pareizi saki patiesībā,bet tāpēc arī uzsvēru,ka tās ir tikai manas domas. :) viss kārtībā. ;D

      Dzēst
    3. Tātad viss kārtībā!!:)

      Dzēst
  2. Sveika! Man te viens organizatorisks jautājums. Kā jūs sazinaties ar izplatītājiem un iegūstat savā īpašumā paraudziņus? Neticu, ka obligāti ir jāraksta skaistumkopšanas blogs? Varbūt vari pastāstīt, ka tu iepazinies ar izplatītājiem, kaut vai Maybelline?
    Paldies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika!

      Ir lieta tāda, ka jāņēm vēra tas, kāds ir kompānijas koncepts. Tiem vairāk vajag publisku reklāmu vai iekarot patērētāju sirdis. Pirms tam kamēr nerakstīju blogu nemaz nejautāju, jo apzinājos, ka visiem tādu iespēju kā izmēģināt kaut ko kas vēl nav Latvijā, nedos. Protams, domāju, ka kaut kur ir meitenes, kas droši vien ir ieguvušas kādu produktu.
      Ar Maybelline iepazinos tā...
      Vispirms viņiem neko nejautāju, jo bloga statistika, kas tik ļoti svarīga, nebija liela, tādēļ uzskatīju, ka tas ir bezjēdzīgi.
      Pēc tam, kad jau biju sadarbojusies ar Essence un MaxFactor, es uzrakstīju Maybelline. Un viņi laipni piekrita sadarbpties ar mani. Lūk, tāds ir mans stāsts kā es iepazinos ar kosmētikas brenda izplatītājiem.:)

      Veiksmīgi dienu!
      &z

      Dzēst
  3. Nu foršs raksts sanācis :)
    Man arī gribas sagaidīt to brīdi, kad mani ievēros un sūtīs paraudziņus!
    Viss nāk ar laiku,mm?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies!:)
      Pateikšu godīgi, ja kaut ko vēlies no kosmētikas brenda izplatītājiem, tev ir jābūt aktīvai, kas veicinās statistikas augšanu. Un paši viņi reti, kad paman, šeit vairāk der jautāšanas princips:)
      Protams, ka viss nāk ar laiku. Man pagāja pusgads līdz kaut kas mainījās, bet tas prasīja daudz stundu pie bloga, rakstot:)

      Dzēst
    2. Tam es ticu gan, jā :)
      Katrā ziņā man patīk tādas lietas darīt un rakstīt apskatus tīri sirds priekam un paklačošanai ar citām foršām meitenēm!
      Redz kā komentāri pavisam par citu tēmu aizgājuši :D

      Dzēst
    3. Tieši tā! Ja sirdij prieks, par to kādu dienu atmaksa arī nāks:)
      Nu nekas, pakačoties jau vajag gan par kaut ko citu arī, ne tikai par kosmētiku vien:D

      Dzēst
  4. Velvetmimosa vispar neskiet nekada specialiste,jeb kursh var nopirkt kosmetiku,nemakuligi saziekjet uz sejas un rakstit par to blogu...neapvainojies,tas ir manas domas!
    Un uzskatu ka ari tikko uzsakts blogs var but daudz vertigaka par jau zinamiem blogiem,jo ne jau visas meitenes iepazistas ar produktiem,sakot rakstit blogu.pfff

    Jeb kura kosmetologe vai profesionala vizaziste tagad var sakt rakstit blogu un vina ari skaitisies tas 'zalais koks'? No offence

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ++, piekrrītu!

      Dzēst
    2. Izglītība ir viens, bet talants ir otrs. Man savā blogā nav jāapspriež Velvet Mimosa, nav tādas tiesības.
      Par ko apvainoties, viss kārtībā. Vienkārši man ir savādākas domas, Tev savādākas.
      Ieteikumi var būt labi, bet kurš tos lasīs? Tam vajag pamatīgu reklāma, lai tiktu pamanīts.

      Atļaušos pieminēt Lauru Valutu, kas ir profesionāla vizāžiste, kas arī raksta blogu. Viņa vairs nav tas zaļais koks, bet pati pirms tam rakstīja, ka ir atvērta ieteikumiem, lai varētu pilnveidot sava bloga rakstīšas prasmes. Un neesmu nevienā rindiņā vēl izlasījusi, ka viņa speciāli izceļ to, ka ir profesionāla vizāžiste un tagad viņas ieteikumi ir tikai un vienīgi tie pareizākie.

      Vispār man ļoti nepatīk apspriest citas blogeres, kur nu vēl ar jums, abām anonīmajām personām. Tā kā ceru, ka šī diskusija vairs netiks turpināta.

      Dzēst
  5. In fact no matter if someone doesn't be aware of afterward its up to other users that they will assist, so here it occurs.

    Stop by my weblog www.articlesbase.com

    AtbildētDzēst
  6. Outstanding post but I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?

    I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Thank you!

    Review my webpage www.articlesbase.com

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan