Izlietotie produkti - jūlijs

08.08.12

Sveikas!!

Arī pagājušajā mēnesī esmu izlietojusi gana daudz produktus un tagad nu pavisam zinu, kurus man vajadzētu iegādāties atkārtoti un kurus vairs ne.

1. L`Oreal Elvital Total Repair 5 kondicionieris - lietoju vairāk kā mēnesi.  Patika, bet nezinu vai pirkšu atkārtoti, jo ziemas periodā tās īpašības, ko šis balzams sniedz nebūs vairs nepieciešamas.
2. Чистые линия  кондиционер с черной  смородиной - neatceros cik ilgi lietoju. Man patīk šis kondicinoeris, bet tas ir vairāk paredzēts normāliem matiem, kam nav tendence uz lūzšanu. Mati paliek ļoti mīksti un viegli ķemmējami.

 3. Шампунь Природный Целитель Дегтярный - šo pirkšu noteikti. Nevaru iztikt bez šī šampūna. Izlietoju kādu 2 mēnešu laikā.

 4. Taft Ultra Strong matu laka Argan Oil - labākā matu lakas priekš sausas galvas ādas. Vienīgā matu laka, kas nerada blaugznas. Es vispār nedrīkst lietot ne sausos šampūnus, ne želejas, ne vaskus, ne putas, ne lakas utt., jo rodas pamatīgas blaugznas. Noteikti pirkšu atkal! Žēl, ka beidzās.
 5. Jonhson`s Be Fresh &Escape dušas želeja - par par šīs firmas dušas želeju es jau rakstīju, tikai tā bija ar citu aromātu. Raksts šeit
Tagad man jau ir rezerve, tādēļ jaunu vairs nevajag pirkt, bet tiešām, vērtīgs pirkums.

6.Tējas koka eļļa - jūs nevarat iedomāties kā es tagad ciešu! Es biju pieradusi katru vakaru ieziest pieri un visas citas zonas uz sejas, kur ir sametušās pumpiņas, lai tās ātrāk pāriet, bet tagad, ka eļļa beidzās, nejūtu vairs to efektu, kas bija iepriekš. Steigšus jāiet ir uz aptieku pēc jauna iepakojuma.

7. Avon Super Shock skropstu tuša - šo tušu tiku lietojusi ļoti ilgu periodu. Tikai jūlija beigās, kad vēlējos uzklāt uz skropstām, redzēju ka tā ir beigusies. Nu neko, tagad man ir jauna favorīte, bet šī tuša man ļoti patīk ar to, ka tai ir liela birstīte. Šī ir apjomu palielinoša skropstu tuša. Pagaidām neplānoju iegādāties vēlreiz.

Lai jums jauka diena, bet es tagad došos taisīties uz darbu.:)
bučas
&z

5 komentāri:

  1. Ja tev patīk Tējas koka eļļa, varu ieteikt, to, ko taisa Stenders. Man pašai ļooti patīk:)


    myvividvvorld.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tējas koka eļļ avisur vienāda, bet paldies par ieteikumu!:)

      Dzēst
  2. oj, būs man ar jāizmēģina tā Tējas koka eļļa. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām ir tā vērts. Kad nopirksi, vēlētos uzzināt tavas domas par šo brīnumu.:)

      Dzēst
  3. Genuinely no matter if someone doesn't understand then its up to other users that they will help, so here it happens.
    Feel free to visit my webpage :: latest football transfer news

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan