6 produkti, kas noteikti jāizmēģina no Catrice

23.02.17

Catrice man ir ļoti īpašs zīmols. Reizē ar Essence, tie bija pirmie divi kosmētikas zīmoli ar kuriem iepazinos, kad sāku rakstīt blogu, un 2012. gadā pat tiku uzaicināta pirmo reizi mūžā uz mediju brokastīm par godu Catrice un Essence ienākšanai Latvijas tirgū. Gadu gaitā, var teikt, esam auguši kopā, un pat nevairos teikt, ka tieši Catrice ir kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem kosmētikas zīmoliem, kas pieejams veikalos Drogas. Ļoti daudzveidīga kosmētika, laba kvalitāte (dažiem produktiem pat izcila), salīdzinoši demokrātiskas cenas - tas ir tas, kas liek katru reizi pieiet pie Catrice stenda un palūkoties kas jauns. Ja reiz esmu iepazinusi šo zīmolu teju krustu šķērsu, nolēmu padalīties ar saviem absolūtajiem favorītiem no šī zīmola. Apkopoju sešus produktus, kuriem noteikti ir jābūt katrā kosmētikas maciņā.

"Slinko dienu" grims

19.02.17

Ir dienas, kad jāizskatās ir savākti un labi, kur sveikā cauri nevar tikt ar astē sasietiem matiem, absolūtu no-makeup ar tumšiem lokiem zem acīm. Viennozīmīgi šādas situācijas ir brīvdienās, kad jābrauc uz kino vai dodoties uz vēlajām brokastīm, braucot ciemos vai satiekoties ar dažādiem cilvēkiem. Negribas iespringt, bet negribas arī pārāk daudz pārcensties. Pēdējā laikā man šāds slinko dienu grims ir katru reizi, kad braucu uz pilsētu, lai kārtotu dažādas darīšanas vai izklaidēs. Šis makeups aizņem maz laika, izskatās dabiski, bet pat ar maziem līdzekļiem vizuālo tēlu padara daudz savāktāku un sakoptāku.

5 iecienītākie roku kopšanas produkti

16.02.17

Tāpat kā rūpes par sejas ādu un dekoltē, arī par rokām ir jārūpējas regulāri. Ne velti, rokas ir pirmās, kas cilvēkam noveco un pat jaunības gados to vizuālais stāvoklis var nereti mums piemest pāris gadus klāt. Nav jau tā, ka kāds skaita, tomēr jauneklīgas un koptas rokas vienmēr jums liks izskatīties vēl par pāris gadiem jaunāk. Visvairāk, man liekas, ka par roku kopšanu piedomā ziemā, kad patiesībā, sasniegts jau ir katastrofālākais rezultāts. Grēkoju ar šo problēmu arī es pati, un tāpēc, lai ātrāk un jaudīgāk atgūtu iepriekšējo roku izskatu un stāvokli, jāmeklē ir jaudīgāki līdzekļi par parastu ikdienas roku krēmu/ losjonu. Apkopoju 5 treknākos, bagātīgākos un barojošākos roku kopšanas produktus, kas tiešām pēc pāris lietošanas reizēm rokām liek izskatīties daudzreiz labāk. Un justies arī.

Eļļas no matu galiņiem līdz papēžiem

11.02.17

Eļļas skaistumkopšanā iepriekš bija lietotas visbiežāk tikai SPA procedūrām un profesionāļu kabinetos, bet jau vairākus gadus tās ir ieņēmušas nemainīgu un stabilu pozīciju arī uz mūsu nakts skapīšiem. Un nav nekādu brīnumu, jo eļļas mūsu ādai var sniegt divkārši jaudīgāku efektu. Neesmu nekāds ķīmiķis, bet zinu to, ka eļļas ir bagātas ar taukskābēm, kas ādu pabaro un mitrina, un īpaši ziemas mēnešos nodrošina arī aizsargkārtu, kas pasargās no apkārtējās vides kaitējumiem.
Es līdz šim esmu lietojusi dažādas eļļas, un tās absolūti priekš manis nav svešas. Īpaši ziemas sezonā liekas, ka tieši eļļas manai ādai var sniegt vislabāko efektu, jo dažkārt krēms vai losjons ir stipri pa vāju.

Mans perfektais sarkanais | video

07.02.17

Atceros, kad strādāju par beauty konsultanti, vienmēr, kad tuvojās Valentīndiena, sarkanā krāsa iemantoja absolūtu popularitāti. Sarkanas nagu lakas, sarkani mirdzumi, sarkanas acu ēnas, un, protams, ideālās sarkanās lūpu krāsās, jo kā tad bez sarkanām lūpām.
Īsto sarkano toni ir grūti atrast, jo vienam tonim vēss, citam silts apakštonis. Tad pēc tam seko formula. Pārāk mitrinoša, pārāk puscaurspīdīga, pārāk nevienmērīga utt. Kuras kādreiz ir meklējušas sarkano lūpu krāsu veikalu plauktos, zinās, ka tā ir tāda neiespējamā misija atrast savējo un vienīgo, lai turas godam vairākas stundas, klājas pigmentēti un vienmērīgi.
Tā sanāca, ka vēl rudenī nejauši atradu savu perfektu matēto sarkano toni, bet kaut kā nebija izdevība pastāstīt par to vairāk. Kaut kā domāju, ka tieši Valentīndiena ir īstais laiks, lai beidzot izstāstītu par šo izcilu lūpu laku, kas visiem tik brīvi pieejama, un nav ne no kurienes jāsūta, jo noteikti kādai būs tematiskā ballīte vai cits notikums, kur gribēsies sevi iepriecināt ar šo liktenīgo un noslēpumaino krāsu.

Mēneša atskaite: janvāris

04.02.17

Saka, ka janvāris ir tāds izmēģinājuma mēnesim jaunajam gadam. Pilnībā piekrītu, jo janvāris tiešām pazibēja tik ļoti ātri, ka īsti nepaspēju kaut ko izdarīt. Neesmu no tiem, kas uzliek sev katru gada sākumā kaut kādas apņemšanās. Es drīzāk esmu nolikusi sev ilgtermiņa ieceres, ko zinu, ko vēlos izdarīt. Tomēr, liekas, ka reiz ja jauns sākums, jābūt uzrāvienam. It kā enerģijas pietiktos, bet ir sajūta, ka uz galvas uzlikts tāds smagums, ka nevar izslieties taisni un paceltu galvu iet uz priekšu. Nez, varbūt izdosies saņemties februārī? Viss jau ir gribasspēkā, tāpēc jāsaņem sevi rokās un noņem tas smagums no sevis. Kaut kā man pirms šādiem atskaišu rakstiem patīk nedaudz pafilozofēt. Liekas, ka dažkārt rakstot tikai par skaistumkopšanas un visādiem līdzekļiem, pazūd realitāte, kas dzīvo man aiz muguras.
Man nebūs garš ievads par mēneša atskaiti. Kā tikai tas, ka pienācis laiks apkopot kas labs sadarīts un padarīts, iemīļots pagājušā mēnesī. Aiziet!
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan