5 jaunumi skaistumplauktā: septembris

29.09.16

Tūlīt, tūlīt jau pēc pāris dienām varēsim oficiāli teikt, ka oktobris ir iesācies, tāpēc vēl jāpaspēj paveikt lietas, kas piederas vēl septembrim. Viena no tām ir 5 jaunumi skaistumplauktā, bez kuriem šķiet vairs nav iedomājams mans blogs. Man patīk pastāstīt par lietām, kas patīk vai tieši otrādi- likušas vilties, jo kamēr tieku līdz atsevišķai atsauksmei teju mūžība paiet :D Tā ir, ka tik daudz mantas, bet maz laika, lai par visu pastāstītu. Septembra mēneša jaunumus pilnā sastāvā redzēsiet mēneša atskaitē, bet 5 jaunumos nejauši sanāca izvēlēties teju no katras kategorijas pa vienam produktam. Nu, tad ķeramies klāt!

Sezonas favorīti: vasara

27.09.16

Ir sākusies jauna sezona un laiks aizvadīt aizejošo, vasaru, noliekot malā visas plānās drēbes, sandales un plānās kleitas, jo laiks tuntulēties ciešāk jau siltās šallēs, mēteļos un ērtos rudens zābakos. Noslēdzot kādu posmu, jāatskatās uz to, kas padarīts un kas piedzīvots. Manā gadījumā, kas paticis. Rakstos šo rakstu atminējos, ka tieši gadu atpakaļ uzsāku šo tradīciju katru jaunu sezonas sākumu sagaidīt ar iepriekšējās sezonas iemīļotākajiem produktiem bez kuriem nebija iedomāja neviena vasaras diena. Lūk, šie ir varoņi, kas 2016. gada vasarā bija mani sabiedroti ik dienas!

Catrice & Essence rudens 2016 jaunumi

25.09.16

Nemainīgi Essence un Catrice turpina priecēt ar interesantiem jaunumiem, un kā jau katru gadu, pienākot jaunajai rudens sezonai, kas liek justies nedaudz drūmākiem, sentimentālākiem un pārdomu māktiem, mazs prieciņš ir šādi krāsainie zīmoli, kas ļauj nedaudz paspēlēties un nedaudz paeksperimentēt, tāpēc jau katru gadu, rudenī, tās ogu tumšās lūpas tik modernas, jo skaisti taču. Labi, šoreiz ne stāsts par to ar ko asociējas rudens, bet raksts-atsauksme, sauciet kā gribiet, par rudens/ ziema jaunumiem no zīmoliem Essence un Catrice. Jāsaka, ka šosezon ir neredzēti daudz un dažādu lūpu produktu, jo parasti visvairāk jaunumu ir tieši acu ēnu un citu acu grima sektorā. Visādā ziņā, lasiet, skatieties un ja rodas vēl kādi jautājumi, vienmēr priecājos uz tiem atbildēt zem raksta jautājumu sadaļā.

Kā atjaunot sausu skropstu tušu?

22.09.16

Notiek tādas situācijas, kuras mēs nespējam kontrolēt. Un vienas no tādām, ir skropstu tušas izšūšana. Tas var notikt jau pie tikko veikt pirkuma, kad tā ir bijusi izkaltusi veikala gaismu siltuma ietekmē, tā ir bijusi tik ļoti iemīļota, bet nu jau virzās "pēdējo metru" gaitā, vai vienkārši - formula šķiet pa sausu. Gaumes ir dažādas un vēlmes ir dažādas, tāpēc teju katra sieviete visa mūža garumā mēdz meklēt savu "Lielisko" skropstu tušu. Šo knifiņu man atklāja draudzene, kad viņai sūdzējos par to, ka manas iemīļotā tuša ir sākusi pa daudz ķepēt un žūt. Izmēģināju, secināju, lielisks triks, kas noteikti noderēs ne man vienai. Un galvenais aizņem vien 1 minūti mana laika.

24 stundu skaistuma rituāls: septembris

18.09.16

Gatavojot materiālus 24 stundu skaistuma rituālā rakstam, secināju, ka vēlos šajos ikmēneša rakstos iekļaut arī dekoratīvās kosmētikas produktus, kurus izmantoju. Tā sanāk aptvert visu, kas skaistuma rituālā tiek izmantots konkrētā mēnesī. Princips tāds pats kā iepriekš tikai atjaunināta versija pieliekot klāt vēl šo un to. Maz ko spēju nomainīt pa septembri, jo vēl dzīvoju sajūtās kā par vasaru.

Kosmētikas duelis: L`Oreal pret Wet n Wild grima fiksatori

16.09.16

Pirms atklāju grima fiksējošos līdzekļus, domāju, ka tas ir vēl viens lieks solis grima uzklāšanas procesā, bet ziņkārības mākta pienāca diena, kad es pasūtīju vienu fiksatoru, tad otru, un tad man atklājas jauna pasaule, kas laikam uz visiem laikiem ir mainījusi manus uzskatus par neizmērojamo pūdera daudzuma lietošanu un noturīgu grimu visas dienas garumā. Ar abiem fiksatoriem iepazinos vairākus mēnešus atpakaļ. un kad tie ir pārbaudīti dažādākajos laikapstākļos, saulainās un lietainās dienās, beidzot ir tapusi atsauksme, kuru, ja nemaldos, solīju divus mēnešus atpakaļ. Viss labs nāks ar gaidīšanu, tā teikt. 

The Body Shop tējas koka koncentrāts

15.09.16

The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solutions tējas koka koncentrāts pie manis nonāca manas sejas ādas grūtākajā brīdī, kad vasaras sezona sāka lēnām bīdīties uz rudeni, un tas vienmēr sekmē to, ka uz manas ādas sāk neizmērojami daudz mesties visādi izsitumi un pumpas. Tējas koka eļļa ir mans ādas kopšanas varonis jau vairāku gadu garumā, tāpēc, protams, es lielas cerības lieku uz The Body Shop Tea Tree sērijas jaunāko jaunpienācēju - tējas koka koncentrātu.

Spice Bronze

11.09.16

Kad iestigsti vienveidīgā ikdienas grimā, lai no tā izkļūtu, nav uzreiz jāķer pašas košakās krāsas, lai atgūtu savu "mūzu". Personīgi, man sevi jāpieradina pie lietām no jauna. Tāpēc, lai atmestu savu pieradumu, šodienas grimam izvēlējos saglabāt savu iemīļoto ikdienas nude pieskaņu, kas pēdējā laikā velkas līdzi teju 3 mēnešus, bet pasniedzu to jau nākošā līmenī, nomainot vairākus produktus, citus mēģinot vispār pirmo reizi, un iekļaujot grimā nevis ierastos matētos toņus, bet nedaudz vairāk spīduma. Grims ir ļoti vienkāršs, un tā ir tāda kā lēna atvadīšanās no vasaras, lai gatavotos rudens sezonai, tāpēc šis grims ir lielisks brīvdienu atvasaras mirkļiem, kad tik ļoti gribas vēl vasaru, bet rudens jau klauvē pie durvīm.  Tas nav nekas fun, nekas traks, bet tā ir kā mana atgriešanās pie tā, ka man patīk krāsoties, bet pēdējā laikā tā bija kļuvusi kā nepieciešamība gluži kā ikdienā nēsājot apģērbu. Raksts apvieno ne tikai pašu "grimu", bet arī nelielas pirmo iespaidu atsauksmes par produktiem.

Iepirkšanās pieredze internetā: Beauty Bay

09.09.16

Par interneta veikalu Beauty Bay pirmo reizi dzirdēju pagājušā gada rudenī, kad viena no man pazīstamām blogkolēģēm minēja, ka tur var dabūt vairāku kosmētikas zīmolu lietas, kas Latvijā nav pieejamas. Protams, man radās interese par šo mājas lapu. Uz šo brīdi esmu pasūtījusi vairākas reizes no šīs mājas lapas, un galvenokārt pateicoties vienam zīmolam - Makeup Geek. Par to kas šajā mājas lapā ir labs un kā man veicies ar visu pasūtīšanu, lasiet zemāk.

Jaunums: Biotherm sejas ādas kopšanas līdzekļi

07.09.16

Priekš manis Biotherm ir salīdzinoši jauns zīmols par kuru priekšstatu praktiski nebija. Līdz dienai, kad man uz mājām atveda lielu saini ar daudziem Biotherm produktiem. Lūk, tad es sāku iepazīt šo zīmolu, tā pamatidejas un produktu konceptus. Ir pagājis labs laiciņš kopš tos lietoju un jūtu, ka ir laiks pastāstīt jums kā man patīk Biotherm ādas kopšanas produkti. Visi rakstā pieminētie produkti ir sezonas jaunumi no Biotherm zīmola, kas jau palēnām parādās arī veikalu plauktos, tāpēc ziniet, ja kaut kas iepatīkas, veikalos jau ir pieejami. 

Mans matu stāsts: gadu ar īsiem matiem

04.09.16

29. augustā apritēja gads kopš spēru tik nozīmīgu soli kā matu nogriešana. Lai arī skaitās, ka garais bobs nav īss griezums, un tas, ka praktiski līdz 4. klasei staigāju ar maksimums līdz pleciem gariem matiem, tad nekas nozīmīgs jau tas nav. Citiem. Man? Man tas prasīja ilgas pārdomas un pamatīgu vētru galvā, domājot vai tas ir tā vērts, jo sapratu uz ko parakstos, tikai gaidīju to "īsto mirkli". Tas atnāca, un tā es dzīvoju, arī gadu vēlāk ar vidēji gariem matiem. Man liekas kopš nogriezumu garās pinkas, gribas vai stāstīt un runāt par saviem matiem, tāpēc cerams, ka jums būs interesanti uzzināt manu stāstu no paša sākuma, kāpēc nolēmu nogriezt, par maniem krāsošanas, tonēšanas paradumiem, kas ir ir ne mazāk nozīmīgs temats, kopšanas un veidošanas knifiņiem, kas ļoti būtiski var ietekmēt matu izskatu un uzvedību. Patiess, garš un emociju pilns stāsts par saviem matiem, ieteikumiem un iemīļotākajiem produktiem, ko atradu, sāku novērtēt tieši tajā brīdī, kad matu garums samazinājās uz pusi.

Mēneša atskaite: augusts

03.09.16

Rakstot ar par augustā piedzīvoto 3. septembrī, ir nedaudz neierasti. Likās, ka viens mēnesis ir iztrūcis, vismaz kosmētikas sektorā, jo atminoties, kas bija mani favorīti, prasīja kādu brītiņu, lai gan ierasti tas bija ātri un bez problēmām. Kāpēc tā? Grūti teikt, vienkārši nespēju atcerēties vai vispār esmu lietojusi kaut ko citu kā visu laiku vienu un to pašu, un tad atskārtu - esmu ieslīgusi kosmētikas rutīnā, jo secināju, ka visu vasaru lietoju praktiski vienus un tos pašus produktus. Mana apņemšanās rudenim? Nomest nost visus ierastos produktus un mēģināt kaut ko jaunu un būt dažādai, citādi ir daudz skaistu jaunumu, bet rokas neceļas mēģināt. Nolikums rudenim - nēsāt vairāk piesātinātas krāsas. Rudens lietas atstāsim rudenim, bet ķeramies klāt vasaras pēdējā mēneša - augusta atskaite.
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan