Kosmētikas minimuma grims vasarai

30.06.16

Man ikdienā nav laika veltīt eksperimentiem un jaunām tehnikām, kad veidoju dienas "grimu". Atceroties savu laik, kad mācījos vēl skolā, katru dienu varēju likt vairāku toņu ēnas un tam pietika laiks, tomēr tagad es tam vairs neredzu tādu nozīmi, un vispār - man ja būs iespēja es labprāt pagulēšu kaut 5 minūtes ilgāk un visu izdarīšu kaut steigā.
Grūti nosaukt pēc produktu skaita, ka tas ir "minimums", tomēr tas veido ikdienas minimālo grimu, lai izskatos daudz maz OK. Protams, ja pa dienu vai vakarā ir kas cits izņemot darbs-mājas, tad jau es pacenšos un lieku lietā daudz vairāk pūļu. 

5 jaunumi skaistumplauktā: jūnijs

29.06.16

Man ļoti patīk jūnijs, jo tad beidzot var teikt ir pienākusi vasara, un lai arī par vasaru vairs nesapņoju kā kādreiz, kad sēdēju vēl skolas solā, tik un tā, patīk sajūta, ka vasara noslēdz klases, semestrus vai mācības, jo vasaras katru reizi ir kā mazs Vecgada vakars, trīs mēnešu garumā, kur jaunais gads sāksies vien septembrī. Es laikam jau runāju kā tāds mācīšanās snobs. Vēl lielāks prieks par vasaru, konkrētāk par jūniju ir, kad sāk ziedēt jasmīni, kas izskatās manā pagalmā kā sniega kupenas. Tā kā mums ir vēlie jasmīni, tad līdz pat jūlija sākumam priecāšos par šo delikāto dabas skaistumu. 

Spīdumi ekstravagantam iznācienam: NYX un Oriflame

28.06.16

Esmu diezgan rezervēta, kad izvēlos lūpu spīdumus un visbiežāk tie noteikti būs bēši līdz ,maksimums, sārti, tomēr nekad, nekad neesmu varējusi iedomāties kā ir nēsāt piesātināta toņa tumšus un netipiskus spīduma toņus. Man ir tā - ja reiz tumšs, tad matēts, jo citādi bez lielas ķēpas prieka absolūti nekāda. Gribēju sevi izaicināt pamēģināt arī fun toņus spīduma versijā, un tam man palīdzēja jaunais Oriflame spīdums neparasti skaistā tonī un NYX spīdums, Havana Nights analogs tikai spīduma izpildījumā.

Sezonas favorīti: pavasaris

26.06.16

Atgriežoties no "īslaicīgā" pārtraukuma, kas tiešā veidā saistīts ar universitātes absolvēšanu un Saulgriežu svinēšanām (par to pastāstīšu citā reizē), esmu atgriezusies, lai pavēstītu par iepriekšējās sezonas, pavasara, skaistuma favorītiem.
Iesākoties jaunai sezonai, patīk nedaudz uzkavēties vēl pagātnē, lai apkopotu lietas, kas patikušas, manuprāt, vienā skaistākajiem gada laikiem - pavasarī. Pavasarī patīk sajūta, ka zāle paliek zaļāka un ziedi atplaukst. Ir sajūta, ka ne tikai daba mostas, bet arī mēs mostamies tai līdzi.
Runājot par kosmētiku, atminos, ka savulaik pavasaris bija tas laiks, lai eksperimentētu un meklētu jaunas krāsas un tekstūras, tomēr pēdējos gados pavasaris ienes ne tikai mieru iekšēji, bet arī "mieru" kosmētikā, lietojot vien pašu minimumu, kas akcentēs ādas dabiskumu harmoniski savienojoties ar dabu.

24 stundu skaistuma rituāls: jūnijs

18.06.16

Jā, jūnijs jau lēnā garā rit uz beigām un tas nozīmē, ka vasarai vajadzētu ritēt pilnā sparā, bet skatoties aiz loga, vien šķiet, ka esam jau rudeni sagaidījuši. :D
Runājot par ādas kopšanas, tā kā saule mūs pārāk nelutina, tad nedaudz grēkoju un nelietoju SPF aizsargkrēmu, kas man ir devis nelielu iedegumu, lai vismaz neizskatos viegli zilgani bāla (atkal par sevi smejos). Visādi citādi, beidzot atradu kāroto šampūnu, lai vasaras mēnešos matu krāsa tik ātri neizbalē, un uzreiz kā kas, nav jāskrien pie frizieres koriģēt intensitāti.

Jaunums: Daytox kopjošā kosmētika

14.06.16

Lai arī ar kopjošo kosmētiku tikai nesen sāku pāriet uz "tu", man ir svarīgi, lai manai jaunajai ādai šie produkti nav par sarežģītu, un nesaasina jūtīgumu, kas varētu radītu alerģisku pretreakciju. Līdz šim esmu lietojusi dažādus krēmus un ādas kopšanas produktus no dažādām cenu kategorijām, (nepieskaroties ārprātā selektīvajai kosmētikai, jo uzskatu, ka manai ādai jāspēj ir pašai cīnīties ar minimālajām problēmām, nevis padarīt to par sliņķi klājot virsū jau anti-aging), tomēr ir tikai uz pirkstiem saskaitāmi produkti, kas ieliekami kategorijā - izcili. 
Vispār, ja man kaut kas iepatīkas, tad lietoju to nemitīgi un ilgu laiku. Nesen jau sākot lietot Kiehl`s Ultra Facial Gel Cream želejas krēmu, sāku nedaudz raizēties, ka testa iespaidā man to nāksies pārstāt lietot, tomēr nē - Daytox sērijas krēms kalpo citiem ādas kopšanas brīžiem, bet par to zemāk. Uzskatu, ka pa visu sēriju nav vērts runāt, tāpēc rakstā apkopoju savu trīs mīļākos sērijas produktus.

Konsīleru duelis: Essence pret Catrice

11.06.16

Dažkārt kosmētikas pasaulē ir novērojami stipri līdzīgi produkti, kas tā vien prasās, lai tiktu salīdzināti. Jūs droši vien zināt cik ļoti esmu iecienījusi Catrice konsīleri, bet tā kā Latvijas veikalos tā ir deficīta prece, meklējot līdzvērtīgu produktu, atradu Essence jaunāko konsīleri. Varbūt liksies smieklīgi salīdzināt Essence un Catrice, ja reiz tie ir māsu uzņēmumi, tomēr kāpēc gan nē? Mēs taču salīdzinām meklējot labāko kosmētikas sortimentā.

Mēneša atskaite: maijs

05.06.16

Ir pierasts, ka mēneša atskaites publicēju pirmajā mēneša dienā, tomēr šoreiz 1. jūnijs bija man ļoti satraukuma pilna un svarīga diena, jo aizstāvēju bakalaura darbu un tagad pilntiesīgi varu teikt, ka esmu ieguvusi grādu. Protams, pēc tā visa man nācās atgriezties darba ritmā, tāpēc atkal - fotogrāfijas neizdevās izveidot un raksts atlikās par vairākām dienām. Vakar paviesojos 12. klases izlaidumā un tikai naktī atgriezos mājās, tāpēc par to, kas iemīļots, nīsts, jauns un izlietots rakstu tikai šodien. 
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan