Jaunums: MÁDARA INSIDER Beauty Box skaistumpaka

31.10.15

Skaistuma kastīšu sistēma man īsti nekad nav gājusi pie sirds, jo visbiežāk šīs kastes tiek uzpildītas ar visādiem paraudziņiem, kuru es nekad nelietoju, tikai krāju kolekcijai. Bet, kad es nejauši ieraudzīju Madara jauno piedāvājumu, līdzīgu kastīšu sistēmu, bet, kas uzpildīta ar Madara jaunumiem un tās ir tikai 2 reizes gadā, nolēmu, ka esmu gatava šādam izgudrojumam.

Biotherm A Story Of Beauty Full Wishes Ziemassvētku kolekcija

29.10.15

Šogad Ziemassvētku garšu esmu sajutusi jau vismaz 5 reizes (!!). Pasākumos, dāvanās un pārdomās par ziemu. Iedomājieties, kāds bija man pārsteigums, kad šī paciņa tika atvesta uz mājām bez iepriekšējas paziņošanas? Es tieši braucu uz darbu, un tā visu dienu domāju, kas tā ir par skaisto dāvanu zilā kastē. Tā bija šī Ziemassvētku kolekcijas paciņa no Biotherm, kuras saturu šajā vēsajā laikapstākļu periodā tagad lietoju nemitīgi.

Jaunums: Mixa kopjošā kosmētika sejai

27.10.15

Biju ļoti priecīga uzzinot par to, ka veikalos Drogas būs iespējams iegādāties sejas kopšanas produktus, kas ir specifiski paredzēti jūtīgai ādai un tie ir vairāk pietuvināti aptieku sortimenta produktiem. Priekš manis šis ir kārtīgs džekpots, jo sejas kopšanas produkcijai veikalos Drogas ir tā pati "slimība" kā matu kopšanas produktiem - kaut kas par daudz pārsmaržināts, kaut kas nekonkrēts un tikai sausai vai taukainai ādai, bet ir taču virkne ar citām problēmām, kuras nespēs atrisināt tie krēmi. Mixa nāca tieši laikā, jo biju gatava vairs nekad neskatīties uz drogu krēmiem, bet vēl pēdējo reizi pirms pārēju uz aptiekas sortimenta krēmiem, nolēmu pamēģināt šo jaunumu. Es teikšu, ka ļoti veiksmīgi, jo vairs nevēlos kādu brītiņu pāriet uz citas kategorijas kopjošo kosmētiku.

Aromāts dumpīgai romantiķei - Halloween Tattoo

23.10.15

Tās, kuras nav retas viešņas manā blogā, būs noteikti lasījušas manus pārdomu stāstus un gaudojošu sūdzēšanos par to, ka tādi aromāti, kuri patīk man, ir reti atrodami. Arī šis aromāts nav radīts manam degunam, bet mana draudzene tik ļoti iemīlēja jauno Jesus Del Pozo Halloween Tattoo tualetes ūdeni, ka vēlos padalīties ar viņas domām, lai neapdalītu tās jaukās sievietes un meitenes, kurām patīk puķaini un ļoti sievišķīgi aromāti.

24 stundu skaistuma rituāls: oktobris

21.10.15

Oktobra mēnesis ir nesis ne tikai iesnas un pāris dienu negribētu atvaļinājumu ar zāļu tējām pie rokas, bet arī sausas ādas pazīmes un pinnes, kas mainīja manu skaistuma rituālu, jo saprotu, ka ar "pliku" sejas krēmiņu vien nepietiks, vajag jaudīgāku arsenālu.
Vairākas no lietām lietoju jau kopš vasaras, bet ir dažas, kas ir pavisam jauni produkti manā sortimentā ar kuriem cenšos vēl tikai veidot draudzību.

Brīvdienu piegaršai: izstāde "Ielūgums uz gadsimta balli. 1915–2015"

18.10.15

Kas var būt skaistāks par mākslas baudījumu savā brīvdienā. Mēs, protams, varam doties uz kino, lai baudīto ne tikai Amerikas "ātrās virtuves" kino, bet arī Splendid Palace telpās Rīgas Starptautiskā kino festivāla laikā baudītu jaunās, un labi zināmās klasiskās filmas, kas būvēja skaisto asociāciju tiltu par kino un tā mākslu. Ir vēl arī pastaigas un izbraucieni uz citām pilsētām, bet lai pamielotu acis un nedaudz paceļotu laikā, iesaku izmantot iespēju un aiziet aplūkot izstādi "Ielūgums uz gadsimta balli 1915 - 2015", kas norisināsies vēl tikai nedēļu, līdz 25. oktobrim.

Kiehl`s Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak matu maska

14.10.15

Kad pēdējo reizi, septembra vidū, ciemojos pie Kiehl`s, man bija iespēja pamēģināt viņu matu kopšanas produktus, kas diemžēl līdz šim nebija iepatikušies, tomēr padoties es nebija gatava, jo neticēju ja reiz sejas ādas kopšanas produkti ir tik labi, ka matu kopšanas produkti ir galīgi garām. Nolēmu sākt ar kaut ko jaudīgāku kā šampūnu, tāpēc izvēlējos šo matu masku.

Jaunums: Aroma Sense dušas uzgalis ar C vitamīna filtru

13.10.15

Lai arī dušas apmeklējums man sagādā lielu prieku un ļauj sasniegt relaksācijas virsotnes bez tā fakta, ka uztur mani arī tīru un smaržīgu, dažkārt rodas tāds pieradums un vairāk tiek ieskriets un izskriets no dušas, tāpēc, manuprāt, lai saglabātu šo dušas burvību, ir nepieciešami dažādi dušu gadžeti, kas neļauj ieslīgt garlaicībā.
Viens no tādiem interesantiem un, patiesībā, dzīvi mainošiem gadžetiem ir Aroma Sense dušas uzgalis ar C vitamīna filtru par kura efektu sākumā domāju kā par tādu kaķi maisā - varbūt būs, bet varbūt arī ne.

Jaunums: L’Oreal Exclusive Pinks La Vie En Rose kolekcija

08.10.15


Vai atcerieties pagājušā gada skaisto L`Oreal rudens kolekciju Pure Reds (raksts)? Šogad turpinot sezonālo toņu aktualitāti no sarkanajiem toņiem pievēršamies rozā gammai, un šogad L`Oreal skaistā La Vie Ne Rose kolekcija ir veltītā L`Oreal skaistuma vēstnešu raksturīgajiem rozā toņiem.

Polhem PR Ziemassvētku preses diena

06.10.15

Pagājušajā piektdienā, man bija iespēja sajust Ziemassvētku elpu pasākumā, kura tematika bija veltīta, manuprāt, gada skaistākajiem svētkiem - Ziemassvētkiem. Daudzi zināmi zīmoli piedāvāja iespēju iepazīties ar kolekcijām, kas mūs sagaida rudens/ziemas sezonā. Sākot ar apģērbu, kosmētiku un aksesuāriem un beidzot ar svecēm un mājas interjera lietām, bija iespēja iegrimt jau Ziemassvētku burvībā.

Pārskats: The Body Shop Oils of Life™ eļļa un krēms sejai

04.10.15

The Body Shop ir tas zīmols, kurš priekš manis vairāk asociējas ar smaržīgiem ķermeņa kopšanas produktiem, tāpēc, kad uzzināju, ka šī sejas kopšanas kolekcija satur 3 vērtīgas sēklu eļļas, skatījos uz to ar lielu piesardzību, jo baiļojos, ka aromāti būs tikpat saldi un uzkrītoši, bet domas mainījās. Šo sēriju lietoju jau vairāk kā mēnesi, tāpēc vēlos dalīties kopējos iespaidos par to.

Meklējot labāko matu ieveidošanai - profesionālās lokšķēres Valera

03.10.15

Ja no dabas jums ir vijīgi mati un tie ir gari, tad tie paši labi ieveidojas bez jebkādiem palīgrīkiem, kas prasa elektrības padevi. Tikai saku no pieredzes, gari mati prasa vairāk veidošanas produktu patēriņu, jo nostiepjoties matiem, visas skaistās lokas ātri vien pagaist. Toties, īsiem matiem, lai lokas skaisti kristu ir nedaudz jāpalīdz un tam talkā nāk dažādi elektriskie veidošanas rīki.
Savus matus ar jauno griezumu (-20 cm) vēl mācos veidot, tāpēc tieši laikā man bija iespēja veikt testa izmēģinājumu šai profesionālajai matu veidošanas ierīcei Valera.

Mēneša atskaite - septembris

02.10.15

Sveicu ar rudenīgā oktobra sākšanos! Diemžēl atskaite par septembri top tikai 2.oktobrī, jo vakar bija mani mazie vārda svētki un vakaros pēc darba vai studiju mājas darbiem, jūtos nedaudz vairāk izsmelta, ka jau pēc 00:00 nav spēka rakstīt produktīvus rakstus. Man liekas, septembris bija izdevies, jo man tas nesa jaunus pārbaudījumus un notikumus manā dzīvē. Vairāk vai mazāk, lielākās pārmaiņas ir tieši šajā frontē, bet man viss patīk, jo satiekot jaunus cilvēkus un vairāk strādājot ar saviem kolēģiem, es saprotu, ka esmu īstajā vietā un brīdī. Kā jau ierasts šajā rakstā - favorīti, izlietotie produkti un jaunumi, kas nākuši un gājuši septembra mēnesī.

Maybelline Dream Satin tonālais krēms

01.10.15

Fuf, ir pagājis labs laiciņš kopš esmu lietojusi Maybelline tonālos krēmus, jo esmu sapratusi, ka manai ādai tie nav labākais risinājums. Devu iespēju sevi pierādīt Dream Satin tonālajam krēmam tā kā no vasaras beigām tas pieejams atjaunotajā versijā.
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan