Esi skaista sagaidot Līgo un Jāņu svētkus

23.06.14

Kāda krāsa asociējas ar Līgo un Jāņiem? Man noteikti ar zaļu! Es apkopoju vairākas lietderīgas skaistumlietiņas, kas rotātas ar šo krāsu svētku noskaņojumam.
Svaigam un mundram garam noteikti patiks Fresh Juice Lime&Mint Mochito skrubis, kas smaržo absolūti spirdzinoši svaigi, kā rīta citronu pļava. Turpināt svaiguma procedūru var ar Dove Go Fresh Nourishing dušas želeja ar gurķiem un zaļās tējas aromātu, kas sniegs vēl papildus valdzinošu samtainu ādu. Lai pēc kārtīgas ādas attīrīšanas, tā nezaudētu mitrumu, lieliski iederēsies Jonhson`s Baby Light Oil spray izmsmidzināmā eļļa, kas saglabās dabisko ādas mitrumu, visa vakara gaitā āda jutīsies tikpat maiga kā zīdaiņa āda.
Sejai jāļauj baudīt dabas skaistums, un lai tā justos arī rūpēta, pirms vakara pasākuma uz 20 minūtēm uzklāj šo Avon Naturals Purifying Peel Off sejas masku, kas nonāks nost kā otrā āda. Pēc šīs maskas sejas jutīsies kā no jauna piedzimusi un mirdzoša.

Tomēr, ja esat tāda pati kā es, un bez kosmētikas nu nevarat, tad iesaku akcentam nedaudz kaut kāda nemanāmi iepīt arī šo zaļo krāsu grimā. Tādam gadījumam man ir divi zaļi zīmulīši - Maybelline Colorama zīmulis (300 Edgy Emerald) un Avon Glimmerstick Diamonds zīmulis(Emerald Glow), kas abi divi ir ļoti maigi un nepārāk koši. No acu ēnām - Maybelline Big Eyes acu ēnas ( 02 Luminous Grass) un Artdeco acu ēnas 423 tonī.
Šie produkti ir ideāli, lai nepārspīlētu ar mākslīgumu, bet lai izceltu un nedaudz akcentētu dabas svētkus. Bet, ja neesat zīmuļu un acu ēnu cienītājas tad kuplām, bet krāsainām skropstiņām iesaku Gosh Mazing Length`n` Build skropstu tuša koši zaļā krāsā.

Nagiem šajā gadījumā man ir trīs dažādi zaļie toņi, ko piedāvāt svētku laikam, tā lai nagi neizskatās nokrāsojušies no lielās salātu griešanas, bet lai ir eleganti un smuki. Jā, pat zaļie mēdz būt eleganti toņi! Maybelline Colorama Bleached Neons nagu laka (244), Maybelline Colorama 217 un Artdeco Nail Laquer 82. 

Sapucētas un mundras varam mesties svētku dancī! Lai jums priecīgi un līksmi Līgo un Jāņi!

bučas
&z


7 komentāri:

  1. Ļoti skaista bilde! :) man agrāk bija šīs smaržas Dove losjons - tik atsvaidzinošs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies ^^
      jā, šis aromāts ir viens no maniem mīļākajiem Dove aromātiem, jo ir tik svaigs un patīkams :)

      Dzēst
  2. Cik jauks un tematisks raksts :) Malacītis

    AtbildētDzēst
  3. Prieks, ka patīk. Zināšu, ka šādas rakstus šad un tad var veidot :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan