DD krēms

29.05.13

Kad veikalos parādījās BB krēmi, visiem bija tāds "wow", kas tas tāds ir un ko tas ēd. Pēc tam jau kad, nesen, parādījās CC krēms cilvēki sāka smīkņāt un teica: "Varbūt vēl ZZ krēmu vajag?"
Un par godu tautas vēlmēm, īstenībā ne, tika radīts DD krēms!!
Pie mums tas noteikti vēl nebūs kādu laiku, jo pirmais DD krēms iznāca tikai pavisam nesen. Nu tātad, Latvijā tikai gaidam rudenī!
DD krēms saīsinājumā nozīmē “Dynamic Do-all”, kura sastāvā ir divi anti-aging komponenti, kas nozīmē, ka krēms ir super kopjošs un domājams, nav paredzēts jaunai sejas ādai, bet vairāk briedušai.
Julep, pirmā firma, kas izlaida DD krēmu, apgalvo, ka DD krēms iet roku rokā ar BB krēmu, kurš mitrina sejas ādu, aizsargā to un padara to gludu un perfektu.

Julep DD krēma iegāde internetā:
http://www.julep.com/dd-creme.html

Nezinu ko domāt, tāpēc ļoti vēlos uzklausīt jūsu domas par šiem dubulto burtu krēmiem. [giggle]

&z

Jauna matu krāsošanas ēra no Garnier - Olia

24.05.13

Nekad neesmu apsvērusi pat ideju krāsot matus, jo pagaidām neredzu tam jēgu, tomēr ja es gribētu,  šādi jaunumi noteikti mani mudinātu izmēģināt jauno matu krāsu.
Jau no jūnija Garnier piedāvās jaunu matu krāsu Olia, kuras sastāvā nav vairs amonjaks un citas kaitīgākas vielas, kas sasūcas organismā, bet sastāvā būs dabiskās ziedu eļļas, kuras matu krāsai dos arī ļoti patīkamu eļļas ziedu aromātu.
Jūs gan jau zinat, ka lai nokrāsot kvalitatīvi matus ir jādodas vai nu pie friziera vai jāpērk dārgas matu krāsas, tomēr priekš tik biežas krāsošanas tas ir iznāk diezgan dārgi, tādēļ man jau liekas, ka tas ir superīgi, ka šāda veida matu krāsas nonāk arī plaša patēriņa preču tirgū.

Ja krāsojat matus, šī krāsa būs tieši priekš jums!

bučas
&z

Pavasara /vasaras lūpu krāsu top 5

23.05.13

Es iepriekš biju minējusi, ka lūpu krāsas īpaši ikdienā nelietoju, bet pēdējā laikā priekšroku dodu tām labāk nekā lūpu spīdumiem. Nodomāju, ka parādīšu savas mīļākās un skaistākās lūpu krāsas, kas noteikti pēc toņiem derēs kā pavasara sezonai, tā arī vasaras.

Košais Gelish!

22.05.13

Kārtējā Gelish reize! Šoreiz gribēju kaut ko pavisam jautru. Kombinācija no diviem košiem toņiem. Diemžēl nosaukumus nezinu...
Šie nadziņi manī rada stimulu vairāk un vairāk iesauļoties, jo pilnīgi kliedz pēc brūnas ādas krāsas. :)

Kā jūs attiecaties pret košiem toņiem maija mēnesī??

bučas
&z

Dienas grims - 18.05.2013.

21.05.13

Patiesībā šis nav šodienas grims, jo šodien bija jāpieturās vairāk pie klasikas tā iemesla dēļ, ka šodien rakstīju eksāmenu.
Šis grims ir no karstās sestdienas, kad termometra stabiņš kāpās tuvu pie 30C, tādēļ uz sejas gribējās kaut ko tikpat vasarīgu un jauku!

Starp mums runājot: Matu griezums ar karstajām šķērēm

18.05.13

 Karstās šķēres pieredzējušam frizierim vairs neizraisīs izbrīnu un neziņu, kas tas tāds ir, jo šī griešanas sistēma ir labi zināma visur.
Bloga lasītājas un arī citas blogeres izteica vēlmi, lai es pastāstu detalizētāk par matu griešanu ar karstajām šķērēm un par pašām šķērēm arī.

Pēdējais zvans!

17.05.13

Šodien šajā saulainajā, bet stipri spiedīgajā karstumā man bija Pēdejais zvans. Dažos vārdos ja gadījumā nezinat kas ir Pēdējais zvans - pasākums, kurā 9. un 12. klašu skolēni ar zvanu tiek pavadīti prom no skolas. Principā ideja ir tāda, ka šis bija pēdējais mūsu zvans, jo tagad mums priekšā ir palikuši vienīgi eksāmeni.

Protams, pēdējais zvans manā skatījumā ir svinīgs pasākums uz kuru nevar nepucēties.
Es izvēlējos ļoti vienkāršu, klasisku tumši zilu kleitu, melnas augstpapēžu kurpes, bez milzu aksesuāriem.

Kārtējais griezums!!

14.05.13

Šodien devos uz frizētavu, lai kārtējo reizi apgrieztu "sliktos" matus. Nezinu vai esmu minējusi, bet griežu matus ar karstajām šķērēm, kas par 70% ir uzlabojušas manu matu stāvokli. Tagad man nav jāuztraucas praktiski par nevienu aplūzušu matus, bet vairāk par dabas doto sausumu un profilaksi.
Neatceros, varbūt jau esmu jautājusi, tomēr, kā jūs attiecas pret šo izgudrojumu kā karstās šķēres, karstie naži utt. Jūsuprāt, ir vērts izmēģināt kaut ko jaunu vai labāk palikt pie vecās klasiskas - parastajām šķērēm?

bučas
&z

Pārskats: Garnier Fructis Goodbye Damage matu maskas

12.05.13

Kad laukā paliek karsts laiks un mati ir vairāk pakļauti ārējiem apstākļiem, matiem ir nepieciešama daudz intensīvāka un padziļināta kopšana. Šādos gadījumos visefektīvāk ir lietot matu maskas. Ja patīk klasika var pieturēties pie klasiskajām matu maskām lielajos bunduļos, bet ja gribās izmēģināt kaut ko jaunu, var arī lietot ātras iedarbības maskas.

Ko dāvināt Māmiņdienā?

10.05.13

Kā jau zināt, katru gadu maija otrās nedēļas svētdiena pieder mūsu mammām, jo ir vispasaules Mātes diena!!
Mammas katra cilvēka dzīvē ir pats svarīgākais cilvēks, jo tieši viņas mums dāvāja dzīvību. Cits stāsts ir par mammām, kuras pamet savus bērnus..
Lai vai kā, viena diena gadā pieder viņām un tas nozīmē, ka mammai arī ir jābūt kādam priekam.
Protams, ir daudz un dažādi veidi kā iepriecināt mammu un tas ir tīri atkarīgs kas katrai mammai ļoti patīk.

AdoreBox - maijs

07.05.13

Beidzot jau ir pienākusi kārtējā skaistuma kastīte no AdoreBox.

Starp mums runājot: budžeta kosmētika pret selektīvo kosmētiku

Domāju, ka šī ir ļoti diskutabla tēma, bet vēlos savā viedoklī padalīties ar jums un dzirdēt ko tad vairums par to saka. Pirmkārt, teikšu, ka vairāk akcents tiks likts uz dekoratīvo kosmētiku, jo par kopjošo atkal ir cita runa.
attēls no

Piesakies uz Maybelline Dream Pure BB krēma paraudziņu!

Vēlies izmēģināt jauno Maybelline Pure BB krēmu?
Šis BB krēms apvieno sevī 8 ādu uzlabojošas īpašības un ir lielisks kā jaunai, tā nobriedušai sejas ādai.

Viss kas ir Tev ir jādara ir:
Ieej zemāk redzamajā saitē un vienkārši piesakasies uz jauno BB krēma paraudziņu, kas tiks nosūtīts Tev pa pastu!

https://www.facebook.com/MaybellineNYLatvia/app_453633344720726

MAC Latvijā!!

05.05.13

Atceros, ka kādu laiku atpakaļ daudzas ļoti vēlējos tik ļoti slaveno kosmētikas brendu MAC arī pie mums Latvijā. Tagad šī firma ir arī pie mums!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=505702622806138&set=a.505702619472805.107785.467411566635244&type=3&theater
attēls no

Pati pagaidām nezinu vau kaut ko vēlos, bet gan jau kādreiz gribēšu iegādāties slavenās acu ēnas!

Vai zinājāt šo jaunumu? :)

bučas
&z

Mēneša favorīti - aprīlis

03.05.13

Pēdējā laikā mans favorītu skaits ir sarucis vairāk kā uz pusi. To visu es varētu izskaidrot ar to, ka tagad daudz vērīgāk izvēlos savus favorītus, ne tikai pēc tā, ka tie labi smaržo vai gardi izskatās. Šie, zemāk redzamie favorīti ir manas aprīļa pērles.

Jaunums: Garnier Fructis Goodbye Damage šampūns, kondicionieris un serums

Tā kā saulainais un siltais laiks ir atgriezies mūsu platuma grādos, tad matiem arī ir nepieciešama pavisam cita kopšana un aizsardzība. Jaunā Goodbye Damage sērija būs kā tieši radīta, lai atkoptu rudens/ziemas sezonā sabojātos matus.

Izlietotie produkti - aprīlis

02.05.13

Mēneši aiziet kā smiltis vējā un kā jau katru mēnesi, arī aprīlī esmu izlietojusi vairākus produktus. Tātad, apspriedīsim visu izlietoto iepriekšējā mēneša laikā!
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan