Jaunums: Garnier Ultra Doux Heritage of Provence matu kopšanas sērija - šampūni

31.01.13

Ultra Doux sērija nav sveša priekš maniem matiem, bet cik biju mēģinājusi, tad vairāk patika tieši kondicionieri, jo mati kļuva tādi mirdzošāki un skaistāki.
Heritage of Provence matu kopšanas sērija ir bāzēta uz to, ka sastāvā ir ēteriskās eļļas, 2 produkti no katra šampūna veida ir audzēti Provancā, un pats galvenais - šampūni ir bez parabēniem un silikona.
Lai arī pie mums nav tik silti kā Provansā, bet šie šampūni Latvijas klimatam iet tīri labi.

Pārskats: Eveline eļļa nagiem

28.01.13

Nejauši būdama t/c Origo preču izpārdošanā, nopirku šo eļļu nagiem par ļoti lētu naudu, bet pārdevēja apgalvoja, ka neskatoties uz tās cenu, tā ir labas kvalitātes un lieliski der tieši cilvēkiem, kam āda ap kutikulām saplīst un ilgstoši sāp.

Konkursa uzvarētāja!

Lai nevilcinātu laiku, jau tagad izlozēju uzvarētāju savam pirmajam bloga konkursam.
Kopumā bija 40 vietas, paldies visām meitenēm, kas pieteicās! :)

Tātad, konkursa uzvarētāja ir ar numuriņu 11

Apsveicam uzvarētāju!
 
p.s. Ar uzvarētāju es sazināšos personīgi. :)

Pārskats: Satinique matus attīrošs šampūns

26.01.13

Pirms vairākiem gadiem šo šampūnu jau biju lietojusi un man tas ļoti patika, diemžēl nebija iespējas vairs to dabūt, tādēļ atkārtoti tā arī nenopirku. Kad atkal radās iespēja, negaidot, lūdzu, lai šo šampūnu pasūta.

Jaunums: Maybelline Fit Me konsīleris

25.01.13

Manuprāt, visilgāk gaidītākais konsīleris Latvijā. Ārzemēs tas jau ir ieguvis salīdzinoši augstu novērtējumu, un tagad ir mūsu kārta to novērēt.
Aizpagājušā gada beigās parādījās Fit Me tonālais krēms, tas deva vieglu starojošu ādu bez maskas efekta. Pēc tam arī parādījās pūderis, un, lai viss komplekts būtu pilnīgs, tagad Fit Me blicei pievienojas arī konsīleris.

Jaunums: MASTER SHAPE uzacu zīmulis

24.01.13

Jau pagājušā gada sākumā, viens no viskarstākajiem trendiem kļuva biezas un izteiksmīgas uzacis. Domas dalās par šo trendu -  ir kam patīk šādas uzacis un ir cilvēki, kuriem biezas uzacis liekas kā paviršuma un nekopta tēla pazīmes. Piemēram, mani fascinē Keiras Naitlijas uzacis, tās ir kā viņas koptēla odziņa, varētu pat teikt, ka viņas uzacis ir viņas "signature look" atslēga.
 
Tā kā esmu vairāk uzacu zīmuļu cienītāja, nevis uzacu ēnu, tad šis jaunums man ir kā medus maize. Jau no februāra Maybelline klajā laidīs jaunos Master Shape uzacu zīmuļus.



Jaunums: Maybelline Colorama sērijas Metalic Shock nagu lakas

23.01.13

Metāliskie toņi uz nagiem ir šīs ziemas hits. Nav nozīmes kāda tonalitāte, bet galvenais, ka metāliski toņi. Jau no janvāra beigām veikalos būs pieejamas jaunās Maybelline Colorama nagu lakas no sērijas Metalic Shock (tulk. - Metāliskais šoks).
6 jauni un krāsaini toņi sākot ar neonīgiem beidzot ar dziļiem un piesātinātiem toņiem.

Maybelline Rocket tušas apmaiņa jau šajā nedēļas nogalē!

22.01.13

Vai atceraties šo Maybelline akciju, kad 100 meitenes varēja apmainīt savas vecās tušas pret jauno Rocket tušu, kas nu ir iekarojusi arī manu sirdi!

Zemāk video no tušas apmaiņas punkta, kas notika t/c Alfā!
Tātad par šī nedēļās nogales iespēju -

 Esi starp pirmajām 50 meitenēm, kas 26.01. 13.00 apmeklē Maybelline stendu t/c SOLO 2. stāvā un varēsi apmainīt savu veco tušu pret ROCKET.

*Tikai atceries, ka apmaināmā tuša nedrīkst būt no Maybelline New York.

Jaunums: Manhattan Clearface Wash Scrub skrubis sejai

20.01.13

Manā sejas kopšanas rituālā skrubis ir pavisam jaunums, jo iepriekš vien iztiku ar parastiem kosmētikas noņēmējiem vai mazgāju seju ar Garnier 3 in 1, bet skrubi izmantoju tik tā, savu reizi.
Šis ir mans jaunatklātais skrubis sejai no jaunās Clearface sērijas problemātiskai sejas ādai. Raksts par želeju sejas mazgāšanai, šeit

Jaunums: Manhattan Clearface All in 1 želeja sejas mazgāšanai

19.01.13

Manhattan Clearface sēriju, ļoti iespējams arī pie mums, papildinās jauni dekoratīvās un kopjošās kosmētikas jaunumi.
Tuvākajās dienās es jūs iepazīstināšu ar 3 jauniem produktiem - želeju sejas mazgāšanai, skrubi un želejkrēmu sejai.

Ikdienas roku kopšana!

17.01.13

Roku kopšana ikdienā, pēc manām domā, pat ir svarīgāka par roku kopšanu pirms gulētiešanu vai manikīra veidošanas reizēs. Silti cimdi, labs roku krēms, manikīra komplekts nolūzušo nadziņu apvīlēšanai.

Lieliski dizaineru veidoti auskari!!

15.01.13

Pirms kāda laiciņa Lee savā blogā ievietoja rakstiņu par dizaineru veidotiem auskariem un sapni atvērt savu veikaliņu. Raksts šeit
Pēdējos gados lietoju tikai pašdarinātas rotas - brošas, gredzeni, kaklarotas utt. , tādēļ šie auskari mani ļoti iepatikās. Man vienmēr ir licies, ka pašdarinātās rotās ir citas emocijas ieguldītās un tādēļ tās ir tik īpašas.

Pirmais konkurss blogā!!

14.01.13

Nu jau ir pagājis gads kopš rakstu blogu un beidzot esmu nobriedusi rīkot arī konkursu. Šis konkurss ir par godu saviem 100 sekotājiem, jeb precīzāk 105.
Pirmkārt, jau liels paldies visiem, kas seko un lasa manu blogu! Tas ir patiešām liels pagodinājums.
Šis ir tāds mini-konkurss. Tīri simboliski..

Jaunums: Rimmel I Love Lasting Finish nagu laka

13.01.13

Jau 2013. gada rudens/ziemas modes skatē no Burberry bija redzami košie un kliedzošie toņi - dzeltens, oranžs, neonā rozā, metāliskie toņi, zils, zaļš, tirkīzs un vēl daudzi citi. Tagad Rimmel šo krāsu sprādzienu ienes arī nagu lakās, jo mums, latvietēm, patiesībā dažkārt trūkst šī košā krāsu gamma. Vismaz izcelsimies ar košiem nagiem! 

Šīsdienas pirkumi!

11.01.13

Šodien pabiju centrā un tīri nejaušības pēc trāpijos redzēt Treknās Dienas tirdzniecības centrā "Origo". Ejās stāvēja galdiņi ar dažādām precēm. Daži produkti man nebija redzēti un ziņkārības pēc šo, to arī nopirku.
Pēc tam aizgāju līdz Drogām un nopirku sev nagu lakas noņēmēju.

Labākās acu "zāles" - Oftagel acu gēls

08.01.13

Varbūt nedaudz netipisks raksts, tomēr, nevar visu laiku rakstīt par skaistumlietām. Kā jau zināt, lai atrādītu kosmētikos produktus acis visu laiku ir jāpakļauj zibspuldzei vai mākslīgajam apgaismojumam. Pēdējā laikā izjutu tādu kā diskomfortu katru reizi, kad iemūžinu kādu objektu. Vēru pat acis ciet, kad nospiedu uz zibspuldzi. Pirms laika šos pilienus biju lietojusi, bet tad aizmirsu nosaukumu un tikai nesen atkal savā īpašumā ieguvu šos pilienus. 


Pārskats: Avon Care Fresh Hydration sejas krēms

07.01.13

Tīri nejauša lēmuma dēļ pasūtīju šo mitrinošo sejas krēmu, un mest jau laukā negribās. Man ir pat uzdoti jautājumi par Avon Care līniju, bet biju lietojusi vien pāris lietas kas patika. Tagad vēl viena, lai varētu labāk spriest par šo sēriju un tās sortimentu. 

Ikdienas grims ar nelielu odziņu

06.01.13

Šajā sezonā tik ļoti aktuālais tonis uz lūpām ir tumšai ogu tonis. Tik bieži redzu uz ielas sievietes, kuras tiešām nēsā šo toni un izskatās satriecoši.
Šoreiz es parādīšu ļoti elementāru ikdienas grimu, kas aizņem 10 minūtes tā izveidei..
Principā, ideja ir tāda, ka acis ir neitrālas ar diezgan daudz skropstu tušu, bet galvenais akcents tiek likts uz lūpām.


Pārskats: Smiltsērkšķis – barojošs roku aizsargkrēms

04.01.13

      Manuprāt, ziema ir tieši tā sezona, kad visvairāk ir jārūpējas par savu roku ādu, jo rokas ciešs no šiem ziemeļnieciskajiem laikapstākļiem. Nemaz negribās domāt kā ir tur, kur vienmēr ziema. brr..
Lai kā arī būtu, kopš iegādājos mūsu pašu ražojuma roku krēmu, vairs neskatos uz nevienu citu, jo šis krēms man sniedz to, kas manām rokām nepieciešams visvairāk šajā periodā. 

Jaunums: Maybelline Color Sensational Vivids lūpu krāsa

03.01.13

Tikko paejot vienai sezonai palēnām parādās jauni trendi citai sezonai. Jau tagad varam apskatīt, ka pavasara/ vasaras trends būs košas lūpu krāsas.
Un tieši Maybelline ir pirmā firma, kas mums Latvijas kosmētikas cienītājām piedāvās sulīgus un dzīvespriecīgus toņus no Vivids sērijas.


Grims "Pusnakts purpurs"

Sveikas!!

Ja lielākā daļa meitenes jaungada sagaidīšanas vakaram izvēlējās zelta, sudraba, melnus toņos, tad es priekšroku šogad devu violetajam.

Lieliska iespēja šajā nedēļas nogalē!

02.01.13

Sveikas!!

5.janvārī plkst. 12.00 t/c Alfa pirmās 100 meitenes, kas apmeklēs Maybelline stendu (pie veikala Drogas), varēs apmainīt savu veco tušu pret jauno Volum’Express the Rocket, kas veikalos būs pieejama tikai no 10. janvāra.

Sestdien un svētdien 12.00-16.00 Maybelline stendā arī būs iespēja satikt Maybelline make-up mākslinieces, izmēģināt produktus un saņemt jaukas dāvaniņas.

  Par šo tušu rakstu var izlasīt uzspiežot uz uzraksta, kas augstāk iekrāsots sarkanā krāsā!

Lieliska iespēju, kuru noteikti nevajadzētu laist garām, meitenes!

&z 

Uzmanību, labojums!!

Šajā akcijā apmainīt varēs tikai citu brendu tušas, ne Maybelline. Šo ņemiet ļoti vērā, lai nepaliekat bešā!!

Izlietotie produkti - decembris

01.01.13

Sveikas!!

Nedaudz par vakardienu.
Svinēju Jauno gadu mājās, nekur nedevos. Klusi, bet labā kompānijā. Skatījos svētku programmu pa televizoru un dzēru baltvīnu. Sagaidīju 00:00, ievēlējos savu vēlēšanos, tik ceru, ka piepildīsies! Ap plkst. 3:00 izlēju laimīti no kuras īsti neko saprast nemaz nevar. Pēc tam jau arī aizgāju gulēt. Viss bija tā kā arī es gribēju!

Aizgājušajā decembra mēnesī ļoti daudz izlietoju matu kopšanas līdzekļus. Tāda sajūta, ka mati tos vienkārši apēd...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan