Vasaras našķi sejai: sejas maskas no dabas veltēm

29.07.12

Sveikas!!
Manuprāt, vasara ir pats labākais laiks, kad iespējams ir noplūkt pašu izaudzētu augli un nav jādomā par to, cik ekoloģiskā vidē tas ir audzis ja pats esi vērojis attīstības procesu.
Dažas augļu sejas masku receptes, kas ir viegli pagatavojamas mājas apstākļos.

Lietas, kas palīdzēs mums ,sievietēm, izskatīties skaisti par spīti karstumam

27.07.12

Sveikas!
Tā kā man tagad ir 4 dienas brīvs, esmu atpakaļ ar jaunu rakstiņu. Pirms tam, ļoti atvainojos, ka neko nerakstīju pēdējās 3 dienas. Biju aizņemta, strādāju. Cēlos 7:00 no rīta augšā uz darbiņu un 19:00 vakarā tikai ierados no darbiņa mājās. Domāju jūs saprotat, ka man vairs nebija entuziasms vēl kaut ko uzrakstīt. No darba esmu nogurusi, bet patīkami, jo man patīk tas, ko es daru. Un mīļās meitenes, blogerītes, es apsolos, ka izlasīšu visus jūsu rakstiņus, ko esmu palaidusi garām pēdējās dienās.

Labi, bet tagad par pašu rakstu. Vakar vakarā braucot mājās no darba ar sabiedrisko tranportu iekļuvu sastrēgumā. Laukā rādīja kaut kur ap 35 grādiem pēc Celsija un es nezināju kur likties vienkārši. Tādēļ man radās ideja - kā mēs sievietes, lai izskatamies skaistas pat šajā karstajā laikā?

Pārskats:Чистая Линия skrubis sejai ar aprikožu kauliņiem

22.07.12

Sveikas!
Pēc ilgstošiem My Beauty Blog ieteikumiem un rakstiem, iegādājos arī sev šo skrubi.

Pārskats + eksperiments: Sally Hansen French Manicure Insta Dri Anti Yellow virskārta

21.07.12

Sveikas!

 Raksts par SH līdzekli, ko iegādājos ceturdien, Rīgā.

Nedaudz par mani: Ikdiena un must-have`s

Sveikas!

Tāds pavisam īss raksts,atbildes uz jautājumiem par random dzīves lietām, ko es pamanīju slavenās Michelle Phan mājas lapā. Kopā pavisam ir 11 jautājumi.

Pārskats: Charmantelle nagu laka

14.07.12

Sveikas!!

Šodien sestdienas ietvaros tāds īss rakstiņš par Charmantelle nagu laku skaistā tirkīzzilā tonī.

Vienas acu ēnas, trīs dažādi izskati

13.07.12

Sveikas!
Vienu dienu man ienāca galvā ideja, ko tad darīt tām meitenēm/sievietēm, kas parasti iztiek ar kosmētikas minimālismu, tādēļ radās ideja, kā izmantojot tikai vienas acu ēnas var izveidot 3 dažādus grimus, 3 dažādiem dzīves gadījumiem.
Nekādi sarežģītie smokey eyes netiks veidoti. Šis raksts ir veltīts tām meitenēm/sievietēm, kas īsti nezin visus knifiņus grimā. Lai arī viņas izskatās trendīgi un skaisti!

Grims "Pāvs"

07.07.12

Sveikas!

Laikam tomēr tas lielais karstums ir atnācis, jo man vakar pie mājām ēnā rādīja, ka ir 32 grādi pēc Celsija. Lielā karstuma ietvaros jauns grims no manis, kas saucas "Pāvs".



Eksperiments: Mājās pagatavojams poru tīrītājs

06.07.12

Sveikas!
Šodien ir piektdiena un man bija paredzēts cits raksts, bet nu nekas. Zinu, ka daudzas varbūt dosies uz kādu ballīti vai festivālu, kas lai to zina! Atgriežoties droši vien gribēsies savu seju patīrīt un atkopt. Var izmantot arī skrubjus un visu ko citu, bet es piedāvāju efektīvu mājās pagatavojamu poru attīrītāju.

Jūnija favorīti

05.07.12

Sveikas!!

Zinu, zinu vakar rakstīju, ka nelikšu mēneša favorītus, taču es negribēju laust tradīciju un tomēr turpinu favorītu sēriju. Teicu, ka daudzi atkārtojas, nu tā vismaz man likās, bet patiesībā tā nemaz nav. Atkārtojas labi ja 3 produkti. Šajā favorītu rakstā ievietoju arī sejas, ķermeņa un matu kopšanas produktus ko izmantoju visa mēneša garumā, tādēļ šis favorītu raksts būs bagāts ar produktiem.

Skropstu atliecējs

04.07.12

Sveikas!!
Diemžēl šomēness no manis nebūs mēneša favorīti, jo ievēroju, ka liela atšķirība ar pagājušo mēnesi nav.
Tomēr, lai kompensētu vienu rakstu šodien tāds kā informatīvs raksts par skropstu atliecēju.

Izlietotie produkti - jūnijs

03.07.12

Sveikas!!

Pirms vairākām dienām Ieva ievietoja rakstu par izlietotajiem produktiem jūnija mēnesī un "padeva" arī tādu ideju citām blogerēm. Arī Santai ir bijis šāds raksts.
Nolēmu, ka jāizmēģina man arī, jo pareizi Ieva un Santa teica, ka tikai izlietojot produktu var zināt cik labs vai slikts tas ir bijis.
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan