grims "Apelsīnu sorbets"

31.03.12

Šis ir kārtējais pavasara grims! Iedvesmojos patiesībā no ļoti daudziem grimiem, jo tieši oranžais tonis pavasarī uz lūpām ir vismodernākais.

Grims "Zaļā Elegance"

28.03.12

Sveikas!

Uz loga zied amarillis un zālē jau var redzēt dažus zaļus zāles stiebriņus, kas ir izlauzušies laukā starp pērnā gada kūlu - tas nozīmē, ka pavasaris jau ir klāt!
Man pavasaris vienmēr ir saistījies ar zaļo krāsu. Šī krāsa simbolizē kaut kā sākšanos, atplaukšanu, maigumu. Tādēļ šīsdienas grimā izmantoju tieši zaļo krāsu!

Grims "Lillā pavasaris"

24.03.12

Nu jau ir marta beigas, kas nozīmē, ka ir iestājies pavasaris. Viens no skaistākajiem laikiem gadā. Šis ir mans pirmais grims pavasarī.
Lillā pavasaris, jo man ir jauns topiņš, kurš ir lillā krāsā. Starp citu, mana mīļākā krāsa ir tieši lillā un tā visas nokrāsas.Pačekoju internetā, pavasara/ vasaras grima tendences 2012 un atradu šo burvīgo grimu. Gribējās kaut vieglu, nēsājamu, maigu. Tā kā citi grimi bija diezgan izaicinoši vai ļoti līdzīgi tiem, kurus esmu jau izveidojusi iepriekš, nolēmu,ka šis ir visatbilstošākais grims pavasarim.

Baltāki zobi mājas apstākļos

Sveikas!

Kā jūs visas jau zināt man otrdien bija jābrauc uz Rīgu un jāaizstāv savs Zinātniski Petnieciskais darbs jau starp citām pilsētām. Mans darbs neies tālāk, bet es galīgi par to nepārdzīvoju, jo man skolā atzīmes nokrita tik pat strauji kā ziemā temperatūra. hihi.. Noprezentēju pēc manām domām ļoti labi. Vienīgais ar ko neesmu apmierināta, ir ar sava recenzenta recenziju. Tajā ir tik daudz pretrunu. Ja sākumā viņa pateica, ka es esmu rakstījusi bezmērķtiecīgi to darbu, tad beigās uzraksta, ka viņu priecē tas, ka es ar lielu interesi esmu izstrādājusi to darbu. Tas ir neiespējami. Darbu nevar veikt bezmērķtiecīgi un ar lielu interesi.
Toties viss murgs ir beidzies un varu atkal nodoties blogošanaiun labot lielos robus skolā.
Labi, bet tagad pie tēmas.
Šo rakstu es izveidoju svētdien, bet nebija nekāda entuziasma publicēt.
Vienu dienu tīrot zobus ievēroju, ka mani zobi nav nemaz tik spoži, bet tīru tos es katru dienu 2 reizes dienā. Nu lūk, sāku čekot pa internetu kā var iegūt baltākus zobus mājas apstāklos. Sākumā meklēju zobu pastas, bet ieteikumu tik daudz, ka nevarēju izlemt, ko pirkt. Tad nu uzskrēju tīri nejauši ogii.lv rakstam par baltākiem zobiem mājas apstākļos.

attēls kopēts no

Nina Ricci aromāts Nina FANTASY

16.03.12

Nina Ricci piedāvā jaunu aromātu, kas būs limitēts. Ābolīša formas smaržu pudelīte ar bērnešķīgiem zīmējumiem tik ļoti piesaistīja manu skatienu, ka gribējās uzzināt par šo aromātu kaut ko vairāk.


Teksta gabaliņš kopēts no espati.lv
Balti glazētā porcelāna ābola pudelīte izrotāta ar zīmētiem sapņiem. Izbaudi svaigo, sulīgi dzirkstījošo un izteikti pavasarīgo aromātu! Bergamotes, mandarīna koka un bumbieres ēnā, valdzina diskrēts un mežonīgs ziedošs ķirsis. Apstājies! Saulains uzmundrinājums ar rožu un heliotropu krēmu. Šķipsniņa brūnā cukura un Mate tējas. Slavenā britu dziedātāja un bundziniece Florrie šoreiz dzied un sapņo jaunu stāstu. Ļaujies fantāzijām, mūzikai un iegūsti to, ko Tu vēlies! Esi Nina Fantasy!
 

Ieejot šajā adresē es jutos kā Disney pasaulē, pašā sākumā skrien Bembijs(manuprāt), lido taureņi, viss ir gaišs un maigs gluži kā sapņi! Manuprāt, ģeniāla ideja likt atcerēties sievietēm viņu jaunības sapņus!
Adresē var apskatīt pašu reklāmas video, kā tas tika uzņemts, apģērbs, kas tika vilkts modelei un daudzas citas lietas. Smaržas gluži kā viegls pavasaris!

Jauku jumš šo dienu, neskatoties uz to, ka tā nav saulaina,
&z

Sejas krēmi

15.03.12

Jau ir ceturtdiena un brīvlaiks iet uz beigām. Vēl viena nedēļa paiet kā viena diena.
Ilgi solītais raksts par sejas krēmiem nu ir klāt.

Mūsdienās ieejot veikalā var ieraudzīt tik daudz sejas krēmus un katrs no tiem pilda citu funkciju - mitrina, intensīvi mitrina, atjauno, samazina grumbas, baro, līdzsvaro, nomierina, balina, matē, uzmundrina u.c.

Essence; I love stage acu ēnu bāze

03.03.12

Sveikas!

15. janvārī, kad biju uz Ēnu dienām izdomāju ieiet t/c Origo Drogās. Zināju, ka tur ir pieejama Essence kosmētika, tādēļ arī gāju, jo nebija vēl sanācis mēģināt šo kosmētiku. Biju šausmās, kad ieraudzīju cik maz Latvijā piedāvā no šīs kosmētikas. Tas stends likās izārdīts, bet nu neko darīt.
Es paņēmu pēdējo acu ēnu bāzi.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan