Jaunums: Rimmel Exaggerate laineris acīm

23.12.12

Sveikas!!
 
 
Viens no maniem jaunākajiem laineriem par kurur vēlos ar jums izklāstīt.
Ražotājs sola, ka Exaggerate ir ūdensnoturīgs, melns acu laineris ar spīduma efektu, intensīvu un noturīgu krāsas toni. Ar parocīgo otiņu iespējams veidot izteiktu un precīzu kontūrlīniju.
Tonis - 003 Glossy Black

Lainera otiņa ir ļoti netipiska, vismaz man nav bijusi tāda mitrā acu kontūrlīnija ar šādu otiņu. Noraksturot to es varētu kā lodes (ieroča) veida formas aplikatoru. 
Tīri priekš eksperimenta mēģināju uzrakstīt savu vārdu ar šo laineri un ievēroja pirmais pieskāriens ar virsmu ir visizteiksmīgākais, kas nozīmē, ka velkot jāuzmanās, lai ar pirmo pieskārienu netiek sabojāts viss acu grims. 

Zemāk attēlā var redzēt izturības pārbaudi. Pirmajā attēlā no kreisās puses var redzēt  mitro kontūlīniju tikko uzklātu. Otrā attēlā pēc 2 divu stundu noturībās un samērcētas delnas - laineris izsmērējas. Trešajā attēlā var redzēt cik labi laineris notīrās ar samērcētu vates disku ūdensturīgā kosmētikas noņēmējā tikai ar vienu vilcienu pāri. 
Lūk, arī pielietojums ikdienā. Lainerim tik tiešām ir šis glossy finišs, respektīvi, tas nenožūst matēts, bet ar nelielu glanci.
Līniju var uzlikt gana precīzu, bet tam iesākumā ir jātrennē roka. Es vilku vidēju biezu līniju un domāju priekš pirmās reizes man iznāca tīri labi.
Kopumā varu teikt, ka laineris nav slikts, tomēr, lai nosauktu to par ūdensnoturīgu, es nezinu gan. Mazgājot seju, laineris ātri vien nomazgājas, kā nebijis. Man patīk aplikators, ar to ir viegli uzviklt līniju, it īpaši ļoti dramatiskam skatienam.

Tilpums - 2,5 ml
Cena - Ls 3.79

 p.s. Es atvainojos, ka nerakstīju teju 3 dienas. Esmu apaukstējusi limfmazglus, neko nevaru norīt un sāpes jau sniedzas līdz pat ausīm. Tā kā atvainojiet mani, lūdzu!

bučas
&z

5 komentāri:

  1. mitrā? šķidrā :)

    AtbildētDzēst
  2. Heya i'm for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you helped me.
    My web page ; neymar transfer news january 2013

    AtbildētDzēst
  3. What i don't realize is actually how you're now not really a lot more smartly-liked than you might be right now.
    You're so intelligent. You already know thus considerably in relation to this matter, made me in my view consider it from numerous numerous angles. Its like women and men don't seem to be interested unless
    it's something to accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs excellent. At all times take care of it up!
    Also see my webpage :: latest real madrid transfer rumours

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan